2017/04/12

Нано технологии

Вчера (07/11/2015) беше доста интересен ден. :) Първо едно вътрешно прозрение, породило се покрай Вътрепребиваването ми и активното следене между Духа и Тялото (друг път ще пиша за него). След това се сетих за думите на едно Красиво Съзнание: „ти просто обичаш да обичаш” – и общо взето минах през всички близки Съзнания в тази реалност и времеви период, сливах се с есенцията им, проявявайки Любов, зареждайки ги и изпращайки позитивни и индивидуално-специфични мисли за всеки.


Докато се разхождах следобед, някак си, съвсем „случайно” разбира се :) , трябваше да съм в компанията на непознати жени, говорещи за паразити и детоксифициране. Аз и без това си вървях бавно, чувствайки организма си + наслаждавайки се на хубавото време (лъчезарното слънце, есенния килим от листа, мириса от свежестта на тревата), че и имах възможност да ги слушам на всичкото отгоре, защото и те не бързаха за никъде. Разказваха си разни рецепти стари и български, но най-вече основната тема беше за паразитите. Дори едната спомена, че чела някъде си статия как имало паразити/червеи в мозъка на човек! Учудих се, защото това за първи път го чувам, но след това си продължих по пътя. Даже в първия момент не разбирах за материални паразити ли говорят, или за нетриизмерни такива. :)
Сега направих бързо търсене и открих три новини – цък, цак, цок. Рядко срещано явление, но необяснимо за официалните научни главички. Освен предположението, че са влезли чрез мръсна храна или вода.

Прибирам се в хралупата ми и ей така, полу-осъзнато реших да отворя блога на друг изследовател, който лично не ме радва. Всъщност съм неутрален, така както будист пред ергенски запой. :D Стилът му е твърде повърхностен и грубоват, а информацията няма дълбочината, която търся. Но … както и да е, хвърлям по един поглед през седмица-две на заглавията му. Важното е, че точно днес видях новата му статия – Аномалия в региона на Тетевенския балкан. Изгледах посоченото клипче от 22:33 секунда до края. Аз си останах неутрален (и незасегнат емоционално), ала някои читатели може да ги погнуси дисекцията на скакалеца, така че предупреждавам за неприятни кадри. Ако наистина клипчето е истинско, едно възможно обяснения са този тип паразити. Писах му на блогъра – няма нужда и вие да му цопвате линка. :D


~~~


Но по-интересното е, че в самия клип на ютюб имаше потребител, който ме препрати към следния хубав сайт  –> BioApi. :) За неразбиращите английски, разправя се за нано технологиите и как могат да:
1) изпращат мисли в главата ви;
2) биохимически да въздействат на тялото Ви;
3) от две е възможно и манипулация на паметта (изтриването или заменянето й с фалшива).

Много правилно е отбелязал авторът, че над 90% от хората ще се изсмеят веднага, когато прочетат такава теория. Но … както самият той (че и аз съм забелязал) Фаза 1 (изпращането на мисли в главата Ви) е напълно възможно и се прави от десетилетия. Източникът на атаката даже не е нужно да е човек. Форум е споменавал за такъв тип атака над населението (а аз също го бях преживял тогава – тъпа, монотонна и продължителна болка при шестия център), както и Н. в поредицата му Вибрация-натрупване-контрол.

Самият сайт за BioApi съдържа доста препратки към филми или репортажи на журналисти (които очевидно нямат контрол над думите, които изговарят). Вижте първото видео от този линк. Авторът препоръчваше да се види също и този клип, който много добре си спомням, че беше показван от Форум в един негов коментар! :) Симулация на наноботите, които обгръщат неврон или синапси.

Ден преди 07.11 разговарях с едно Приятелче, че една от причините да пръскат са нановлакната. Божинката синхронично беше споделил тази новина. В последния клип (този с наноботчето) ако скролнете надолу с мишката, ще видите изнесени причини защо пръскат със самолетите. Последната причина е „Nano-fiber propagation”, т.е. разпръскването на нано фибрите на глобално ниво! (Не самите влакна са проблема – те са просто средство за транспорт. Ако трябва да направя някаква аналогия: все едно си представете интегралната схема на компютъра (или джиесема). Важно е какво има на нея. Милиони компоненти на квадратен милиметър! Толкова „човешка” технология, че IBM и другите производители не смеят да покажат как създават схемите. Аналогично с нашумелите и навлизащи в ежедневието 3D принтери. Очевидно е, че нечовешка ръка и ум е създавала такъв тип технологии.

Вместо да се мъчат илЬоминатите да заразяват водата или храните, по-лесно е да напръскат цялото население отгоре. (Дори абстрактно може да се разгледа тази тяхна дейност, заедно с любимата им пирамида с очото, че един вид те са над нещата и виждат и контролират всичко навсякъде.) Хитро и подмолно – точно в техен стил. Дори в случая с един куршум не знам колко цели успяват да осъществят. Включително тази, която сега ще Ви кажа и не съм видял някой да я взима на сериозно. А именно –> умишлено не позволяват Слънцето да ни грее, защото има разлика (или поне аз усещам такава) в излъчването му и благотворното влияние върху човешката генетика и тяло като цяло. (Върху Духа също.) :) Винаги се чувствам прекрасно когато има и Слънчево изригване, а ако го нямаше „електронното одеяло” + алуминия горе в небето, щеше да е с още 2 идеи по-добре за цялото население. Дори нямаше да успеят нановлакната от химическите следи да достигнат телата ни.


Междудругото, не искам да всявам някаква паника и психоза. Както и авторът споделя, за да се стигне до Фаза 2 (тотален контрол над тялото Ви), трябва да сте пълни с наноимпланти (и прилежащите им програми). Това е перфектно показано в любимия ми сериал Stargate Atlantis, сезон 3, епизод 6: „The Real World”. Изгледайте го непременно! Горещо препоръчвам и знам, че ще е Ключов за някои от читателите. Едно е да ми четете думите, друго е да ги виждате и изживеете чрез филм. Създаването на изкуствената реалност чрез технология (която работи с познания по електричество, магнетизъм, химия и биология) е възможна. Като казвам възможна, не означава че мога да я направя, или че имам необходимите знания – но знам, че тези, които управляват зад кулисите, я притежават или се стремят към нея. Дори този тип генериране на изкуствена реалност не е ограничена като възможност само до тази плътност и измерение.

В епизода е показано и отлично как чрез силата на Духа можете да се справите с тези гадни частици. Това не е само глътка нереален позитивизъм, но и самата истина! Пожелавам Ви да я преживеете с Духа и Душата си по начина, по който аз съм го направил! Днес също изгледах серията и няма как да не ви разчувства и вдъхнови. Имате потенциала да се справите с всичко! Развийте го! Не унивайте и не изпадайте в страх, подхранвайки негативни мисъл форми и емоции!

Този линк показва доказателства за такива влакна + изваждането им. Според автора дори с най-евтин микроскоп (анализиращ минимум до нано ниво) ще можете да видите нано влакната, но е за предпочитане да оставите купичка, пълнеща се с вода от дъжда, за да изследвате съдържанието й след поредното пръскане. Междудругото, в САЩ няма такова нещо като почивка от пръскането на самолетите или от облъчванията на стратегическо разположени генератори … :(

(Авторът е използвал червено вино за премахването им от устата. Не се и съмнявам, че много естествени храни и билки също ще ебават майката на тия изкуствени гадории. Щом дори самата слънчева светлина им бърка в плана на илЬоминати, то нещата изобщо не са чааак толкова зле. Грижете се за Духа и Тялото си, уважавайте и чувствайте Естествеността в Мирозданието, а не изкуствените и безчувствени творения.)

Интересен за изследване е случая с Eleanor Longden, която получавала гласове в главата си. Ако кликнете на снимката, ще видите цялото интервю. Бях неутрален в началото, а вече като извъртя нещата, казвайки че всъщност гласовете били нещо хубаво (макар очевидно в началото да са били враждебни, когато са й командвали какво да прави), някакви нейни аспекти или проекции – така изкриви нещата, че чак без думи оставам. Че и си вярва на всичкото отгоре, или е във Фаза 2 (както счита автора).

Да, възможно е наистина да получиш информация от Душата си или да се свържеш с други свои инкарнации (както перфектно е показано в сериала Sense8), ама нито има заплахи, нито опит за манипулация, нито вибрацията и усещанията са негативни (човек, наблюдаващ Ви чрез нано-камери и издаващ гласовите команди към вас) или безчувствени (вторите загатват за технологичен източник, чиято целева аудитория може и да са група хора от определен регион). Не можете да объркате енегрийния и емоционалния компонент, когато се свържете телепатично с друга част/инкарнация от Себе си или с друго епично Съзнание. :)

Eleanor добива гласност според мен, защото гледащите зрители ще се успокоят, ако и те долавят гласове, или ще й се изсмеят, че е луда фантазьорка (шарлатанка, искаща слава). Много тежко й е било, когато „великите психиатри и медици” я обявяват за шизофреничка. Когато почти никой не й вярва на това, което преживява, което още повече подсилва фрагментацията и бъдещата манипулация над нейната личност. :(
Контрольорите са променили стила на манипулацията, така че не винаги очаквайте типично тъмен подход. Тази статия е показателна за „добрите” намерения.


~~~


След това синхроничността за деня продължи и попаднах и на това интересно видео:  Robert Tercek and Andrew Hessel ; Synthetic Biology – Inventing the Future.

За неразбиращите английски специално си водих записки за първите 18 минути, а останалата част я пропуснах. Другият гост не ми се видя интересен – цяла наука биоетика имало. :)
Водещият рипаше от щастие, че синтетичната биология започва да добива голяма популярност. Вече вместо да режат генетически код (както на официално ниво са правили през 1970г.), използват компютърен софтуер, чрез който създават и изследват модела на която и да е клетка (с всичките й химически процеси!). Дори отиват с една идея по-смело, искайки да принтират в 3D формат ДНК … и евентуално да създават обекти като мамут или неандерталец например, или да клонират ваш орган. Лабораторията вече не съществува като физическо място, всичко е виртуално! (Това не е просто „фантазия от някакъв филм” или „конспирация”, а Ви се казва буквално от „научната официална клика”.) Съществува едно международно състезание iGEM, в което се събират млади ученици от много страни. Например германският отбор били направили (чрез компютърна програма) синтетичен овкусител, вид подсладител, вид инхибитор за лечение на рак … и бира с кофеин.

Много е смешно (но и поучително) да наблюдаваш как една идеология, която е издигната в култ и е вършила определени функции на силните на деня, тъничко и фино се подменя с друга (когато вече е безполезна). В случая Андрю заявява гордо, че Дарвиновата еволюция трябва да се отхвърли от учените и вече на масово равнище да се приема с отворени обятия идеята ние да се бъркаме в еволюцията, създавайки изкуствени творения.
Защо е поучително? Защото ако сте учен, който цял живот се е водил по външната парадигма, сега светът Ви рухва! И вие ставате жертва и агресор, изпадайки в Дуален режим, взимайки навътре тази промяна, държейки се неадекватно и незряло впоследствие. Аналогично с подмяната на религиите или всякакви ценности.

Въпросът е има ли универсални и непреходни качества, умения и идеи, отстояващи на всякаква външна или вътрешна промяна. :) Това за домашно. Цял живот време имате.


~~~


Аз предвидливо ще направя прогноза, че Уран като цъфне в Близнаци технологии от рода на „управлявай само с мислите си всичко” ще са на масово равнище. Това прави 2027 – ако дотогава все още се движим по тази земя и нищо интересно не е станало. :)) IBM мислеше 2017 да пуска такъв тип устройство на пазара. Новина от 2011. А от 2015 е тази.

Учениците в някои училища в САЩ или Бразилия например имат вече карти с чип, които трябва да носят с тях, за да могат да бъдат локализирани къде щъкат + други допълнителни екстри. Всичко в името на безопасността и спокойствието на control freaks (parents).

Имайте предвид, че нанотехнологиите + наномедицината + 3Д принтирането + квантовите компютри ще навлязат в ежедневието на хората в близките 10 години. Предоставям Ви следните сайтове, които бях намерил преди време:

1) http://www.nanomedjournal.com/> пълен с новини относно нано-въведенията в медицината. Бях чел за кариесите, а от сигурно година съм назад с материала. Ще хвърля поглед на сайтчето, но още сега виждам на първата страница как уж с добри намерения ще борят рака на гърдата или на червата. Разбира се, първо създават проблема (атмосферата, за да имаш рак или болест), след това предлагат „решението”, от което затъваш още повече в Матрицата;

2) http://www.nature.com/nnano/index.html> подобен сайт на първия;

3) http://www.3ders.org/ > пълен е с новини относно 3D принтирането. На публиката ще се хвърли новината, че ще е възможно да реконструираш черепа си чрез тази технология, а стадото, във възторг и без грам скептицизъм, ще приеме всичко от тази технология, във всяка сфера. Удобства, благинки, за всеки случай да си има човек – като предпазна мярка и в името на по-дълъг живот …

4) http://www.sciencedaily.com/news/computers_math/quantum_computers/ – новини за квантовите компютри. Ще минат още поне 5 години, преди да се заговори масово за тях. Имайте предвид, че всякакъв известен и масов криптографски шифър може за минути да се разбие от квантов компютър. Най-вероятно масовото приложение ще започне от сферата на сигурността (на данните). А тези хубавци от Кембридж използват и магнетизма като концепция при направата на 3D чипове.


Но дори да не успеят с видимото чипиране на населението, нанотехнологичната версия ще пребъде. Колективното съзнателно вече има толкова информация за първия тип чипиране (видимия) чрез книги, филми и статии, че се съмнявам да успеят да наложат на масово ниво тази идея. Вашият джиесем е такова устройство и не е нужно да Ви маркират тялото – освен ако не разиграят библейския сюжет с „маркирането на звяра”, хващайки в капанчето запалените християнчета. :) „Видяхте ли, видяхте ли Антихриста дойде?”, а в същото време доброто ченге чака в астрала другата част от Духовете. Един фалшив рай, пък какво истинско цоцане ще падне … Така се прави, скъпи читатели, като по учебник за манипулиране и контрол. А аз осветлявам тъмните планове и Ви предоставям възможността да имате козове, когато времето настъпи. Разбира се, че можете да пренебрегнете информацията ми и да се качите на технологичното влакче (така де – робство), което ще бъде още по-брутално от насоящето социално положение. :)


~~~

Заключение:

Преживях 07/11 архетипът по два основни начина. Този на Сътворението и Живота срещу този, който изкуствено ще бъде наложен (безчувственият, трансхуманистичен, със заробваща технология, обезличаващ ни).

Не им стига, че от най-малка възраст Ви казват кое е правилно и грешно, кое е социално приемливо или не, кое трябва да правите като пораснете голям – но сега да има как постоянно да са Ви в главата, че да напомнят и натякват като рекламите по телевизорите! Могат да Ви накарат да подхранвате мисли, които да Ви разболеят или да се ядосвате. Не го допускайте. Бъдете Съзнателни! Или изпадате в Неутрално състояние, или се стремите към изпълващата празнота: спирате разсъжденията, вглъбявате се в Духа или клетките на тялото Ви, и с правилната настройка на Съзнанието чувствате Любов, Радост и Хармони. Влизате в Отвъд Дуален режим и сте недосегаеми за всякакви вредни излъчвания, камо ли пък някакви астрални същности. Но ако дееволюирате надолу, влезете в Дуален режим и почнете да се борите с Матрицата или да критикувате, манипулирате, да се страхувате и т.н.т. – веднага вибрационно сте отворен за всякакъв тип атаки. Било то технологични или астрални, или човешки. Било то в будно или сънно състояние.

ПС: Същата сутрин имах ОИТ с Н., от който само помних, че трябва да съм много внимателен с това, което ще направя. В първата част от деня ми толкова много исках да разбера за какво да съм внимателен, а чак като преживях следобеда и написах този текст – Осъзнах за какво е трябвало (и трябва) да внимавам. (Понякога и такъв тип сънища има. Не ми е за първи път. Чак вечерта разбираш значението на съня. :D) Вибрацията от тези неща, прожекторите и фокусът на недружелюбни същества ще бъде върху мен, защото пиша по тези теми. Всеки публичен и смел изследовател знае за какво пиша.


~~~


Аз избирам живота … :) О, как се насладих на естествените круши и накиснати бадеми и кашу! Мммм! И на далечните прегръдки на обичащи те Съзнания. И на класическата музика, и на Слънцето, и на Водата, и на Чистият Въздух, и на черното си дробче, и на ….. схванахте идеята … :)

Подхранвайте позитивно отношение към всичко живо, интегрирайте непреходни качества и умения, научавайте нови неща, преодолявайте стари проблеми, страдания и страхове … Каквото и да е –> просто Живейте и бъдете Съзнателни. :)

Използвайте и силите на природата (Слънцето, Земята, Водата). Говорете и се свързвайте с тях – огромна сила и хармония ще Ви донесат. Етерът сред природата е тооолкова чист. Никакви Импринтващи мисли няма сред природата, далеч от градовете. Но пък и в предходния параграф Ви казах как е възможно да сте в град и отново да лавирате успешно измежду всички опасности. Не е лесно, защото понякога, ако сте отворени към средата, можете да приемете разни мисли и неприятни емоции. Но просто ги разпознавате като дуални или вредни за вас, и въобще не им се връзвате, не ги подхранвате енергийно или действайте неадекватно спрямо тях.

Съзнателност и желание за Развитие! Тежки времена, но и по-тежки ще бъдат на глобално ниво. На лично – бъдете леки и ефирни, щастливи, пъргави като водата в езерата и стабилни като вековни дървета! Здрави Духом, здрави Телом. :)

Прекрасен ден, но и залезът трябва да се разбере и почувства … Насълзен и окрилен съм аз от този музикален шедьовър! :)))

Аз те докосвам едва ….§

No comments:

Post a Comment