2017/08/24

Истинските Дървета (Част I)

Увод от Mindy Lindy:

Пиша с голямо вълнение, тъй като ще споделя с читателите на блога пътешествието си в „тема”, която за мен ознаменува своеобразния апогей (но и ново начало) на личните и изконно човешки търсения в стремежa си към по-дълбоко разбиране на интересуващото ме. :)

Изказвам огромна благодарност към Ас Гард от Русия, чиито знания и дейност в неговия сайт се явяват основен източник за невероятните разкрития, макар и да не открих доста време, че голяма част от материалите са негови, както и на другия изследовател (Павел Улянов) под псевдоним WakeUpHuman от Украйна.

Благодаря и на Key Giver за желанието, времето, всеотдайността и старанието, вложени в превода, в самите статии (с които ще имате удоволствието съвсем скоро да се запознаете), както и за ценните допълнения, разсъждения и не на последно място – съвети относно по-доброто представяне на информацията.

Следващите публикации описват това съвместно изследване и вярвам, че и за вас ще бъде безкрайно интересно… желая приятно и обогатяващо четене! Спомням си и не искам никога да забравя всичко, което изпитах и продължавам оттогава! :)


~~~

Увод от Ключаря:

В настоящата тема ще разберете защо не всички планини са планини и горите не са дървета, а по-скоро техни джуджета. Огромни благодарности на Mindy Lindy за това, че преди 10 месеца ме открехна към тази екзотична информация, водеща до интересни синхронични преживявания и задълбочаване в разбирането за миналото на Земята. Доказателствата в този случай винаги са били пред очите ни, макар да не сме обръщали внимание на остатъците от древното минало, които не са били заличени. Иронично, за да ги осъзнаем, ние буквално трябва да вдигнем перспективата си (да се гледат снимки от небето), а не само метафорично да премахнем предубежденията си и да допуснем новото да влезе в живота ни. Научното обяснение за „скалните образувания” е повече от нелепо и непълно, както ще се убедите скоро. :)

Друг факт, който е желателно да вземете под внимание, е този, че ниската популярност и коментиране по темата (за разлика от стотиците видеа за плоската земя, предстоящ апокалипсис или идването на Нибиру например) още повече трябва да Ви накарат да се замислите и изследвате, а не да подходите автоматично и програмирано. Например: умишлено или не някои англоезични изследователи използват аргументите за Дръвчетата, за да „докажат” твърдението, че „земята е плоска”. Макар украинецът (чиито изследвания са единствено свързани с каменните кариери) да поддържа тази теза, то руснакът е против нея, както и идеята да се ползва информацията му за такава пропаганда! Ще видите, че в настоящата и бъдещите части аз и Mindy Lindy въобще не засягаме формата на Земята. Ала ако бяхме първосигнални и не разбирахме похватите на Тъмната полярност, то само виждайки гръмки заглавия в ютюб от рода на „There are no trees on flat earth” (Няма дървета на плоската земя), не бихме ги взели на сериозно (или изобщо гледали) и отсели скъпоценната информация от тях.

Радвам се, че сме първите българи, които ще пишат по темата, защото в противен случай информацията би се ползвала за дуални цели, или просто представена по неадекватен и повърхностен начин в някакво поп езотерично предаване/форум/блог. Последното ме подсеща да спомена и за една важна тема (макар и подразбираща се за моралните читатели), която досега не съм обсъждал, а именно: че все пак българската аудитория е желателно да посочва източника на информация (ако ще използвате части от текста), поради следните причини:

1) проява на духовна зрялост – защото оценявате труда на другите, вместо егоцентрично да спестявате от къде сте научили информацията или умишлено да криете;

2) давате възможност на аудиторията Ви да провери сама информацията и дали тя е била изкривена от преводачите (или пък Вас – копиращите и ползващи консуматорски наготово);

3) давате възможност на аудиторията да се запознае с трудовете на изследователя, посещавайки неговия блог/форум;

4) не получавате дивиденти на чужд груб (било то материални или не).


Темата е обемна и затова решихме с Mindy Lindy, че най-добре ще е да я разделим на няколко части. По този начин ще бъде по-добре структурирана смислово и аудиторията ще има време между публикациите да осмисли доказателствата. Настоящото четиво ще бъде компилация от този сайт, чийто изследовател е превеждал важните изображения и текст от 80-минутното клипче, сглобка от трудовете на Ас Гард и WakeUpHuman. Започваме с най-очевидните и неопровержими доказателства, преди да стигнем до света на фантазията (ехо от приказното ни минало) и света на злокобното бъдеще (тропащо пред вратите ни и обсебващо умовете ни, ако го допуснем).

Пожелавам Ви обогатяващо четене, гледане и осъзнавания! :)


~~~
В началото руснакът-изследовател ни показва снимка, която може лесно да заблуди възприятието ни. Какво виждате на нея? Възрастните казват двама любовници, докато необременените деца 7 делфина. Веднъж щом видите и двете картини, няма да отричате валидността на нито една от тях.
Той открил, че това, което наричаме дървета, всъщност са джуджета в сравнение с Дърветата от миналото. Той казва, че биомасата, изграждаща ги, е почти унищожена, макар че по-голямата част от нея се намира в световния океан претопена и това е причината за минерализацията и металите му, друга част е заледена и се намира на северния и южния полюс като ледници, а последната малка част се вижда на повърхността на Земята (бел. прев: и ще бъдат предоставени изображения на читателите).

След това изследователят обяснява как някои от по-малките и нови* дървета (повече от 100 метра високи) са били изсечени от дървари в Калифорния:Някои са останали недокоснати и могат да се видят в националния парк Червените дървета. Но защо биха оставили контрольорите тези дървета? Защото ако са останали поверия за огромни дървета, те са искали хората да си представят само дървета, които са с височина 30-50 метра и базирани на въглерод*. Силицият би счупил брадвите и трионите!


Дървото генерал Шърман – най-голямото живо дърво… всъщност бебе в сравнение с Дърветата от миналото.

Националните паркове в САЩ представляват всъщност гробища! Гробища на изсечените Дървета. Големият каньон е един такъв пример. Всички са удивени… от какво? От една каменна кариера. Един изтόчен рудник от благородните метали, които е притежавал! Отново хората участват несъзнателно в чужди ритуали на смъртта, възхищавайки/признавайки ги.Руснакът показва в клипа следващата снимка, за която се твърди, че е от метеорит, но всъщност е отново от каменоломна:След това ни отвежда до вкаменелите гори в Аризона. Аризона е код за земята на арийците (Arizone = Aryan Zone):Сега, ако погледнем внимателно тези Дървета, ще забележим, че са изградени всъщност от скали и скъпоценни материали от всякакъв вид и цвят. Не е ли учудващо (и защо науката мълчи и не може да обясни) как така дърветата съдържат в себе си скъпоценни камъни?!Забележете годишните им пръстени:


Когато бях дете видях фосили на мишки и жаби, но ме измъчваше въпросът, който макар произлязъл от главата на дете, струва в момента милион долара: „Как може жаба да бъде вкаменена вместо да изгние, както се случва с всяко органично тяло?”. Според науката процеса на фосилизация се случва под земята, когато тялото е изгорено под седиментни скали, но не се разлага заради липсата на кислород. По принцип се обяснява този процес чрез изригване на вулкани, чиято пепел покрива животните, а заради смъртта от липсата на кислород телата се свиват. Според учените органичният материал е бил и се превръща в силициев диоксид.
Просто е невъзможно базиран на въглерод организъм да се превърне в скала! Това е против всички закони на физиката, биологията, химията и геологията. Истината е, че тези Дръвчета са били направени от силиций, а не че се превръщат в силиций постфактум! :)

(* Бел. прев: Силициевата ера, много преди въглеродната (която е изкуствено създадена), е съществувала, а учените дупедавци-историци могат групом да си направят харакири и да ни освободят от неадекватното си и вредно присъствие. В това изследване като причина за намаляването на акумулацията на силиции в растителния свят изтъкват разпространението на иглолистните дървета и може би заради наличието на повече храсти в по-късната епоха.)

На следващата снимка виждате разпръснати в пустинята Дръвчета, нарязани безсърдечно и консуматорски на малки парчета:
Според руснака отново са оставили умишлено тези „пънчета”, за да ни заблудят отново за мащаба на истинските дървета. Това, което виждате, е просто едно малко разклонение (клон) на голямо Дърво, което ние погрешно бихме тръгнали да асоциираме с дънери на много дървета, но всъщност не са дънери, нито пък са базирани на въглерод.

~~~
Дяволската кула, Уайоминг, САЩ

(Бел. прев: Легендата покрай Дяволската кула съдържа в себе си алегорично битката на извънземни цивилизации, нанасящи вреда на земната природа.)
Виждате напречен и надлъжен разрез на стеблото на растението лен.
Забележете шестоъгълните форми, от които е изградено.

Руснакът твърди, че „скалното образувание” (Дяволската кула) не е следствие на магма (както твърдят учените), поради наличието на прецизна хексаграмна вертикална структура, изграждаща го. Живите организми използват хексаграмната форма като най-ефективната за живота. Най-известни примери представляват пчелните пити и снежинките:
(Бел. прев: Не забравяйте, че това е и основата на Слънцето. Просто се върти с огромна скорост, но тази година (започвайки Слънцегледане сутрин), забелязах, че без проблеми можете да видите хексагона в първите 10 минути през месеците март-юли! Колкото по-бавна е скоростта, толкова повече време престоява в благотворните за човека спектри и повече време можете да гледате с очите си Слънцето. Сега например, август месец, повече от 10-15 минути е нездравословно. Ще продължа с изследванията си през есенно-зимния период, макар че от години забелязвам, че просто тогава не ни остават без кемтрейлс и сме преживявали седмици, без да имаме възможността да видим Слънцето! Небето сиво и изкуствено, а хората се изпоболяват, благодарение на нано вирусите, с които ни пръскат.)

Руснакът ни показва, че свързаните индивидуални части на Дръвчетата притежават 2 слоя (външен и вътрешен), подобно на фасцията в човешкото тяло:
Той споделя, че това се дължи на холографския аспект на Мирозданието.
Размерът няма значение – моделът се повтаря в микро и макрокосмоса.


На горната снимка можем да видим сравнение между обикновено дърво и Дяволската кула. В долния им край има огъване, правейки място за кореновата система. Това е поредното доказателство, че Дяволската кула е дърво, а не планина!

За да се изчисли височината на едно дърво, можем да използваме следната формула:

височината на дървото = 20 * диаметъра на пънчето.

(Бел. прев: Формулата идва от информацията от предходния век за стометровите дръвчета, които са имали диаметър три пъти колкото височината на човек, а височината им е била 20 пъти умножена по диаметъра.)
Диаметърът на Дяволската кула при основата е 300 метра. Като я умножим по 20, макар да пренебрегнем хилядите години растеж, които ще го направят още по-широко, получаваме височина от… 6 километра (към небето)!

~~~

Нека да преминем към други подобни големи Дръвчета, защото Америка не е единственият континент:Виждате Giant’s Causeway в Ирландия. Гигантската пътека се намира точно до брега и се състои от 40 000 колони с геометрия, на чиито пропорции и пчелите биха завидели. „Великите експерти” наричат това чудо на природата национален резерват, „съставен от десетки хиляди свързани базалтови колони, формирани като резултат от древно изригване на вулкан” (цитат от wikipedia). Изригване, народе! Не смейте да се противопоставяте на умните учени! Те знаят тоооолкова неща…

Ето Ви изригване:


Ето Ви и течаща лава:


Ето Ви втвърдена лава:Къде са хексагоните, че и височината им?

Я да видим пак Ирландското Дърво, пардон „пътека”/резерват:
Поради наличието на толкова много Дръвчета по света „учените” са били принудени да измислят термина базалтови скали.

Погледнете много внимателно следващите две снимки:Учени, да не ми кажете, че лавата някак магично е преодоляла гравитацията и не е стигнала до повърхността на земята, оформяйки тези „базалтови скали”?

Да продължаваме напред със следващото чудо на природата, но на истинската – силициевата:
Видяхте най-голямото солено безотточно езеро в Боливия – Салар де Уюни. Ама че „езеро” – с хексагонни форми. Няма да срещнете никакво научно и логическо обяснение за формата им. Езерото не е единствено. Пустините са пълни с тях:
След известно търсене намерих, че всяка друга повърхност, оставена на слънце, би се пропукала не под формата на пчелни килийки, а така:
Ако все пак ни е по-лесно да си представим дървета, високи с километри, то би ни било трудно да си представим силиконови организми, гладки и разпростиращи се на хиляди километри. Сега можете ли да си представите колко далече сме като визия и начин на живот в сравнение с миналото ни? Нашата планета, преди 7500 години, е изглеждала много по-прекрасна от визуалния спектакъл Аватар, по който припадаха толкова хора.

(Бел. прев: Според англичанина, превеждащ информацията на Ас Гард, тези „солни езера” са живи организми, докато украинецът поддържа тезата, че са били депа за отпадъци.)

Моля, забележете бреговата линия покрай езерото – има формата на полукръг! Не е единственото, което е било обработено с екскаватор! Тази тема е брилянтно проучена от украинеца Павел Улянов (WakeUpHuman), който според скромното ми мнение направи революция в изучаването на вулканите, планините, реките, езерата, каменоломните. Както той казва – някои термини могат просто да бъдат изтрити, защото са ненужни, тъй като никакви вулкани и каньони не са съществували по принцип. Те не са били това, в което науката ни кара да вярваме. Сега, следвайки тази логическа нишка, ще продължим изследванията си. Но първо ще се върнем до първия ни дънер, за да видим нещо странно. Обзалагам се, че не го виждате?Погледнете внимателно –> притежава гладка повърхност. Какво ни казва това? Просто е – Дървото е било изсечено. Веднага изникват важните въпроси: „Кой го е направил? Как? Защо?”
Дяволската кула е само един пример. Нека самолетът ни излети и обиколим света. Опитайте се да намерите десетте разлики между картините… макар че всъщност има две – вида на материала и размера:

Австралия:
Канада:Италия:Намибия:ЮАР, Кейптаун:Гренландия:Аржентина:САЩ:Диомидови острови:Етиопия:Венецуела:Учените ги наричат messa (от испански маса’), заради плоската им повърхност.

Тези пънчета се извисяват из цялата планета. Има стотици такива: 

Например планина в Кейптаун има диаметър на платото 3 километра, което умножено по 20, прави 60 километра височина на африканското Дръвче. 60 километра! Това е 10 пъти повече от Дяволската кула! Имало ли е по-високи Дървета?

На митологичния островът Буян (Buyan) е имало дъб, който растял с необясними пропорции, превърнат във вкаменен пън, издигащ се до небето. Никой не е знаел големината му, защото бил покрит от ледник в Антарктида.

(Бел. прев: Добавям следното Дръвче, снимано от учените преди година, използващи напреднала технология, за да се гмурнат на 2км под морското равнище! Кой знае още колко такива отсечени пънчета има в Световния океан! Част от тях изграждат Гренландия, както видяхте по-рано.)Anton Dohrn, UK, Underground

Нека продължим не с отсечените Дръвчета, а с разбитите.
Ще играем отново играта с десетте разлики:

Мисля, че няма нужда от още примери. Хвърлете поглед например на най-голямата „планинска верига” на планетата ни (Хималаите) и нейния връх Еверест:Както най-вероятно сте се сетили – планини не съществуват. Част от тях представляват остатъци от отсечени или разбити пънчета на Дръвчета. Сега разбирате защо сме толкова магнетично привлечени от планините – въпреки, че са мъртви, тяхната енергия продължава да се усеща и е благоприятна за телата и духа ни! (Бел. прев: Както Mindy Lindy проникновено рече – „Елитът е прибирал скъпоценностите, а на простолюдието е оставил камъните, за да строи сградите си”.)
Друга част от така наречените планини всъщност представляват отпадъчни депа от минното дело. Можете лесно да ги различите по конусовидната им форма. Понякога химическите им елементи реагират и те се превръща в това, което наричаме вулкани:  
„Вулканът” Везувий:Трябва да се отбележи, че не всички Дървета са имали структура, наподобяваща миофибрите на човешкото тяло. Повечето от тях имат пласт от метали или гъбоподобна структура. Не можем да си представим разнообразието от форми, защото сме толкова далеч от приказното минало:Нека Ви разкажа една история, подобна на филма Аватар, но много по-мащабна: всичко било прекрасно и цъфтящо, коренните жители живеели в хармония до мига, в който не се появили завоевателите.  Първо те нарязали най-добрите дървета, за да ги използват като био гориво за големия им генератор, чрез който променили климата и атмосферното налягане на планетата. Това било началото на края – цялата флора била вкаменена**.

(** Бел. прев: така наречения ледников период, ала според мен предшестван от метеоридни удари, а не както учените твърдят в обратния ред. На база предходните думи за фосилизацията бихте заключили като мен.
Разбира се, че за повечето хора идеята, че някой ще има такива климатични и космични оръжия (контрол над атмосферата, сушата и водата, както и управляването и създаването на метеорити и плазмено базирани технологии) е в сферата на фантазията. Макар че дори настоящите правителства/наместници на Земята вече разполагат с климатични оръжия, какво остава за една напреднала технологично с хилядолетия цивилизация).Снимка на падналата дървесна флора заради метеорит покрай река Тунгуска,
Русия, 1908.

А сега си представете паднали Дървета с дължина 50-100 километра! Можете ли да си представите колко материал е имало на повърхността на Земята? Но къде е отишъл? Павел Улянов намира отговора. След климатичното опустошение и умъртвяването на флората и фауната нашествениците използвали своята технология, като буквално изстъргали няколко стотици метри от горните слоеве на „камъните”. Тези същества били като рак, който поглъща ресурсите континент по континент, превръщайки Земята в един ров. Следват изображения, които показват настоящата официална технология, която е миниатюрна и примитивна в сравнение с тази на първоначалните нашественици:
Bagger 288 – най-големият в света

Забележете, че когато багерът работи той върви успоредно на изкопаната стена. Големият му диск, обработвайки скалата, оставя вдлъбнатини с формата на океанска вълна:Геолозите наричат тези остатъци в Австралия съвсем естествено образувани вълнови скали. Композицията на скалите не винаги е съставена от силиконов диоксид и не винаги са съдържали полу-скъпоценни камъни.

(Бел. прев: Самотните скали се наричат inselberg или monadnock. В Южна Африка ги наричат koppie – дума, означаваща „малка глава”. Лексикографски думите са меко казано интересни, включително bag-ger. Ще оставя това за част 2, защото тук остават доказателства предимно за ляво-полукълбестите читатели, обсебени фанатично от света на фактите. :D)

Ще завърша с изображения от клипчето, показващи ни още кариерни дейности на различни места:

Индия:Украйна:


Антарктида:Тибет:САЩ:Иран:


***-стан:(Страни като Узбекистан, Туркмекистан, Казакстан…)

Други:


Пустините са изкуствено създадени. Те представляват отпадъчния продукт от каменната дейност.

Друг мним научен термин представлява терасата, която всъщност е област от минна дейност, обрасла с растителност и култури, заради благоприятния климат:


 

Оризова тераса, Китай

(Бел. прев: Според мен изследователите използват думата отпадъчен само защото сравняват силиция с другите скъпоценности, които са били заграбени безсърдечно и консуматорски. Силициевият диоксид въобще не е отпадъчен продукт сам по себе си и може да бъде използван в изключително много области. Дори не подозирате за това, освен ако не сте направили изследване по въпроса. Ще пиша за това в част III.)


:)

~~~


Част от изображенията са взети от тук: http://rosettedelacroix.com/?p=2599


Към Част II! :)


§


No comments:

Post a Comment