2017/04/10

Chemtrails

Chemtrails е многопластова тема, а за съжаление в ‘конспиративните среди’ се набляга само на най-повърхностния пласт (който въобще не е за подценяване и афектира върху тялото ни). Настоящата тема ще съдържа стари мои коментари, публикувани в жълтия форум, изгубени сред десетките страници, с нищо обогатяващи темата. Снимкови доказателства има достатъчно за това изкуствено явление, така че в този материал такива няма да присъстват. Просто погледнете небето, folks. :)

След като завърша със старите коментари ще синтезирам основните теми и символичната метафора зад физическото действие/проявление.~~~

(Публикувано на 31.03.2016)

Форум:

„Колкото по-дълго е студено, толкова повече кинти за електрическите дружества. Колкото повече грипове – толкова повече кинти от лекарства.
Последните два тежки грипа, с последната кашлица, дето държеше две седмици, ни ги изсипаха отгоре. Първия заек беше колкото може повече хора да направят пневмония, понеже от грип болниците не виждат кинти. На тях им трябват хоспитализирани хора. Втория заек бяха ваксините на Москов.”

wild flower:

„Абсолютно съм съгласна, че ни го изсипаха отгоре.
Толкова масово разболяване на абсолютно всички не бях виждала през живота си.”


Много интересно, защото на 29.03.2016 имах два последователни осъзнати сънища на тази тематика, без изобщо да са били преднамерени от моя страна, нито да е имало други активатори. Дали информацията ми е дошла интуитивно от Душата, или земния планетарен дух, или някак си съм уловил нещо неприятно и целенасочено готвещо се, свързано с платформата и вибрацията на тези числа – не знам. Но и в случая източника не е важен. Бях останал с впечатлението (в съня), че това ще се извърши в близкото бъдеще и няма да е само върху България. Иронично, тези дни изобщо не бях в големите градове и въобще не знаех, че е имало такова масово разболяване. Следват ключови думи, които реших да си запиша, след като се събудих сутринта на 29:

1) сън как небето почернява от едвам доловими микро самолети, под формата на лицето на дявола ... хората са в паника и този смог ги задушава и убива;

2) сън как е пуснат вирус, който изпонатръшква хората (останах с впечатлението, че става дума за столицата на България), но само народната медицина успява да се справи с болестите;

Сега да разкажа малко по-добре, защото помня тези сънища. Рядко имам каквито и да е апокалиптични или негативни. Докато черното вещество се разстилаше из небето, аз се фокусирах в дълбочина и видях нещо като микро самолети, които бяха пуснали тази черна констистенция. Хората бяха уплашени, но каквато и защита да търсеха, това нещо влизаше в телата им. Чудно ... но мен това не ме ловеше – стоях наблюдател и бидейки здрав в двата съня.

Във втория сън видях друго Съзнание, което държеше фронта и беше също здраво, еманиращо златна аура (черното същество/вещество не можеше да го разболее), споделяйки ми информацията за народната медицина и че чрез естествени билки може да се пребори това, от което повечето боледуваха и умираха.


~~~


Все пак реших да ги споделя тези сънища, защото са необичайни за мен и прочетох последните коментари по темата, макар че не знам дали става дума за сега или за в бъдеще. Тъкмо се връщах вчера и видях как отново нацвъкаха небето – и реших да споделя, че съм забелязал от известно време как използват различен тип сиво небе’. Една почти прозрачна пелена, която се разстила между нас и слънцето, но пък не могат да се видят никакви облаци. Това определено го намирам за новост, защото преди (колкото и да пръскат) все се виждаха очертания и изкуствени облаци, които даже не бяха в такъв мръсно-сиво-прозрачен цвят, а закриваха цялото слънце. Някой друг наблюдавал ли е тази пелена?

ПС: Не виждам смисъл да се правят още и още снимков материал на вече известни Чемтрейлс. Темата набъбна достатъчно. Би имало смисъл да се отбелязват датите кога пръскат и ефекта на живеещите в тези райони – не само физическите, но и психическите!

ПС2: От доста време се каня да споделя за едно мое интересно преживяване преди две години. Тогава беше ново за мен да изживявам процесите по такъв начин – само пускайки мисъл, без очаквания и пренавивания, бидейки в неутрален режим. Закачих се за едни облаци, които знаех, че са продукт на пръскане. Веднага на физическо ниво усетих много гадното преживяване, което не ми се беше случвало от години! Това усещане съм го получавал единствено при активация на определени днк команди в тялото ми – най-често тази на вината, прояждаща те отвътре. На всичкото отгоре виждах как биват поразяване костите ми, и най-вече краката. След като се откъснах от преживяването на физическо ниво, исках да видя и на ниво психика как влияе то. Веднага нахлуха мисли, като че ли имаше софтуер, който следеше за слабите пунктове в психиката и веднага активираше подходящи мисли, с които да воювате. След 5 минути битка в собствен монолог с „несъществуващ събеседник”* – си бих един шамар, осъзнавайки всичко това и спирайки монолога, както и разрешавайки тази област, която бе активирана. :) Пак 5 минути са малко в сравнение с часове/дни. :)

* едва преди месеци разбрах за BioApi, за която ще обясня в следващата тема. Това е нещо като усъвършенствена и по-коварна версия на днк командите, защото последните са статични и не толкова активни.

От тогава насам нито съм се свързвал и повтарял експеримента, нито съм се чувствал така отвратително на физическо ниво ... но пък понякога (ако съм в отворен режим и ми се занимава да улавям чуждите вредни излъчватели наоколо) ми е било трудно да определя мислите, които прихващам от какъв източник идват –> дали от друго Съзнание непознато, или от Съзнание познато, или от технологичен. Трябва да се потопите надълбоко и да пуснете мисълта да разберете: или изплуват лица, или ще видите технологични апарати, или имена. В „най-лошия” случай, т.е. в началото – Несъзнателното ще Ви прави някаква проекция на познато същество или процес с цел да добиете идея за нивото му на зрялост, пола, възрастта или зодията. Това също отнема време и опит, за да се осъзнае. При някои пък може тези неща да не се случат в будно състояние и Душата му да предаде информацията чрез сън.

След това можете или да се отдалечите от потока, отпращайки го (но оставайки в отвъд дуално състояние) само с мисъл при собственика му, умножено по три например ... или да сте по-активни и да го върнете тъпканичко, че да се откажат гадовете. :) А най-обичам да подхождам огледално-справедливо, сипвайки и с моя си черпак отгоре по няколко мисъл-форми, които да се материализират директно и бързо върху тялото и живота на недоброжелателя. :)

Друго решение е да се свържете с Душата си и от там нататък имате за съюзник същество (себе си), което има способността и уменията да pwn-ва всичко, което се опита да застраши интегритета му! :))) Тъй че горе главата и без негативни мисли или страх! А що се отнася до физическото здраве –> няколко дни Инедия + студени душове  елиминират всичко. :)))  След това мъдро и изследователски подхождате към храните.

Друго решение – просто се занимавайте с дейности, които са Ви на сърцето и Ви карат да се чувствате прекрасно. Друго решение е просто да се вглъбите и станете независими от чужди и външни намеси. Последните две даже Ви правят недостъпни за такъв тип недобронамерени атаки. Няма как Вие, бидейки в отвъд дуално състояние, да бъдете съборени енергийно или в какъвто и план да е от нещо дуално, освен ако Вие не допуснете (не)съзнателно грешката да паднете на това ниво, да занемарите духа и тялото си, да дееволюирате, да се закачите за тези вибрации и преживявания. Така че успех в решаването на вътрешните Ви проблемни области и узряването! :)

Знам, че е трудно в големите градове и при тези изкуствени условия, че и материални негсоди, но ако е нужно си дайте една почивка в планината/гората за няколко дни ... само вие със себе си. :) Връщайки се в джунглата (т.е. града :D) ще сте по-силни и по-различни. В противен случай не е бил успешен експеримента с планината/гората и сами  ще си анализирате защо и къде, как и какво ... :)


ПС3: Не съм боледувал от малък. Ако ме хване някакъв вирус през годините, най-много един ден запушен нос (който се оправя с един студен душ :D) или 2-3 пъти разстройство + леки болки в стомаха (третия център) за един-два дни. Болките в стомаха, без причината това да е в храната – са си симптом за умишлена или астрална, или физическа атака (чрез вируси). Втората се вижда ако всички останали в ареала Ви са изпонатръшкани.
Третият енергиен център е свързан със съхраняването на личната Ви енергия. Колкото повече и най-вече качествена е тя, толкова по-добре за вас, защото ще можете да я използвате за другите си центрове и занимания, както и за защита. :)


~~~

(Публикувано на 07.11.2016)

paci1:

„Пръскането не е с цел контрол над населението според мен. Създават нещо като енергиен щит. Защо някои хора си правят щитове енергийни?
За защита.
От кого/какво? Някои май са на зор, и им личи. Може би няма да е зле да помислим в тази насока. :-\”


Казано накратко:
1) спирайки част от енергията на слънцето, хем спасяват вида си, хем пречат на нашия. Дори не ни позволяват да виждаме какво се случва на небето денем и нощем;
2) ръсейки с химия елиминират част от населението или услужливо го доубиват с фармацията;
3) използвайки наноботи могат да те подлудят, обсипвайки те със специфични мисли;
4) използвайки наноботи могат да направят така, че тялото ти да не остарява ... т.е. Духът да остане затворник и принадлежност на тялото. Вече не Духът ще си има тяло, а тялото ще си има Дух. Страшничко звучи това изкривяване нали? А останалите, които се извършват върху нас целодневно - мисли, ценности, начин на живот?

От 1) до 4) може да се направи и следното логическо заключение: ще се елиминира стария човешки вид и ще бъде създадена нова негова версия (синтетичния човек, за който също ще разбереш в темата за наноботите) – която ще бъде от полза за определени същности, желаещи да вземат участие в новата земя, инкарнирайки се в новите тела, живеещи в новата среда. И какво по-хубаво от това да дадеш тази планирана от хилядолетия „промяна” на хората в миналото, които да се тупат религиозно-фанатично в настоящето как видиш ли „апокалипсиса от преданията на Йоан се случват”. През това време второто ченге ще чака Духовете им в другия свят, препращайки ги към трети (рая) или четвърти (ада). :)

Зор е, че краят на Играта хлопа на Вратата и ще изгубят много Съзнания, когато това се случи (дали утре, дали след 5 или 50 години, дали чрез изкуствени бедствия или естествени, чрез инвазия или световна война, той ще настъпи) защото последните просто ще напуснат и няма да имат желание да участват в такава пародия на цивилизация, чиито устои са извратени, нелепи и хищнически. Разнообразието е само във формата, а не в същината. Иронично, живеем във време, в което липсата на същина действа като стимул на Съзнанията да я търсят, след това да я проявяват и увековечават, защото знаят без нея какво ще е. :)

Другият зор е, че осъзнават безсилието и невъзможността да се присъединят там, накъдето са/сме се запътили; там, където Душите ни са и ще бъдат, защото там не виреят ценностите и мисловните модели, които тук доминират. Там не могат да използват нито технологията, нито материалните богатства, нито привилегиите си, нито длъжностите си, нищо! Качествата и настройката, които имат, също няма да е от полза. Едно комично безсилие. :)

И какво прави едно незряло и дуално същество, осъзнало безсилието си пред Величието? В неадекватния вариант то става още по-агресивно и опитващо се да пречи на останалите по всякакъв начин, опитавщо се да излъже, да забави и да измени Естествените/Универсални механизми и принципи на Мирозданието. Опитващо се е важната дума, която поражда всички техни и наши драми. Ако не се опитваше и ако беше едно с Хармоничния път – нямаше да има търкания, доминирания, съпротивления, драми, несгоди/липси и т.н.т.


~~~

(Публикувано на 07.10.2016)

Излиза Ключарчето от иглуто си и хоп, екстровертчето то, прихвана от злокобния вирус, който изпонатръшква де що щъка по улиците на големите градове. :D Е, малко апокалиптично го представих, но всъщност – като да не повярва човек, в хралупката си получавах писма от близки хора, пратени посредством розови гълъби, в които пишеше, че започват да се разболяват. Ключарчето обаче си спомни, че около 22 поровете шареха по небесата, докато децата ядяха захарен памук, а майките си правиха селфи с детските колички. Мъжете гледаха лига европа или вип брадър и също не разбраха за кур-капана. Още тогава предугадих, че гадовете са намислили нещо. И не, не беше смъкването на температурите, както го направиха предната седмица, а всъщност са поръсили с манерките си хвъркати злия бъркоч. Аз сега го представям хумористично, без дори да подозирам, че така ще напиша коментара си, но нека се посмеем, преди да Ви разкажа нехубавата част. :D Но ще има щастлив край, спокойно. Ех, убих кулминацията! :D Изпуснах се преждевременно ...

~~~

Сега по-сериозно –> писаха ми хора от различни краища, при които или битката с изкуствения вирус е на ниво първа защита на тялото (гърло + тимус), или е стигнала втората фронтова линия (корем + черва). Помогнах от разстояние на хората, които ми писаха, а и те си знаеха да насочат фокуса на Съзнанието си навътре – поне тези, които не се уплашиха от болката и не им бе твърде тежко и изглеждащо непосилно да го направят.

В миналото ми беше харесал много един коментар на Форум – че не бива да бягате от болката, а да я изживеете. Да, това е действие, което не само ще Ви направи по-силни, а и ще намали бъдещи (не)съзнателни пориви към дисоциации, т.е. бягане от проблемни настоящи теми.

Интересното е, че аз не засякох вируса, общувайки на живо с доста болни ходещи същества, а късно през нощта, когато вече се бях разплул като пържола в хоризонтална позиция на отворен прозорец. :D Явно отново, както миналия път, е влязал през прозореца невидимия натрапник. Събудих се ей така, без видима причина, но вече с жулещо ме гърло. Не ме е дращило то от малко детенце. Неприятно бе определено. Заспах си и на сутринта хем интроверствах, хем екстроверствах ... и силови упражнения си правих, (напук на жулещото ме гърло) но чак на обяд положението в тялото вече започна да става с една идея по-зле, изискващо вниманието само върху моя си организъм. Така и направих, защото вече вирусчето бе стигнало до дантиенчето. Бях почувствал огромна слабост на ниво тяло, но пък можех да чувствам духа си, както и мобилизацията на червата. Всичко остана на заден план за организма ми. Приоритет беше нашественика, който намаляваше волята за физически и силови дейности! (Но това още повече ме стимулираше като Съзнание да проявявям воля и ускоря процесите за въстановяване в тялото.) Това ми костваше толкова много усилия, за да направя елементарни неща на ниво органи (каквито когато съм здрав, мога само с фокус на Съзнанието да извърша) – просто те се бяха фокусирали върху проблемната тема и от мен се искаше само да подхранвам процесите, а не активно да ги управлявам. Да действаш, без да действаш. :))) Така и направих – не вложих увеличаване на съпротивлението, оставих тялото да се оправи, по-късно си пуснах хубава музика, оставяйки всичко друго настрана. След няколко часа положението се подобри. Преди това нито имах апетит, нито пък отделителната система беше приоритет ... което малко ме натъжи. Защото аз на ден се изхождам по 2-3 пъти, а ако ям по-голямо количество или например варени картофи с кората - 4 пъти ... а сега – едвам-едвам сутринта, със зор 1 път. :(

Реших по едно време да стимулирам сексуалните си жлези чрез масаж, защото знам, че са свързани с всички останали ... и успях да вдигна самолета. Да направя каквото си бях наумил. :D Воля голяма!
Друг комичен момент беше в банята – при съвсем рутинната процедура от горещи и студени миксове. Да, ама сега организмът беше със занижена воля и изтощен ... но, разбира се, че това няма да откаже Ключарчето. :D и то въпреки нежеланието се гмурна! :))))))) И такова освежаване беше – епика и победа на волята и духа над материята. :) Лимфната система все едно получи Potion of Divinity ... :D

Вечерта се оправих, а болката в гърлото почти изчезна. Набелязах си аз следващия ден да ми е сухо гладуване и да се запася с любимото ми годжи бери, като евентуално да включа чесън + лимони + чубрица + бъз към менюто си. Ала нямаше нужда от тежката артилерия на ниво храни :D , защото на другия ден, с 1 час вътрепребиваване и последно отделяне на слуз през носа (първия ден изхвърлих толкова много сополи, имащи жълтеникава и слузеста форма + няколко кашлици) и с 1 изхождане – всичко вътре в тялото олекна окончателно, без да има повече битки. :) GG, WP! :) А на ниво Дух се засили желанието за наслада от живота, за действия всякакви – вдигна ми се производителността във всеки аспект. (И самолетчето почна да се вдига от само себе си дори! Браво! :D) Ех, колко хубаво било да си здрав и да си летиш, докато ходиш по земята! :)))


Така че какви наблюдения си направи Ключарчето от тази случка:
1) да не забравя да вътрепребивава и да се грижи за себе си – това трябва да си го напиша на листче, до часовника! :D
2) макар че Духът е мощен, в екстровертен режим на съществуване ли си (отворен към другите и приемащ от средата) – влияеш се от чужди потоци/проявления.
3) макар да се ‘влияеш’ от тях в някакъв аспект, ти научаваш много повече за всичко извън теб и едновременно с това укрепваш вътрешно, справяйки се с чуждите недобронамерени действия, само ако изпълняваш 1).

<hidden>
4) Приятелите и хубавата музика са Безценни! :) Чувството за хумор и споделянето също!
</revealed>

:D

~~~

Търсих в Интернет за новини по темата, като открих само тази, разпространена в още няколко сайта.

Председателят на БЛА-БЛА-БЛА д-р Александър Калайджиев обясни, че най-вероятно се касае за нов и все още неизолиран ентеровирус. Той предупреди, че срещу този вирус ваксина няма. Не помагало и миенето на ръце. По думите на специалиста било трудно да се спаси човек от заразата. Медиците не препоръчват да се взимат антибиотици, нито да се прибягва до самолечение.

Аз пък дадох решения, и то без да съм предстедател на бла-бла-бла. :D „По думите на специалиста” – ахахаха! Голям специалист. :D Цяло чудо е, че медиците не карат хората да взимат антибиотици. Направо да оголват раменете за новата ваксина хората. Неслушащите мъже другаде ще ги боцкат! :D Разлигавих се ... хумористично ми е едно такова.

Междувременно, попаднах на тази, свързана с компютърен вирус и НАП. Добре де, толкова ли са зле хората, че не виждат и четат как имейла на изпращача е skupina4 с домейн cz (т.е. Чехия), а не НАП ...

Долу захарния памук! Зъбоклекари ненаситни! :))))))))


##########


Сега като ви изчетох се сетих нещо за Дънов, което казва за болните и нечистите.И чакайте да ви го копирам, че се вмъква в темата идеално.

А аз няма как да объркам твоето отвратително излъчване, голчо-тролчо ... и ей го на, отново си ме чела, а уж твърдеше, че моите „дълги локуми” ги прескачаш. Поредна твоя лъжа.

И как се вмъкват „идеално” думите на Дънов? „Идеално” в религиозната ти пропаганда имаш предвид? Всеки болен бързо да търси спасение в твоя бог.

Аз също казах, че гладуването (или по-добре инедията) ще се справи с вируса. Казах и че проявята на вътрешна воля и използване на всички вътрешни компоненти на съществото ти, а не упованието на външни егрегори, ще те възстановят. Когато сам се изправиш пред ситуацията и я преодолееш. Дори вярващите използват енергията си и затова евентуално (ако няма други фактори) биха се излекували, а не защото „молитвата им е чута от бог и той решил да им помогне, оти са праведни”.

Болестите не са нищо друго, освен нисши същества, които влизат в човека и започват да се размножават за негова сметка.За освобождение на тези същества, наречени микроби Христос препоръчва пост и молитва.

Има два типа болести (изненада) – едните са такива, за които Дънов говори, макар че по негово време е нямало електромагнитен смог, нямало е наноботи, нямало е слънчеви затъмнения (предизвикани от самолетите), нямало е и такъв пътен трафик (мръсния газ) ... и да не продължавам да изброявам, защото тези са достатъчни, за да схванете логиката.

Вторият тип болести не идват от външния свят и същества, а от вътрешният свят на субекта. От липсата на зрели мисловни модели, възвишени чувства, идеали, интегрирани качества и умения. И от несъзнателността за този процес.

~~~

Аз пък, при всичките ми неотработени мисловни модели, не успях да се разболея нито веднъж

Браво на теб. Само че има и друг фактор (още една изненада :) ), който написах и остава незабелязан – зависи от това в какъв режим пребиваваш и дали си отворен към другите и средата. Дали в момента искаш да изживееш ако щеш случващото се над определена територия или да изживееш болестта на друг. В такъв случай ще изживееш външния поток заради този тип нагласа и предимно Ин режим на съществуване, без значение от това дали си зрял или не, дали си „чист” и спазваш „пости”, или не. Но това е тема, която явно ще трябва да развия в бъдещето и по-подробно, след като по-обстойно разгледам двата основни режима на пребиваване.

Случващото се е даже прекрасен пример как изживявайки една различна перспектива, това, което е валидно за старата и е напълно логично ако изживяваш през нея същото преживяване – вече не е вярно. :)

Така че в случая проблемните теми, свързани с гърлото – не са валидни за мен. :) Ако ги имах тогава, когато няма външни натрапници и не съм в такъв режим на съществуване – причините щяха да са вътрешни и щеше да е една от основните теми, свързани с гърления център.


Получих писмо от приятел, който ми каза, че след пръскането на 22 доматите и краставиците му на следващия ден буквално почерняли. Отделно, той сподели, че на равноденствията сменят начина на пръскане, и наистина тази пролет, заради изкуственото рязко занижаване и последвалата слана – отидоха праскови, кайсии, череши, орехи. :( В цялата страна! Дали са „вътрешни проблеми” на отглеждащите ги? Събудете се субективисти – имаме обективна истина и външен причинител.


~~~

(Настоящ коментар, 10.04.2017:)

Започвайки от най-видимите проявления, Чемтрейлс си е бавно изтребване над популацията на Земята. На кукловодите не им трябват милиарди, а златен милиард. Това си е тиха био война.

Много хора се чудят: „нали и децата на поставените лица също дишат този въздух?”. Само че мога да Ви кажа, че те и идея си нямат за плановете на по-висшестоящите в пирамидалната структура на илюминати. Част от тях даже не живее на повърхността на земята. На всичкото отгоре, дори те са под контрола на невидими същности, обсебили ги, за които щях да пиша на13.04, ала все има изненади :) и няма да съм готов за тази дата.

Има и друг логически въпрос, зададен право в десетката: „Защо им е на тия калъфи да намаляват населението, при положение че се хранят от него енергийно и ги е страх да не изпуснат реколтата си?”. Защото вече всичко е подготвено в астрала, където затворът може да се превърне в неусетна вечност за неподготвеното и невежо Съзнание. Кур-капан след кур-капан.


Чемтрейлс (освен носител на тежки метали, които можем да неутрализираме с билки и храни, ако разбираме от химия, както и чрез Инедии, студени душове и живот сред планините) е проводник и на наноботите (за които ще стане дума скоро). Незабележимо за двете ни очи, защото за да засечете частици на нано ниво, трябва да имате много добра връзка между духа и тялото (или достатъчно прецизен уред). Наноботите използват софтуер/програма, която се нарича BioApi, чиято цел е внедряване на мисъл-форми в жертвите, евентуалното завземане на тялото и загуба на свободата на индивида. Знам, че за някои това звучи преувеличено или невъзможно, ала мога да Ви уверя че такова нещо съществува.

Също така не бива да се страхувате, защото добрата новина е, че дори на злонамерените изроди, занимаващи се с биология и химия, им липсват много познания относно самия организъм и как функционира той. Та дори на официално ниво можете да видите, че учените не знаят почти нищо от случващото се в черния дроб и червата! Дори 80% от стомашните бактерии на всеки един човек са различни! Т.е. колкото повече страните от колективните и пропагандни мисловни модели какво да ядете и как да живеете, толкова по-добре за Вас! :) Колкото повече елиминирате чуждите субективни потоци и усилвате вашите, толкова по-бързо ще издигнете Субективизма над (изкуствения) Обективизъм (т.е. чуждия субективизъм).


Любимите ми събратя (Дръвчетата) играят Ключова роля върху прочистването на Земята от вредния електромагнитен смог и наноботите. Дори в градовете съм видял благотворното им влияние и няма как човек да не ги обича и уважава. :)

И стигаме до епичното Слънце (за което засега ще спестя всякакви конспиративни тези, че ще се препълните с информация и ще се отдалечите от прякото и необременено преживяване с него!), което има прекрасен ефект върху целия ми организъм (тяло + дух). Практикувам отскоро Слънцегледане и лятото ще споделя всичко по темата. Засега казвам, че слънцето при изгряване се гледа 20-25 минути, а на залез в последните 10-15 минути. Гледате го фокусирано, а не с периферното зрение, че много хора получиха пердета. И задължително на трева и почва, боси! :))) В противен случай нищо не правите. Лятото ще обяснявам надълго и нашироко защо. Изложената компресирана информация тук е достатъчна, за да започнете да го правите още сега! :)


Така че изкуственото създаване на облаци (предимно есента и зимата + началото на пролетта) ни лишава от Слънцето като източник на енергия. Гадовете знаят това, ала започна много да се говори из Интернет по темата и лятото не смеят да шарят из небето, че хептен ще се пропукат с теорията им за различните атмосферни налягания и следите от самолетите.

С очите си съм виждал преди години колко бързо се създава изкуствен облак. Вече не са така нагли, а действат по-прецизно. Пелената е по-тънка, почти незабележима и по-бавно разстилаща се. Имайте едно на ум, когато гледате Слънцето, че такава пелена, съдържаща алуминий, ще връща фотоните обратно към стратосферата.

Фризьорите забелязват, че започнаха твърде бързо да окапват косите на клиентите им. Чудят се защо това е така, но за мен е ясно като не-чемтрейлски летен ден! :) Трябва на ниво тяло да се грижите за субстанциите, които неутрализират тежките метали, защото накрая тялото не остава с важните микро и макронутриенти за собствените си процеси. Живот и здраве ще напиша тема и за тях. :)

Пак щях да забравя символизма зад всичко това. Време за абстрактна и висша философия. :)))


Въздухът/Свободата

Въздухът като елемент е свързан с темата за Свободата. Илюминати са знаели, че когато един психически процес не се прояви и бъде неосъзнат, то организмът ще има неистова нужда да го прояви/утоли. Например, ако няма Любов в живота Ви и не осъзнавате този копнеж на съществото си, шансът да се пристрастите към сладките храни е огромен. (Сега разбирате защо тази индустрия процъфтява.) Възможно е да има и друго проявление, но това е най-често срещаното.

Келешите са се сетили и пропагандирали цигарите като начин на живот. Отвратително е да наблюдавам снимки от преди 100 години, когато деца-работници са пушели. Пушенето съдържа поне два елемента, поне две перспективи. Едната е свързана с въздуха, другата със земята. Забележете, че всеки пушач попада в една от тях (или и в двете).

Всеки, който се чувства потиснат/смазан/роб, който не може да проявява себе си (т.е. липса на Свобода) ­– ще има проекция и нужда да пуши. Издишаният дим е негласното „Погледнете ме. Съществувам!”

Всеки, който не приема позицията на другия или е избухлив, е възможно да има проекцията за пушенето. Този път е свързан с тревата, и по-точно с нейните Ин проявления. Организмът трябва да балансира ин-дефицитите си.

Познавам близки, които отказаха успешно цигарите, само защото осъзнаха тези философски смисли зад процеса. Нуждата в такива случаи изчезва автоматично. В някои случаи има навик за пушене, който се преодолява със съзнателна воля. В други случаи, когато е премахнат дразнителят (например недоклатен шеф, притискващ Ви), организмът въобще не изпитва желание да пуши.

Да се върнем на шушльопаците и пръскането с химикали над главите ни. Самото пръскане и такова безпардонно и необезпокоявано замърсяване на атмосферата е следствие от нашето бездействие и отдаване на свободната ни воля. Това е колективната драма на века, разиграваща се всеки ден.

Всичко опира до избора! :)


ПС: Чемтрейлсът е способен да унищожи реколтата на една страна. Храната е свързана с мислите, т.е. тук виждате сами връзката между мисловните модели на една култура/нация и тяхното заличаване! Нима с идването на демокрацията не се извърши най-бруталната подмяна на ценностите и смяна на начина на живот сред нашия български народ? Какво стана с богатите почви в България? Да си селянин вече е обидно??

На останалите, че и на тях – им пожелавам успех! :) Горе главите (или гърдите) и бъдете Добри Хуманоиди, без значение пред какво се изправяте всеки ден! Това се цени там, където малцина приживе отиват и се връщат. :) Осъзнавах и преживявах последните седмици величието на Душите ни, които са решили въпреки всички трудности да дойдат на тази Земя в този век ... Шапки долу пред всеки Събрат по Съдба! Ще се подкрепяме до сетни усилия! :))) После е ясно –> на ония ще им заврем технологиите само със силата на Духа. (То всъщност вече е факт в другите реалности! А тук времето им изтича. Тик-так, каза Часовникаря ... пардон Ключаря!)

:)))


  

§

No comments:

Post a Comment