2017/02/20

Occult Christmas

Настоящият текст ще внесе по-дълбоко разбиране върху ритуалите, които се извършват по коледните празници. Доказателствата ще бъдат от лексикографско естество, които така ме развълнуваха предната нощ (26.12.2016), че Ви го пожелавам и на Вас; и ме мотивираха да започна да изследвам все повече значенията зад думите, едновременно с това анализирайки колективното Несъзнателно през съответните исторически периоди. Синхромистичните връзки се получават когато започнете да си играете алхимично из дебрите на многопластовостта, която буквално е винаги пред очите ни и вътре в нас. :)

Съзнанието ми се намира в период, в който знае не само от прочетени книжки, но от личен опит каква творческа сила притежават мислите (създавайки определени преживявания както в нашата, така и в другите реалности), каква сила стои зад ритуалите – зад всеки един детайл и действие. Преди години например, текстове като този щяха да ми звучат странно и неразбираемо. Защо? Защото не знаеш за цветовете, за абстрактното и архетипно значение на предметите, за вложените намерения; защото не можеш да почувстваш например вредата или чуждите потоци, закодирани в ритуала; защото не можеш да видиш напред или назад във времето и как всяко едно действие оказва влияние както на микрокосмоса ти, така и на колективния макрокосмос ... или защото имаш вградени (пред)убеждения, че това са „глупости”.


Пиша тези уводни параграфи за онези от Вас, които се намират в моя минал период и за които следващата информация ще изглежда „маловажна” или „недоказуема”, „изсмукана от пръстите”, „просто някакви връзки без никакъв ефект върху вас”. Другата част от читателите ще преживеят един катарзис и/или ще дообогатят вътрешния си свят с качествена информация.
И не унивайте, нито страдайте за това, че например сте били толкова слепи, неосъзнати и незнаещи. Всъщност текстът не би трябвало да всява такъв тип емоции и ментални състояния у Вас – а напротив: да се радвате на откритията; на факта, че Вие вече притежавате знания и имате възможността да спрете да правите дела, които са във ваш ущърб. Успех! :)


~~~


Използвам сайта Wiktionary, за да проследявам значенията на думите в различните езици. Изключително полезен е и спестяващ ровенето и закупуването на книжни речници.

По това време от годината в Римската империя са се празнували празници с названието Сатурналии (в чест на бога/планетата Сатурн), които били белязани от 12 дни нестихващи вакханалии (преяждания, препивания и сексуални оргии). Празникът е бил известен и с названието Вакханалия, свързан с гръцко-римския бог на виното, плодовитостта и драмата Дионисий (изобразяван със специален жезъл, завършващ с шишарка – тирс).
Със същият жезъл се мандахерцат папите, увековечавайки традицията/ритуала, влизайки в ролята на бог Дионисий. :) Ха ... малко иронично е точно онези, които претендират за съществуването на един-единствен Бог и са против паганизма не просто да носят езически елементи, но и да са в ролята на бог. Каква смиреност, какви автентични християни! :)


Английският е изключително богат и многопластов език, който за съжаление в превод на български не позволява винаги осъзнаването на синхромистичните връзки между думите. Затова ще давам в скоби и на нов ред превод на български за онези от Вас, които нямат познания по английски, но въпреки това обръщайте внимание на удебелените букви/думи:

bacchus (лат.)> kind of sea fish; god of vine/wine;
(бълг. –> вид морска риба; бог на лозята/виното)

Връзката между езическия Дионис (Бакхус) и християнския Исус прозира в асоциацията между Исус и двете риби, както и в трансформацията на водата във вино от втория.

sus (лат.)> swine, pig;
(s-WINE ; ‘sus’ от Jesus)

Връзката между прасетата и коледа е очевидна – по време на вакханалиите средностатистическият абонат с това преяждане и неподбиране на храната и покупките се държи точно като прасе. В България по това време от годината се колят прасета, което е една иронична алегория, че накрая на ритуала (наричан „празници”) – Вие самите сте заколени и одрани (но за разлика от прасетата само на енергийно ниво, а не на физическо – за да може процесът да се повтаря). Ще разберете как, защо и какво имам предвид.

~~~

pinu (лат.) –> pine (tree); torment/pain; sap;
(бълг. –> бор; измъчване/болка; източване на соковете от дърво)

spine> гръбначен стълб;
(S-PINE => Буквата ‘S’ е свързана със S-образната форма на гръбначния ни стълб. Думата за гръбначен стълб на английски съдържа в себе си думата за дървото бор.)

pineal gland –> епифизна жлеза;
(pine-al => епифизната жлеза, приличаща на шишарка (pineal cone) ; думата може да се раздели на две: pine + all; в шишарката/епифизата е всичко)

Преди да продължа, нека дам два примера защо следващият параграф няма да звучи „откачено” и твърде абстрактно. :)
Формата на ореха прилича на мозък нали? Не е трудно да забележите „случайността” (по-скоро pattern-a/шаблона). Доказано е научно, че орехите помагат на ... мозъка.
Формата на бъбреците съвпада с тази на ушите. Дори меридиана за бъбреците завършва с ушите. Бобът е полезен за бъбреците и не е случайност формата му. :)

Отрязването на коледните дръвчета на символичен език означава прекъсването на енергията (сока) Ви от гръбначния стълб до епифизата! (Pine => Spine => Pineal gland.)

Къде отива източения Ви сок ще разберете до края на текста. :)


~~~


box > кутия;

Кутиите представляват паралелепипеди/кубове, а който е задълбал в темата на Н. за Платформата, ще знае, че те символично представляват реалности! Когато аз Ви дам подарък, опакован в кутия, и Вие го приемете и отворите – това означава, че сте отворени за вибрациите, които аз съм Ви приготвил. В това число влиза не само материалния обект, но и емоциите, и вложеното отношение.

Кубът може да се разгледа и през друга перспектива (която всъщност се използва от илюминати при създаването на Монарх роби например). Той е ограничение, затвор.

pinewood box –> ковчег, в който погребваме умрелите хора; (Синхромистичната връзка е, че имате pine wood (дърво от борче) и подаръци/кутии в дома си по празниците, т.е. ковчези.)

gift –> подарък; сватба; отрова (в немския, датския и шведския език);

G.I.F.T. –> Gamete intrafallopian transfer (инструмент за справяне с неплодовитостта; премахват се яйцеклетки от яйчниците, след което се поставят в една от маточните тръби, заедно със сперматозоиди на мъжа, за да се зачене дете)

(Подаръците освен значението на кутии-ковчези са свързани със ‘сексуалната’ енергия. Колективното несъзнателно едва в последно време създаде горепосочения термин, свързвайки двете теми. Дори в момента да е налудничаво, по-надолу ще видите още елементи, които недвусмислено показват наличието на ‘сексуалната’ Ви енергия в ритуала. ‘Тя’ е всъщност творческата енергия в най-първичен и нерафиниран вид.)

present –> подарък; настояще;
(Думата ‘present’ е синоним на ‘gift’, но едновременно с това се използва масово на колективно ниво и в значението си на настояще. Това е не само hint към нас от Несъзнателното – че трябва всеки един настоящ момент да ценим като подарък, но е интересна и следващата интерпретация на думата: разбивам я на две части –> pre + sent. ‘Sent’ е миналата форма на глагола изпращам (send), а представката ‘pre’ е аналогична на българската пред, означаваща вече извършено действие. И какво се получава? И двете ми думи са вече минал/свършен факт ... Нима това не е гениалният „парадокс”, подказващ ни, че времето не е линейно за по-горните реалии? Настоящето е изпратено от бъдещето и макар то да се случва сега, вече е изминал факт (минало). :))) Бъдещето в случая е онази реалност, много отвъд материалната (дори и казуалната), която създава импулса/задвижването, което се „разтегля в по-ниските реалности”. Когато съм бил съзнателен в такава реалност, мога да правя това, което наричаме „пътуване във времето”. Най-добрата алегория е тази с гледането на един филм на вашия компютър – Вие притежавате целия филм на файл (той вече е създаден – pre-sent) и можете да превъртате в настоящето (present) напред или назад с видео плеъра си, т.е. да гледате от където пожелаете. Дори може да промените бъдещето чрез софтуер за обработка на видео файлове.)

cell –> клетка (както в значението на затвор, така и като биологична единица).

celebrate (англ.)> празнувам;
Cell + brate => клетка/затвор за дома. Думичката ‘brate’ беше трудна за намиране. Т.е. използвайки в езика си думичката ‘celebrate’, Вие увековечавате затвора си.


~~~


Дали наистина изговорените думи са без значение? Дали вибрацията на звуковите вълни е просто едно нищо и въобще не създавате реалността си и чрез думите си?
Мисля, живея и наблюдавам точно обратното в живота си и този на другите. А ето и поредното епично лексикологично доказателство, избълбукало „съвсем случайно” от колективното Несъзнателно преди векове:
ting/ding –> звукът от камбана (тингггг);
thing –> ‘нещо (някакъв обект);
think –> ‘мисля’;

Трите думи загатват за сложните многопосочни взаимодействия между мисъл-звук-форма! Всичко трепти на различни вълни. Всяко действие и мисъл имат значение и могат да създадат нещо’/‘всичко.

Езикът е инструмент, чрез който изграждаме* личния ни живот и едновременно с това ни помага да взаимодействаме един с друг. Чрез езика едно Съзнание може да влияе на процесите и събитията на друго Съзнание. Благодарение на езика имаме възможността за постигане на интимност (опознаване и сливане на двата свята), за обогатяване на личните светове и общия. Неслучайно дори гърленият център (отговарящ за творчеството) се намира до физиологическия език.

* доста буквален е глагола, защото така както езикът изгражда думите – думите изграждат мислите ... които пък на свой ред изграждат част от света ни. :) Останалата част от него е продукт/плод на емоциите, чувствата, намеренията, качествата, уменията, несъзнателните потоци, взаимодействията с другите и прочие.

Така че който контролира езика на един народ – може да влияе на част от света му, в това число и на диапазона от преживявания.


~~~


Santa Clause (както ще разберете от предпоследния линк в темата ми) e изкуствено създадена фигура от илюминати, която от средата на миналия век измества автентичния образ на природния дух (от последния линк ще разберете или си припомните). Така че на запад, хората се свързват със санта клаус (сатаната – santa => satan), или по-скоро правят договор (изпълняват клауза) със Сатаната. Ако в ‘clause’ не влагаме по-модерното му тълкувание (свързано с правосъдието), то clause се превежда като завършване. Казано с още по-прости думи – хората празнуват идеята да завършат при/със Сатаната.

Поздравът на английски по празниците се състои от думите ‘Merry Christmass’, което преведено означава Весело масово посрещане на Месията. Все още колективното несъзнателно под ‘Christ’ разбира месията Христос ... но сами виждате (и по-надолу ще разберете), че умишлено е сложена фигура, която се явява негов антипод. Получава се неадекватно противоречие – хората говорят и си мислят едно (че е рождество христово), но с делата си правят съвсем друго (приветстват завършването си със сатаната). :)

Определено тук въпросът „Какво ще се получи от този дисонанс?” е много подходящ. Вие Съзнателно ще изберете единият дуален герой, а Несъзнателно (защото както ще се убедите накрая не разбирате какво правите с изсичането на дръвчетата и подаряването на подаръците) подкрепяте другия антипод, увековечавайки дуализма както на ниво платформа, така и в живота си. Много хитро и коварно нали? Запазена марка от илюминати. :)

Междудругото, пожелах си да имам осъзнати преживявания с двете Съзнания в една нощ и наистина се оказа, че първият (дядо Коледа) е изтъкан от енергии, които можем да наречем положителни и даващи на хората. Беше проводник на архетипа на добрия и зрял старец, грижещ се за другите. :)
Вторият (санта) беше крадец. И нека задълбаем сега защо всъщност се оказва, че бяло-червеният продукт на кока кола – санта клаус, е крадец и взима от вас; че всъщност ВИЕ му давате подаръци, а не получавате от него! Това е най-голямата и толкова добре прикрита манипулация, осъществяваща се върху нас десетилетия насам. Защо? Защото не разбираме и не тълуваме не само символичния език, но и естествените езици.


~~~


reindeer> елените на санта;
(rein –> въже, използване за контролиране на коне, животни или деца, че да не бягат;
като произношение е едно към едно с ‘reign’ –> управляване/владеене;
rein –> (много стара форма, означаваща) бъбрек;
deer –> животно, елен;
animal –> ‘животно’; произлиза от латинската дума ‘anima’, означаваща eдновременно въздух, дъх и дух; Архетипно тези думи са свързани (така че мога само да се радвам, че го виждам и вече проявено в едно по-ниско ниво на абстракцията – писмения/говоримия език), а на български дори е учудващо по-лесно да се види на лексикално ниво свързаността им, отколкото на английски –> air/breath/spirit.
Въздухът е наситен с живот. Дъхът е друг инструмент, чрез който можем да развием духа и живота си, или да го прекратим.)

Запомнете, че rein + deer на символичен език означава живота (и по-точно енергията) от бъбреците. :)

Наскоро прегледах повърхностно написаната тема във форума с рецептата, в която автора влиза на нож с всеки, който се осмелява не просто да му покаже липсата на разбиране по нея, но и извършването на мечешка услуга към изпадналите в нужда (решаването само на симптомите, но не и разбиране на многопластовата тема с бъбреците). Дори „съвсем случайно” си имаме потребител (Psyhea), който дава пример с майка си как с такава рецепта цял живот е „лекувала” симптомите, но накрая умира от същата болест просто защото не си е решила на ментално и емоционално ниво проблемите.
И от една страна е комична неадекватната реакция на автора на темата (bojinkata), от друга пък е тъжна, че самите потребители не искат да разберат защо, не искат да дълбаят, а само търсят рецепта. :(

Информацията ми за бъбреците ще я споделя тук и сега в компресиран вид, защото е ключова в разбирането на ритуала зад коледа и поне на абстрактно мислещите ще им донесе а-хаааа момент и вътрешни оргазми скоро в темата, когато ще навържа всичко :) :

1) според китайската медицина в бъбреците се съдържа фундаменталната енергия Дзин, наследена от родителите. Разбирайте, че ако имате генетично наследени проблеми с бъбреците това означава, че трябва да решите ментални и емоционални проблемни теми на родителите си! Анализирайте философията и характера им, след това вижте какво от тях сте наследили и е неадекватно, спиращо радостта от живота;

2) бъбреците се грижат за обработването на течностите. Ако имате проблеми с тях на по-късен етап от живота си (а не при самото му раждане), това означава, че трябва да анализирате емоциите си. Проблеми с кръвта означават, че този човек не може да изпита емоционална радост от живота. Това е фундаментално познание, което означава, че дори да ме гледа в очите човек с такива проблеми и да ми твърди, че видиш ли е щастлив, и аз ако нямам други средства да проверя щастието му – самото сведение за болестта е достатъчна обективна информация;

3) бъбреците са свързани и с половите органи. Всякакви нерешени (преди раждане или след това) проблеми на тема интимност и създаване/поддържане на живот с другите;

4) енергията на бъбреците (Дзин) се грижи за костния, гръбначния и главния мозък. Ще изляза много от темата ако тръгна да пиша за тях;

5) формата на бъбреците съвпада с формата на ушите и „като да не повярва човек” са свързани не само геометрично, но и функционално. Умението да чува човек, да е отворен към външни потоци са ключови теми тук;

6) единият край на меридиана завършва с ушите, а другият със стъпалото (в центъра на ходилото, вижте в Kidney (Chart).pdf точката KI-1). Краката са свързани с бъдещето на човек. В случая обаче имаме ходило + точка за бъбреците, т.е. проблемите на този човек са свързани с бъдещото заземяване на радостта, тревожи се ((не)съзнателно) дали ще успее да завърши някакво дело/проект, дали ще му достави радост.
Разбира се, тъй като всички органи са свързани и всички точки по един канал също, е нормално да Ви боли част или целия канал (или да не чувствате течностите си в определена зона). Бъдете наблюдателни и проницателни! :)

А сега да продължавам напред! :)

~~~

chimney –> комин, камина;
(chim –> фалос)

milk> мляко; семенна течност;

biscuits> cookies => kind of bread
(бисквитки –> бисквитки => вид хляб)

bread ­–> Food; sustenance; support of life => breast
(хляб –> храна; препитание; поддържане на живота => правя синхровръзка с гърдите/breast, но не на семантична или фонетична основа .... този път използвайки геометрията и разбиране на останалите части от пъзела. :) )


~~~


Нека да навържем всичко, търпеливи читатели:

По време на коледа хората не само секат дървета (pine/spine/pineal gland), но и поставят кутии (boxes) с подаръци (gifts/presents) под тях, които уж санта клаус (satan) е донесъл/дал с шейната си от елени (reindeer), слизайки надолу по комина (chimney). Евентуално, долу пред комина има чорапи (socks), а на масата чаша мляко (cup of milk) и курабийки (biscuits). Какъв повод за празник!

Целият този ритуал всъщност представлява следното:

Хората се съгласяват да прекъснат и дадат своя сок (енергия) от гръбначния си стълб до епифизата като част от договора си със сатаната чрез акта на изрязване на коледното дръвче. Приземяването му с шейната върху дома Ви и спускането му по комина са абстрактен акт, символизиращ нахлуването му в Ядрото Ви (Душата) и извличането на енергията от бъбреците (в това число и от половите Ви органи). „Подаръците” всъщност Вие ги правите, а той нищо не Ви дава. Санта само взима от Вас!

Подаръците (освен значението зад акронима G.I.F.T, свързано с изречението за комина) също така са метафора за погребването на творческата Ви енергия, защото се поставят под бора и имаме pine + (wood) + box, което означаваше ковчег (който поставяме под повърхността на земята и дърветата).

Празникът не само че Ви източва енергийно, но и възхвалява смъртта. Не само заради ковчега, но и заради мъртвата флора и фауна, които присъстват на него като ястия. Хората изсичат растителност и ядат умрели животни. Какъв празник нали? Но още не съм свършил. :)

Чорапите, които се окичват на комина, съдържащи имената на децата, символизират жертвоприношението, което се извършва. Родителите символично дават живота на децата си, поставят го в краката на бога (точно както са правили в миналото; чорапите са под формата на краче, а коминът и огънят могат да се разгледат като олтар. :) )

Това жертвоприношение представлява всъщност разиграването на стария архемит за бога/родителя Сатурн, който си изяжда децата.

Кой поставя подаръците и в това число чорапите? Самите родители ... Реално родителите са слуги/посредници на Сатаната, без да го осъзнават. Ръцете на сатаната са чисти, защото това е вашият свободен избор, от който той се възползва, защото Вие сте тези, които с действията си казват: „ела за безплатен обяд – давам ти всичко”.


Знам как звучи това ... и точно защото знам как ЗВУЧИ, т.е. какви са вибрациите зад символите и актовете, каква е историята на празника, с какви енергии е пропит и захранван, дори значенията на самите думи – пиша този текст. :)

Междудругото, на английски дума за празник (освен разгледаната ‘celebration’) е:
1) holiday> holly + day = свещени дни
2) feast> свещени дни; божество/богиня (превод от древногръцки); много голямо ястие, което се приготвя на ритуали;

Отдаването на енергията Ви се осъществява и чрез акта с чашата мляко и бисквитката/хляба. Сега разбирате връзката хляб/гърди, които са с Ин характеристики (а млякото символизира спермата, носител на живот и творческа енергия (Ян)), които поглъща не кой да е, а санта клаус!
Като казвам, че всеки детайл е важен ... сега виждате връзките. :)
Много добро изпълнение от страна на архитектите зад ритуала! Успех да кажеш на някой в 21 век какво символизира бисквитката и чашата мляко – ще бъдеш пратен в „лечебница”, защото нали няма никакво значение или пък е едно такова хубаво и позитивно, дори бих казал щедър акт към измръзналия старец – какви елексири и есенции, какви конспиративни дивотии или езотерични тинтири-минтири енергии и чакри. Щом не можем да го видим, не съществува ... нали така? Ами то и Санта не можем да го видим, но защо хората го празнуват?! :)

И да не забравя candy canes –> сладките пръчици, които са референция към гръбначния стълб.

Това е от мен по темата, сладурчовци! :) Другият път Вие бъдете този, който ще се смее на санта, а не той на вас – хо-хо-хо ...
Джингъл бел, джингъл бел – санта е козел! :)


~~~


Ако поразсъждавате, ще стигнете до следното наблюдение: за да бъдете експлоатиран от един чужд ритуал/реалност, Вие трябва да действате по определен начин и да генерирате конкретни емоции. Не е нужно дори да сте съзнателен за действията или да ги разбирате на ментално ниво! (Необходимо е единствено да има съгласие на несъзнателно и/или съзнателно ниво.)
Ако знаете на ментално или интуитивно ниво и въпреки това участвате – отново сте прецакани.

Кога не сте?

1) когато знаете минимум още един пласт зад определен обект* и действие, свързано с него;
2) когато напълно Съзнателно изберете този пласт пред колективния/масовия, или казано с метафоричните ми думи от темата за Разнообразието – той премине на преден план;
3) в случай, че не знаете втори пласт – просто не използвайте предметите, символите и не правете действията на съответния празник/ритуал. :) (Имам ли елха? Не, разбира се ...)

Може да проявите творческата си натура и да създадете например с двете си ръце Вие самите някакъв чудат предмет, насищайки го с определен смисъл, избирайки не само формата и значенията му, но и неговите цветове.

Междудругото, анализирайки например българските мисловни модели (повлияни и повлияващи на другите култури), няма как да объркаме какви са идеите и вибрациите зад корена-дума празно в думата празник> идеите за недоимък, ограбване.
Но например идеите зад същия корен, разтълкуван през източните мисловни модели и начин на живот ще са напълно различни. Който изучава източни философии знае, че там празнотатане е враг, не предизвиква страдания, а напротив – тя е желано състояние, един инструмент, чрез който Съзнанието може да се развива и достига до състояния на всезнание, всеможене и пълна свобода. :)

* Например аз лично изживявам 9/11 не през колективната перспектива (която Тъмните така добре закотвиха преди години чрез падането на кулите близнаци), а през съвсееем различни пластове, различни теми и вибрации на същите числа, които вътрешно ме обогатяват и създават прекрасни преживявания дали в тази, дали/и в други реалности. Може да прочетете този мой коментар (#ще бъде публикувана темата на 27.02) за някои числа, за да схванете и видите примери. :)

А 11/2/II го преживявам през Ин и Ян перспективата, и евентуално си избирам дали да бъде интровертен вариант (касаещ само мултиизмерният мен), или да имам случки с външни хора и техните Ин и Ян. Така че понякога използвам числата от календара, че да си правя експерименти и научавам нови пластове за числата, понякога (както често започна да се случва) направо забравям кой ден е, дори от седмицата понеделник ли е, петък ли е.

Моята позиция за „празниците” –> полагам грижи всеки ден да бъде красив, незаменим и безценен в живота ми! Против идеята съм да чакам точно определени дни, за да правя нещо специално за близките ми .... или да не бъда щастлив в част от дните за сметка на други. Не казвам, че е лесно – особено пък в тази реалност и с тези „играчи” около мен ... Когато не се ценят определени качества и умения, а се дават материални награди и привилегии за тези, които метафорично продават есенцията си и не осъзнават какво губят – е с една идея по-трудно да вирееш.

Аз съм победител, защото знам и съзнателно избирам универсалните ценности, така че временните „богатства”, смъртта или другите реалности не ме плашат, нито създават несигурност или страдание от загубата на физическите натрупани дивиденти.

Знам какво притежавам, какво и как да правя за да не ги загубя ... така че как да не съм истински щастлив? :)))

Всеки може да бъде победител, без да има загубили, ощетени или експлоатиращи. На един миг осъзнаване е как, кога и дали е възможно. Един миг за всяко едно същество. И този миг ... този миг е важно кога ще дойде и дали изобщо правите нещо по въпроса, че да дойде. (Hint: има само един миг и той е present.) :))

~~~

Част от статията беше превод на това клипче – Occult Christmas от Chiron Last. Бях вдъвновен от някои връзки и доразвих идеите му, като в процеса намирах и осъзнавах още повече връзки (които не бяха споменати във видеото). Другата част от клипчето въобще не съм я превеждал, защото е много хвърчаща и недоказуема – за хромозомите, соломон и луната. Не съм съгласен и с използването на някои думи, които привежда като доказателства към твърденията си.
Ще изгледам и други негови видеа, за да добия по-добра представа за трудовете му и евентуално науча повече.

Друг изследовател, на когото съм попадал преди години, писал качествено и в дълбочина по темата, е H. Окултните корени на коледа и Архетипното начало зад дядо коледа.

Както виждате, една тема е многопластова. Дали ще анализирате лексикографски или геометрично, или етнографски и исторически, или окултно – ще попадате на различни слоеве, пресичащи се и обогатяващи Ви. На мен лично ми е много драго, когато чета (или участвам активно като писател-изследовател) дадена тема през различни перспективи, извършени от различни или един и същ изследовател(и). Това бих нарекъл е повод за празник! :) Да успееш да ‘изпразниш’ пространството (пълно с твоите убеждения и виждания), за да можеш да се обогатиш от чуждите ... които всъщност винаги са присъствали и били там ... под носа ни и пред очите ни. :)

ПС: Замислих се сега къде е черният цвят в целия празник, защото червеното и бялото се преплитат къде ли не .... и след по-малко от минутка ... бам, точно когато затворих очите си, намерих отговора –> нощта .... нощта, тъмнината. Там е последният щрих от червено-черно-бялата магия. :)))No comments:

Post a Comment