2017/03/01

Dark City (1988) && Ink (2009)

Препоръчвам горещо на аудиторията два шедьовъра – Dark City (1998) и Ink (2009). И двата съдържат един много важен и специфичен ключ, за който ще пиша още следващия параграф – така че най-добре е да изгледате филмите и да проверите себе си дали сте готови на (не)съзнателно ниво и ще доловите безценната кодировка. След това ще си коментирам други интересни за мен теми и сцени. Отделете 4 часа за кино и след това малко за четене и няма да съжалявате – в това мога да Ви уверя. Благодаря на послушалите ме. :)


~~~

Освен факта, че саундтрака на Dark City цепи мрака :))) за пореден път изживях магията на киното –> перфектно подбрани мелодия + визуална сцена + буквални/метафорични послания, докарващи ми неописуеми оргазми разкодирайки ги и припомнящи ми онази ... онази велика и несломима сила, от която се страхуват шушльопаците. Да, онези, които управляват Земята или пък другарчетата им невидими за физическите очи в тази реалност, или другите над тях ... и изобщо всеки, който иска Вие да се страхувате от тях и Ви манипулира за свой интерес по какъвто и да е начин. Това е една от най-големите илюзии – че те са могъщи и имат всичко. Да, имат известно материално и технологично предимство, по-напредналите в йерархията им притежават и известни знания за някои процеси и явления, в това число и психиката, но както обичам да се шегувам на тази тема – хванеш ли ги едно в едно или един срещу цялата им пасмина още в следващия фин свят, където технологиите са едно нищо пред опитния, знаещ и можещ Дух – you simply nail them (това е хумор от порнографски произход :D).

Такава Радост е да Осъзнаеш и да го преживееш неведнъж, а след това да го виждаш показано във филм(и) с идеята другите Съзнания да осъзнаят силата си и да се пробудят, да се развиват. Активно да проявяват нужните качества и действия, за да може онази Красота и Справедливост, които вътрешно усещат и долавят от най-малки, напълно естествени за по-горните реалии (или с времето сами достигат до тези знания) – да възтържествуват И тук на Земята. Да направим всичко, което си зависи от нас в живота ни.

~~~

Епичната сцена в Dark City (която мога да си гледам отново и отново :D) е когато доктора казва на Джон, че той притежава потенциала и силата да пресъздаде света и да се разправи веднъж завинаги с онези
тъмни същества, които всъщност видяхте какви паразитчета са (напомняйки ми за тази блестяща тема, която след 10-20 години ще бъде оценена като изключително важна за обществото от всеки мислещ трезво от идните поколения, защото всичко ще е пред очите ни и няма да е „просто конспирация или теория. Не че е гаранция слепите да прогледнат и животинчетата да станат човеци, но информацията нека е на лице иначе ще се загуби и пак трябва да откриваме топлата вода. :) )

Видяхте едно-единствено Съзнание какво може да направи с купчина калъфи, без капка скрупули в методите си за манипулация и контрол над останалите видове същества! Представете си екип от зрели и извисени Същества, които (всеки индивидуално и когато желае или едновременно) излъчват красиви и хармонизирани енергийно потоци и мисъл-форми, обгръщащи Земята или всеки останал (не)познат техен събрат по вид. А какво остава и за всяко дърво, което така ни помага, макар повечето хора да не забелязват и това. Тази фина помощ, от която може да станете част. Иска се просто едно отворено и добро сърце, извиращо желание и красив ум! Тази омиротвояраваща мелодия, преливаща от хармония, съвършество, завършеност и радост. :)

И като финален щрих любимото ми: да връщам огледално всички вредни и дуални потоци към изпращачите им! Толкова е прекрасно да виждаш как онези шушльопаци и всички останали, които незряло и съзнателно вредят на другите – получават обратно енергията и мислите си, материализират им се случки в живота и тялото им, за да може да Осъзнаят, че не това е начина да се живее и действа. :)

Който желае да си визуализира – валиден подход е, макар че аз предпочитам прякото усещане и потапяне в дълбочина. Не бива да се страхувате от болката и негативизма към вас, а умело да ги пренасочите и умножите към изпращащия, който ще каталяса .... Да се пробва пак – ако е толкова безмозъчно и нееволюиращо същество, you simply nail it again! :D Да се научи да не изпраща негативизъм към вас, освен ако отново не иска същото в живота си под някаква/всякаква форма.

Не казвам, че няма и действие на физическо ниво. Сами ще знаете кое, кога и как. :) Забелязах, че например колкото по-неразвито духовно е едно Същество – толкова по-груби/физически подходи трябва да се използват. Не можеш например на един бръмбар, удрящ се в стъклото на прозорец, да помогнеш, изпращайки му мисли или емоции, или да осъществиш диалог. (Това е мнооого отвъд сегашната му еволюция! :) ) По-мъдро и енергоспестяващо (че и времеспестяващо) е: просто да отвориш прозореца и животинчето да хвръкне, изпитвайки радостта от действието. Другият случай е просто да оставите животинката да се мъчи, докато не осъзнае, че определено начинът да излезе навън не е като продължава да се удря в нещо невидимо, а да смени посоките и търси за друг изход.

~~~

Когато се научите глобално и фино да помагате на другите същества, забелязах че имате два валидни подхода – да оставите индивидуалния си отпечатък и поток

(което веднага ще алармира други недобронамерени същества и ще Ви сканират/прочетат  и евентуално ще почнат да се опитват да Ви тормозят –> както е показано във втория филм Ink блестящо: пращащи специфични мисъл форми, които са ваши нерешени и стоящи в аурата Ви – за да изпаднете в състояния на страх, съмнение, депресия; да развалите взаимоотношенията си с близки Съзнания просто като се прокрадват в разсъжденията Ви за тях и отново изпращащи вредни и изпипани мисли в конкретен момент, а ако Вие останете Несънзателен за случващото се и приемете помията върху вас (или я насочите към невинния човек, нямащ нищо общо с тези мисли), едно че те печелят, второ: мислите + емоциите ще материализират неблагоприятни преживявания в живота Ви, трето – губите близко Съзнание)

или класически, като едновремешните и автентични будисти –> без индивидуалност вложена. Невидим и незабележим, просто усилващ определени потоци, които са в пространството – някои например пратени от Слънцето ... или дърветата ... или чуждата Душа към Духа й! :)

И в двата случая –
> отправени с добронамереност и желание! :)))


Ваш избор при подхода, като при индивидуалния такъв може доста по-бързо да ускорите определена еволюция (особено ако е от личен/общ Дрозд или близка Душа! То че си зависи от чуждото Съзнание при всички положения – така е: дали ще приеме енергийния поток, съдържащ определени качества, проявявайки ги първо несъзнателно, а след това осъзнавайки какво чудо в живота си е извършило, гордеейки се със себе си и новите качества; или ако потокът съдържа ценна информация (някакви мисли), които ще решат проблемите му и ще му хрумнат уж от нищото; или вътрешното му Ядро, виждайки адекватността на чуждата помощ, ще позволи на мислите да се трансферират, въпреки тяхната висока честота и зрялост, отвъд сегашното ниво на Съзнанието). Това е мнооого Красив жест, съдържащ в себе си Творчеството като велик архетип – стига другото същество да позволи той да се разгърне. Да изживее без предразсъдъци и блокажи трансформиращите преживявания, пълноценно и в дълбочина. :)

~~~

След време и Вие ще стигнете до моя извод, че таргет групата на вашите потоци трябва да са на първо място любознателните и имащи красота и проявяващи някаква част от потенциала си същества – иначе ще бъде пълна загуба, дори може да почувствате вреда от чуждата незрялост, нерешени мисловни проблеми и нехрамонизирани Ин-Ян потоци.
Разбира се, не всеки е бодхисатва по рождение :D или това е настоящ негов път, или трябва винаги да си на него – така че по-добре в такъв случай да не се прави нищо за другите, а първо да си оправи собствената къщурка човек. :) Много е тънка границата между това да помагаш на някого истински или да му пречиш дори да имаш добри намерения; между това на себе си да вредиш или да бъдеш истинския себе си, без съзнателно да нарушаваш чуждите права, но и без да позволяваш на чуждото мнение и ценностна система да диктуват твоя живот и да ограничават полета на Духа ти. :)

Най-хубаво е когато всеки гледа собственото си здраве, развитие и проблеми, когато едновременно с това проявява онези качества и принципи, които му носят неописуема радост (а по-нататък разбира, че са толкова фундаментални за по-горните нива, че е немислимо да ги загуби или забрави отново), когато знае кои направления са му страст и действа за свое благо. И когато се срещнат двама или повече такива индивиди, вече хармонизирали и усъвършенствали съществата си, резониращи един с друг и в унисон с Мирозданието – то те биха били два пъти по-силни и мощни, взаимодействайки заедно, стимулирайки се и опознавайки себе си и другия*, помагайки с това, което е останало незабелязано/неосъзнато, или с общи цели и мечти, бъдещи препятствия и т.н.т. Толкова е просто на теория, но защо хората не успяват на практика? Защото не са стигнали до теорията, защото не я практикуват, не се и опитват дори да стигнат до вътрешното си ядро, камо ли да чуят и почитат онези, които знаят и/или практикуват този начин на живот – дори се опитват всеячески да ги спънат по еволюционния им път. Докато колективната маса не помъдрее в този аспект, то не очаквайте всеобща и глобална еволюция. Нито има смисъл да изчаквате благородно и да се движите с колектива. Не, бодхисатва за такива не повече ...

* Нефизическите злонамерени същества изпитват огромен страх и злоба, когато виждат как се събират такъв тип Съзнания – дори под
събиране да се разбира просто една писмена комуникация в някакъв форум или чрез имейли, която е на висота и облагородява и обогатява всеки. Как си помагат задружно участващите и хармонизират своите Ин-Ян потоци. Писах по-нагоре за това, че ще се опитват всеячески да Ви разделят – най-вече манипулирайки мислите и сънищата Ви. Забелязах, че когато грубите подходи не действат, се опитват чрез по-фина манипулация и уж изглеждащи хубави и позитивни сънища, целящи от Вас действие в определена посока в тази реалност. Тези по-фини манипулации се правят от същества, по-нагоре в йерархията им (интегрирали определени качества, развили умения и имащи знания за някои процеси на Мирозданието), само когато самото Ви Съзнание е отвъд астрала и не може да бъде уловено от по-нискостоящите лумпени. В противен случай, чрез технология, могат да манипулират сънищата на хората, макар и не толкова изпипано. Nahuatl е един от изследователите, който е разкривал свои ОИТ-и на такава тематика.

Така че винаги се потапяйте навътре към себе си или към този поток, за да видите Съществото (или интуитивно, или символно да придобиете представа кой/какво е), че и да го поизпържете, връщайки му потока/атаката ... Да се научат „събратята” му, че няма да прокопсат. :))) Естествено, те си имат и „приятелчета” в тази реалност, които се изявяват в ролята на форумни тролове (по възможност с повече от един акаунт) и различни други техники, желаещи да отместят фокуса от важните теми и да скарат или откажат потребителите да продължават в същия дух, както и да омаловажат вашите усилия или постижения, или да Ви заплашват. Nail them too ... :D Или просто се смейте от сърце и шегувайте – направо полудяват, когато използвате ирония и хумор. Точно както пандата По в Kung Fu Panda 3прекрасно е показан този трети начин за неутрализация на чужди и вредни потоци/атаки. Смехът и лиготията! :)

~~~

От един момент нататък, всичко ще е толкова лесно и ще Ви идва Несъзнателно (защото сте го подхранвали и проявявали тооолкова много пъти Съзнателно), че както съм писал в предходни коментари – другите ще се чудят на лекотата Ви, когато проявявате някакви качества, умения. :) Разбира се, визирам онези, които не са слепи за гения Ви. :)

Чак сега Разбирам напълно ритуала с ослепяването на българските войници при цар Самуил. Тези хора не трябваше да дават поколение. Робствата също са оказвали влияние, защото в генетиката ни има мисъл формите на предците ни, които също могат да се използват против Вас по време на сканирането Ви. Първо трябва да оправите телата и духа си. Едва тогава може да мислете в перспектива и за другите. В противен случай помощта няма да е пълноценна и вашият поток може да импринтне незрели ваши компоненти на този, на когото уж помагате.

Реших да ги опиша тези неща, защото вече имам опит и самочувствие, а и никъде не съм ги видял написани адекватно и разбираемо от друг автор. Или все с някакви недомлъвки и завъртяни думи, които изобщо нищо не казват и само уж загатват разбиране по темата от разни „форумни капацитети”, или разни капани от рода на „визуализирайте си меркаба над главата и след това направете еди-какво си”, „кажете някаква молитва първо”, „обърнете се към някой бог” и прочие.
И не правете/носете геометрични форми, не се обвързвайте с божества/същества, отдавайки от силата и енергията си, зависейки от тях и неразбирайки с какви потоци и намерения се обвързвате.

Ако искате да вярвате и сте на този етап – когато не знаете и не можете, когато нямате опит също – то вярвайте в Себе си! В потенциала и силата си! :) Естествено, не става само с вяра, но съмнението, страха, самосъжалението или страданието определено няма да помогнат!

Сега обратно към филмите и други интересни за мен теми в тях:


~~~


Dark City

Под трейлъра на филма бях забелязал коментар от рода на: „Този филм е изпреварил времето си”. Съгласен съм, ако под тези думи разбираме обичайното – неподготвеността на колективната маса да реагира адекватно на един шедьовър. :) Показано ли е във филма, че може биохимически да се въздейства на Съзнанието, докато е инкарнирано в тяло – и то да загуби паметта си, или да му бъдат имплантирани чужди мисли (направо и чужд живот)? Показано ли е във филма как чрез технология (и подходяща честота на вълните) хората могат да бъдат приспани? Показано ли е, че е възможно Земята да не е сфероид? Показано ли е, че има други раси, които не разбират Душата и чувствата на хората и затова ни изследват (този ключ е толкова срещан във филмите и сериалите, че колективната маса малко по малко започва да осъзнава този факт)? Показано ли е, че ако  хармонизирате и използвате всичките си енергийни центрове (чакри) може да станете непобедим и могъщ? :) Показано ли е как с чувства, мисли и намерения може да създадете реалността си? (Макар че последното е метафорично за тази специално реалност и не става на мига – хоп представям си плажа Шел бийч и той да е пред мен като си отворя очите. :) )
И завършвам с: показано ли е, че Слънцето и Водата са много важни за Човека като вид? :) А те какво символизират и с какви теми са свързани? :)

Помните в Dark City образа на детето, което като научи, че главният герой е еволюирал в някакъв аспект, искаше не да се учи от него или да му се радва чистосърдечно, а да го убият. Тук то е символ за незрелия етап на Съзнанието, така както архетипът на възрастния мъж колективно е приет от нас да носи значения като мъдрост и опит (дори го виждаме също във филма в ролята на Mr. Book / Г-н Книга). Има много пластове и значения за темата/архетипа деца: например в някои случаи те могат да бъдат интерпретирани като носещи новото и промяната, или пък като метафора на това да не забравяме онази наша чистота, младост, удивление и любознателен характер към всичко (във филма Ink!), или да загатват за проблеми у родителското Съзнание на тема Творчество и т.н.т.


Ink

Това се казва размазващо начало. :D Извън хумора от катастрофата с колата ... гъвкавост от страна на читателя моля –> сега преглеждайки отново филма, нямаше как да не се насълзя например на следващата начална сцена, показваща онова Истинско желание на Несъзнателното* на индивида Красотата и Чистотата да бъдат спасени от чудовищата, превърнали хората в такива бездушни роботи. Учудващо за мен, бащата съумя да остави шибания вестник и кафе, да грабне сопата-меч и да се включи във „фантазията” на детето си. Да участва в приключението й и да са щастливи. Това е много силен момент не само заради искрения зов на момиченцето за помощ, който би трябвало да въздейства на хората със сърца, а когато сте изгледали целия филм разбирате за неслучайността* на сцената. :)

* Този
сън (бе спуснат от Душата му и му) по(дс)казваше да намери сили и да се изправи срещу чудовищата, символ на злото и безчовечността насъбрал в себе си от начина си на живот, както и да се върне обратно към радостта и чистотата на малкия Той, когато не е бил обременен от нищо, когато е можел да мечтае и да си въобразява всичко. :)

Друго валидно тълкувание на тази сцена – тя се случва под Дърво (а ако сте гледали филмите 1000 думи и Фонтанът, които препоръчвам горещо, или вече сте чели предходната тема-анализ – знаете едно от значенията на Дървото като символ), което във филма е показано на заден фон като защитен пункт. Забележете също, че ‘оръжието’ на бащата не е от метал, а е от елемента дърво. :)

(Евентуално ще сте осъзнали, че самата катастрофа винаги е метафора и следствие от ментални проблеми на дадения човек – тръгнал е по грешен път, неслушайки Душата си. Ако пътното произшествие не е индивидуално, то човекът е сбъркал във взаимоотношенията си с другите хора и ако се анализира живота, мислите и емоциите на участващите в катастрофа – разбиращият и опитен изследовател ще види свързаността им, причините и следствията им също. Няма случайност когато се случи някакво преживяване освен ако не е
подарък, който е неочакван и е винаги добронамерен. :) Винаги е с отвъд дуален заряд, със съпътстващата го емоция на чиста радост.)

Следващият интересен момент е появата на светлите Съзнания, импринтващи положителни сънища, както и на онези копелета бездушни (свързани и с черното масло като концепция и същност). Не е ли очевидно с кои бихте се разбирали и кои определено не желаете в реалността си? Ако имахте Осъзнатост и сила, необходимите качества и знания – какво бихте направили в съня (а на земята)? Ще обръщате бузата, подканяйки ги нощ след нощ (или ден след ден) да Ви тормозят и доят? Или ще играе сопата/черпакът/огледалото и ще бъде както Вие решите? :)

Междудругото, забелязах че някои Съзнания на нашата територия, преди 1-2 години – когато изследователят Н. бе писал обемна тема за черното масло (сега я е съкратил, но по разбираеми причини – фокусът Ви да не се обсебва от тази тема, защото ще я привлечете в живота си), са ми разказвали за сънища и полу-осъзнати преживявания между реалностите, нападнати от такъв тип същества. Не знам какво е положението по на запад, но самите мисловни модели и начин на живот на хората там + технологичните продукти, използващи на физическо ниво нефта и подобни черни субстанции – подготвят самата честота на хората да резонира с тази на такъв тип Същества. Дори имаше един визуален ключ в последните игри на глада, когато тъмното масло отново поглъщаше и анихилираше Съзнания. Главните герои какво направиха? Не се биеха с него, а се изкачиха по стълби – метафора за това да еволюирате и се въздигнете в нива/плътности, където универсалните закони не допускат такава дуална проява – някое Съзнание да манипулира или унищожи друго. Разбира се, винаги има повече от едно решение, но това с вървенето нагоре си е ... винаги действащо. :) По-пасивен подход откъмто разход на енергия, но валидно решение. Ако можеш да избегнеш/предотвратиш битка, защо да я водиш? Вместо това ще посветиш енергията и времето си за по-епични дела. Мъдрост от древния Китай. :)

Хората, описващи преживяванията си и не гледали Ink преди това, се изумяват от точността на следния визуален ключ – перфектно е показано как все едно черна субстанция се опитва да влиза в тялото и да изпраща негативни мисли и сънища-сюжети. В повечето случаи, хората не успяват да осъзнаят манипулациите над сънищата им – без значение те дали са тежки и груби, или създадени от по-внимателни и фини архитекти, целящи да Ви импринтнат с определени идеи и емоции. Сега, когато имате такъв тип информация, остава само да наблюдавате активно и съзнателно, както и да действате, когато е необходимо и хванете в крачка съществата. Колкото повече сте Съзнателни, докато сте будни – толкова повече ще сте Съзнателни, когато спите! Ако през деня (докато сте във физическото си тяло) тренирате паметта си, то и през нощта, когато Съзнанието се е фокусирало върху Духа Ви, отпрашил в други нива/реалности – ще можете да си спомните какво сте правили и къде сте били. Аналогично за всяко качество, което интегрирате в будно/сънно състояние. Простичко и логично нали? :)

~~~

Помня епичното ми преживяване първия път, когато гледах филма, чувайки прекрасните думи на Откривателя на пътеки (Path Finder), отново буквално поднесени, на тепсия, на гледащите филма! Няма нужда от символи, от завоалираност, от надутост, от сложни философски думи:

"Смъртта е най-малкият й проблем. Дори спиралата по съществото си е верижна реакция. Всичко е част от реакцията! Едно нещо е предпоставка за друго. Човек има слабости, недостатъци. Те го карат да изпитва вина. Вината води до срам. Срамът се компенсира с гордост и суета. Когато гордостта бъде разрушена, безнадеждността взема връх и идва разрушение. Гибелта се превръща в негова Съдба/Път. Нещо трябва да спре този поток ..."

Откривателят е перфектен пример за Съзнание от трети вид (отвъд дуално)! :) Той идва от по-висока плътност/ниво, а познанията, начина му на действие, дори характера  са неразбираеми за по-неразвитите Съзнания (дуалните – тъмните и светлите). Прекрасно е да се види това не само в един филм! :))) Хуморът, лекотата с която той живее, и най-вече знанията и умението ... умението да промени нещо в глобален аспект, без да се мъчи да контролира, да смачква, да унищожава .... а напротив, следвайки ритъма на Дао, разбирайки Свързаността между всички живи същества и действията им – той знае, че едно „малко” действие от негова страна може да окаже влияние на чужд живот (няма малки неща в живота ни – разберете го! Спрете да подценявате определени преживявания или да придавате прекомерна важност/тежест на други, а фокусът Ви да остава на повърхността, фиксиран върху формата и притежанието й, а не върху същността/есенцията. В противен случай никога няма да напреднете и
чудесата по филмите просто ще си останат невъзможни или в сферата на фантазията.)

~~~

Листото (leaf – произнася се „лийф”), което извади Джон от двигателя на съпругата си, е препратка към името на жена му в астрала (Лийв, което е близко като произношение до live/живея). Другата подсказка от страна на режисьора е в следващата сцена, в която виждаме Джон в ролята на Инк, жена му и детето му. Страхът, който Джон носи цял живот, е комплексът от мъничък (създаден от другите) – да се срамува от това кой е и какъв е. Помните тези тежки сцени, които инкубусът използваше, за да се възползва от Джон – подигравката от децата в автобуса и погледите на по-богатите към него и майка му в магазина. Ето как едни „малки” сцени от миналото могат да предопределят ценностната Ви система и начин на живот в бъдещето – Джон желае да трупа пари и да покаже с това превъзходството си над останалите и че не е беден, можещ да си позволи всякакъв лукс. Той не може да спре и няма да го направи без значение колко богат е – просто защото вътрешния му проблем остава нерешен и го тормози, той иска да се доказва отново и отново ... Защо Джон? Пред някакви, които не те познават? Пред случай в миналото, спъващ те да се наслаждаваш на живота и да го живееш по твой начин? На каква цена – губейки жената и детето си, Истинския себе си също??

Ако за Вас това не е достатъчен и пореден пример за това колко важно е човек да изследва психиката и миналото си, да е съзнателен за всяко свое действие в живота си – тогава определено сте в ролята на Джон, обсебен от някакъв проблем, но неспособен да го види и следователно реши веднъж завинаги. Важното е да имате желанието и да полагате истински усилия в разрешаването на предизвикателствата и тежките теми във вас. Решението ще дойде – няма къде да ходи. :) Дали чрез филм, текст, сън, хрумване, сцена от живота Ви или на друг – ще дойде. Който търси, намира. Една от малкото читави поговорки. :) Щом Съзнателно питате и се интересувате от някоя тема, то това е знак от Душата Ви, че сте готови за отговорите й и на крачка от следващата стъпка – да интегрирате знанието (подхранвайки и проявявайки го), напредвайки в развитието си. Колко време ще отнеме – различно е за всеки, има твърде много факори, в това число и индивидуални.

Пресен пример от моя си живот: преживяванията, които аз си спретнах последните месеци, осъзнах, че бяха плод на съзнателния ми интерес към въпроса-тема, свързан с това как е възможно Душите ни и самия Източник да са тооолкова силни и могъщи, да могат да издържат на всичко, особено на знаете какъв тип вибрации и преживявания – без да се уморяват, без да повлияват дегарадацията и незрялостта на останалите макросистеми и компоненти. И покрай темата за силата и Ян потока, си отговорих и на много други въпроси-теми, част от които вече разисквах във философския раздел. :)

~~~

Завистливата скитница и реакцията й към Красивото – напълно заслужава съдбата си, останала сама със страховете и комплексите си. :) Инк за първи път проявява забравената си човечност и състрадание. Успява да види отразен процеса на собствената загуба на Красота и да се постави на мястото на Лийв. Той знае, че трябва да спре това издевателство и русата гугудка спира да постригва.

Към края на филма е показано, че Светлите войници винаги ще напердашат Тъмните от тяхното ниво, но не и тези от по-висока йерархия, ала епичният Ключ е в самата финална сцена. Първият път, бях тоооолкова потопен в героите и изживяващ ги – тотално изключил разсъждаващата и анализираща моя страна, така че едва секунди преди Инк да Осъзнае кой е той аз го направих. Какъв мощен поток премина през мен – преживявайки чуждия катарзис и Вътрешната му Сила, желание да се поправи, Любов и Свобода! И след това такъв пердах им удари – ама няма долно-горно ниво на йерархията, няма светли и тъмни. Няма значение „най-високостоящ, проводник на черното масло” ли е и в каква форма е. Той бе окрилен и проводник на Велики идеи!

Това бяха тооолкова епични ключета. Пожелавам Ви да го изживеете и лично – дали в тази или други реалности. Каква Велика Трансформация на главния герой! :))) Ако сте го почувствали, но не сте разбрали сцената – то чрез текста ми вече знаете, че тя е свързана с осъзнаването на вашата сила и с проявяването й, когато е нужно. :)

Най-накрая Инк прогледна и разбра колко много го Обичаше жена му (слизайки от по-горна плътност/ниво заради него! :) ) Веднъж зрящ – той знаеше какво трябва да направи! :) Simply nail them, а след това – по-добър Човек (и баща) ... :)))))))))

Дори малкото момиче-лъвица, въпреки останалия страх в себе си – прояви такава смелост, опълчвайки се на „най-високо стоящия”, каквито са неприсъщи за мнооого Съзнания. Този самозабравен горделивец, свикнал да получава всичко от тези по-долу – беше учуден и разгневен, желаейки да жертва и елиминира това прекрасно и добро същество, проводник на новото поколение и вид Съзнания.

От Вас зависи дали ще допуснете същото да се случи с децата, с детето във вас, с Красотата и Живота Ви. Дали ще дадете този „кръвен данък” и ще се срамувате от себе си, носещи маската на лицемерието (и дългия нос), страха/гнева, невежеството, слепотата.
Затова този филм е феноменален и би трябвало да е докоснал много Съзнания – съдържа в себе си толкова ценни теми. Моята роля беше да предам това, което видях, давайки втори шанс на изгледалите филма да Осъзнаят информацията. :)

Едва сега осъзнах, че и в двата филма (с обща тема възвръщането на личната сила) главните герои са Джон (едно от най-разпространените имена, приети на колективно ниво). Фин (а не изкристализирал :D) факт.


~~~


Бъдете красиви, силни и се обичайте. Бъдете добри – вътре в Себе си ще Разберете какво наистина означават тези думи. Дори може да ги зърнете около вас – просто отворете сърцето си. От там нататък остава само активно да се проявяват. :)
Всичко може да се поправи, във всеки един момент и реалност. Времето не е това, което си мислим. Безценни уроци от един шедьовър филм! :)))

1 ... 2 ... 3 ... 4 ... Почувствайте ритъма ... :)))

Благодаря безкрайно на прекрасното същество, което ми препоръча филма Ink! Обичам те, old sport! :)))§

No comments:

Post a Comment