2017/10/31

Истинските Дървета (част III)

Финалната част от трилогията ще съдържа предимно мои разсъждения и открития от технологично и символично естество, част от които са синхронични с такива на други изследователи. Красотата и удивлението са във факта, че всеки, независимо един от друг и по различни начини, е достигал до тях. :) Макар някои тези да изглеждат недоказуеми (по начина, по който сте свикнали да приемате нещо за истина), считам на база опита, логиката и интуицията си, че сме на прав път в разбирането на технологията, ползвана от боговете, включително храната им. Най-лесният начин да скриеш информация от хората е просто да елиминираш възможността те да си помислят за възможен определен процес/технология/събитие или да представиш информацията чрез носител, който няма да бъде взет на сериозно.Трансформацията на човешките тела

Според Стария Завет Адам е създаден от пръст, който вече би трябвало да свързвате с пясъка – силициевият диоксид, остатъчен продукт от каменоломните дейности. Тъй като не са могли да поставят веднага в капан Съзнанията ако създадат тела, базирани на въглеродна основа, е трябвало да се извърши плавен преход и да не се елиминират напълно предишните макроелементи, а тяхното съдържание да се намали и да се превърнат в така познатите ни микроелементи. Преди да продължите, можете да си припомните и научите допълнителна полезна информация за тях от този линк.

В момента живеем във век, който повтаря циклично този етап на трансформация (в ню ейдж литературата Ви го представят захаросано, а в сериала WestWorld буквално пред очите Ви):

Невероятно, изумително, фантастично… Нали!!!
Ето защо, преценихме, че трябва да представим и едно друго, нестандартно виждане за това, което може да се случи с нас и с нашата планета слeд 21.12.2012.


Да… направо подмокряте всяко ню ейджърче. Аз също реших чрез тази трилогия да предоставя друго, нестандартно виждане за това, което се е случило, случва и ще се случи с човешкото тяло, Съзнание и технологии.


Силициевият карбид е химично съединение между силиция и въглерода. Изключително рядко срещано в природата като минерала моизанит (moissanite). Синтетичният SiC се произвежда масово от 1893 г.! Съединението се използва за направата на здрава керамика, която влиза в употреба при спирачките и съединителите на колите, направата на бронирани жилетки. В електрониката намира приложение в LED крушките, но най-вече в полупроводниците, работещи при високи волтажи и температури. Очаква се употребата им в защитни интегрални схеми на мотори, изпълнителни устройства, системи за запазване на енергията или пулсиращи системи.
Големи кристали от SiC могат да бъдат отглеждани чрез метода на Лели. Силиконов карбид с голяма повърхност може да се получи от SiO2 (силициев диоксид), съдържащ се в растенията (бел. прев: и не само в тях, както вече знаете от част I)!

Моизанитът се използва в бизнеса с бижутата. Не беше трудно да се досетя от къде хората имат вградено като вярване твърдението, че скъпоценните камъни ги правят по-красиви и трябва да ги носят по телата си. Те просто репликират „боговете”, без да разбират значенията на действията. Последните са използвали минералите в технологични устройства и като храна/гориво, чрез които си осигуряват достъпа до по-екзотични преживявания*, достъпни за Съзнания с отвъд дуален режим на пребиваване. В Jupiter Ascending се намира подобен ключ, макар там да показват, че използват нас хората като гориво.

* извличайки информацията на Съзнанието, заключено във формата (минерал/тяло).

Силициевите съединения се използват и в компютърните части. Малко известен факт е, че в CMOS се използва поли-силиций, чиято замърсеност е на нива, по-малки от 1 ppb!
Един от двата известни процеса за отглеждането на кристали, използвани днес, е на Чохралски. Силициевите пластини се използват не само в направата на интегрални схеми, но и за слънчеви панели.

Златото също се използва като елемент – и то забележете къде: за връзката между централния процесор и дънната платка. Чипсетът има малки крачета (щифтчета), които ако се огънат, повреждат работоспособността на цялата система. Затова се покриват със злато.

Силициевите нанокабели са считани за едни от най-важните едноизмерни материали, защото имат способността да изпълняват функцията на строителни блокчета за електроника на нано ниво, сглобяваща се без нуждата от сложни и скъпи средства. Използват се и за направата на фотоволтаични системи,  нано батерии, термогенератори и енергонезависими памети.

Силициевите нанокабели позволяват хващането в капан на заряди. (бел. прев: беше трудно да се намери допълнителна и безплатна информация за този charge trapping процес. Ето два линка, като виждам синхровръзката в използването на такъв тип технология за улавянето на Съзнания, които се реят свободно и не поддържат своя структура/форма! Интересно е как достигнах до концепцията, че ще използват силиция в своите технологии, за да улавят силициево базираните форми на живот, чрез проучванията ми в IT сферата, а междувременно други двама изследователи пишеха за същото. Нека да видим и тях:

Първият е Н., който в следговора на последната си книга за Раду (страници 311-322), описваше мултиизмерната технология на правителствата в сянка, базирана на силициеви кристали! Следвайки тази нишка се сещам и за друг интересен момент – когато Цезар казва, че използват LED осветление в тунелите, за да прекъснат достъпа до по-екзотични преживявания на шофьорите, свързани с виолетовия цвят и силициевите кристали. Аз също потвърждавам опита на приятеля-изследовател, че изкуствената светлина и тази на слънцето в синия спектър (която се излъчва и от екраните на модерните устройства) спират свободния поток от информация към Вас. Много се радвам, че вече използвам свещи и очила, които елиминират ефекта й. Разликата във възприятието на околния свят е различна, както и достъпа до вътрешните Ви ресурси! Сега разбирате и защо тъпият ЕС иска да спре производството на крушките с нажежаема жичка. :) „Еко и икономични” причини друг път.

Вторият изследовател е руснака Ас Гард, вече познат от част I, чиято теза отчасти се припокрива с моята, защото виждам синхромистичните връзки на база технологията, която се използва в момента от човечеството, загатната и от колективното несъзнателно чрез модерните филми, продължаваща да се появява в търсенията/преживяванията ми, а именно: използват съзидателната енергия на всички тези скъпоценни минерали, за да поддържат цялата Матрица от реалности (базирани на светлината и на изкуствената такава). Според Ас Гард богатствата се транспортират до другите сфери (така нарича познатите ни планети), които с блясъка и вибрациите си привличат в капан Съзнанията („о, колко е цветно и хубаво, я да се отбия на тази планета”). Всяка планета е била управлявана от древни божества, точно както са описани в гръцките и нордическите митологии.

Засега не мога аз лично да потвърдя дали има точно такъв робовладелски начин на живот на другите сфери/планети, но моята теза е, че използват красивата вибрация на кристалите не само за да привличат братята им по есенция в (изкуствено създадените) реалности, не само заради извличането на емоционалния заряд в тях*, но и в напредналите си технологии, за да имат достъп до по-екзотични преживявания, част от които са свързани със заобикалянето на познатите тук физически закони.

Продължението на линка, който Ви дадох, е по-интересно, защото отново виждам синхровръзка между мен, Н. и Ас Гард относно откритията ни за така наречените чакри – че това са изкуствени конструкции (от светлина, т.е. от информация), закотвяща и ограничаваща Съзнанието. Малко по малко ще разбирате причините защо се промотира тоооооолкова много кундалини истерията и практиките, свързани с чакрите. То не са книги, то не са някакви гурута и сеанси, то не са алгоритми за следване, обещаващи свобода, просветление, любов и мноооого енергия. :D

* търсенията ме водят до хипотезата (която за съжаление все още не мога да докажа на 100% пред аудиторията), че A.I. (изкуственият интелект, продукт на извънземните програмисти-генетици) се е обърнал срещу създателите си и вече ги владее. Устройството на този мултипространствен организъм и развитието на тезата ще разглеждам в бъдещите теми. :) Нека да оставим на страна кой кого е надвил – сто процентовия факт е следният: човечеството има пред себе си минимум два опасни врага/играча (всеки с различни под-видове/раси, т.е. с различни проявления и нива на интелигентност), които се стремят към една и съща цел – какъвто създаделят, такова и творението му. Важните въпроси: ‘защо са в такава нужда’, ‘с какво сме толкова специални’ и ‘как го правят’ – остават за домашно. Ще изтече доста време, докато напиша всичко, но пък и без това не виждам орда от донейтващи, които да ме изхранват материално, позволяващи ми 24/7 режим на писане и проучване, така че без претенции. :D


Диатомичната пръст

Диатомичната пръст е образувана от останките на истинските дръвчета (така наречените седиментни скали).

Аморфният диатомит е натурален източник на силиций. Част от екзоскелетите на диатомеите метаболизират в храносмилателната система, променяйки химическата си форма от силикат (силициев диоксид) в биологично активна ортосилициева киселина. Тя е от изключително значение за подобряване на функциониране на целия организъм:
* намаляват болките в гърба и ставите, както и тези, породени от артритни състояния;
* регулира кръвното налягане
* регулира нивото на холестерола
* подобрява състоянието на косата и ноктите
* стимулира растежа на косата и допринася за нейния прекрасен блясък и здравина
* засилва имунитета и доброто самочувствие;
* подобрява срастването на раните;
* предпазва от заболявания на горните дихателни пътища;
* намаляват хранителнте алергии
* предпазва от увеличаване на кръвното налягане
* премахва запека
* подобрява съня
* подпомага срастването на костни счупвания
* повишава жизнената енергия
* отговаря за разпределението на минералите в костите, особено за правилното разпределение на калция
* подобрява състоянието на кожата и съединителните тъкани – силицият има съществена роля при образуването на колаген
* намалява кожните проблеми (псориазис, сърбеж, обрив, гнойни рани, акне, младежки пъпки, циреи, екземи, брадавици, попарвания, измръзнали участъци, язви, ухапвания от насекоми, рани от залежаване)
* предпазва от кариес, кървене на венците, спомага реминерализацията на зъбите и костите, успокоява възпалителните процеси
* има антибактериално и противвъзпалително действие
* суплементирането със силиций намалява много от нежеланите ефекти при менопауза
* нормализира работата на пикочната система – той е натурален диуретик
* увеличава отделянето на урина до 30%
* увеличава еластичността на ставите
* подпомага изчистването на алуминий от тялото и ограничава неговото натрупване в организма.


Ще тествам идните месеци в по-продължителен и дисциплиниран период диатомична пръст (макар че препоръчвам затворена в кутия, а не в прозрачен плик, защото слънцето елиминира много от ползите й), но трябва да сме наясно със следните съображения:
1) по-голямата част е направена в САЩ (което не ми харесва, защото почвата/културата там оказва неблагоприятно влияние върху продуктите й);
2) първоначалните негативни ефекти могат да се дължат на детоксификацията – има разлика между моя прочистен и поддържан организъм и този на човек, който плющи кебабчета през ден;
3) едва ли на такава цена ще продават толкова здравословен продукт. Не че не е възможно наистина да има читав човек, който ръководи целия процес, но съм скептичен.

В био магазините можете да намерите диатомична пръст без проблеми. Дехидратацията е много интересен ефект след употребата й. Забелязвам, че някои билки и минерали изсмукват водата в организма (т.е. все едно сте на сухо гладуване 3+ дни), след което той започва да се регенерира и да имам засилени екстрасензорни възприятия и преживявания.

Не казвам да не пиете вода – просто ще разгледам темата подробно когато му дойде времето. Наистина е трудно да се обсъди всичко, защото трябва да преживеете различните състояния на Съзнанието и начини на живот, за да можете да изведете изводи, които след това да съпоставите с другите, за да наблюдавате субективните и универсалните фактори. А ако Съзнанието мине отвъд дефинициите и за него всичко е символ, ако то може да обединява и използва всичко адекватно – тогава например водата не е враг, мазнините не са враг, въглехидратите не са враг. Превръщате се в мъдър, опитен и Съзнателен играч, който знае кога и защо би използвал определен елемент/символ! :)

Носителят е този, който може да бъде враг – има разлика между това аз да Ви приготвя една храна и същата храна, със същите съставки и процедури, да бъде сготвена от друг човек, с различно отношение, качества, умения и ценности.


Символизъм

Ще продължа с няколко думи за най-грандиозния символичен мега ритуал (този път създаден от всички ни), за да предам ключа, който прозрях в началото на септември, докато четох епичните разсъждения в следговора на Н. в книгата му „Първият тунел – окултната зала в Египет”. Визирам разпятието на Исус. Както сте разбрали – историята не е нужно да е била изкристализирал факт в 3Д. Най-висшето послание, без всякакви дуални мотиви и изкривявания, е (било) свързано с идеята да осъзнаем какви Творци сме и че ние изграждаме и формираме реалността си! Спасителят е вътре в теб и това си ти самият! :)

Докато се радвах на връзката между кръста и тесеракта, се запитах защо толкова много илюминати искат символа да го свързваме със страданието (припомнете си, че той се насища с емоциите, свързани с присъствието му в погребалните ковчези, паметници и некролози), а не с въодушевлението или спокойствието, с които би било мъдро да се изживява. И тогава отговорът дойде, благодарение на елементарна логика. Докато има страдание, ще има болка и фрагментация. Докато тези тричките ги свързваме на (не)съзнателно ниво с кръста (или пък със самия алтруистичен акт „на Исус”), ние никога няма да сътворим реалността, към която се стремим (в това число и изхода от настоящата игра). Докато си стоях мълчалив, поразен от прозрението си, направих ретроспекция и виждах мислите, емоциите и действията, които са се активирали автоматично и са ме карали да действам несъзнателно в определени критични ситуации от миналото ми, свързани с кръсто-пътища разни. :) Самият символ на кръста наистина е много силен, защото е свързан със Сътворението. Така че една Съзнателна промяна и подхранването на новото състояние (ще) променят живота Ви и няма да се самосаботирате в тези ключови моменти, които са всъщност… всички моменти. Защото всеки миг е ново сътворение, нова реалност, нов Вас на теория. Когато обединим теорията и практиката, магията започва да се превръща в ежедневие. :)

Тъй като кръстът/тесерактът е свързан с моя любим символ (на сътворението) –> Дървото, попаднах на синхровръзката, следвайки потока си, пишейки част II за Дръвчетата. Удивлявам се как за пореден път всичко е „закодирано”, поднесено пред очите ни:


Самият кръст, на когото е разпъната Душата/Висшия Аз/инкарнацията/Дървото е направен от… дървен материал (т.е. от самия себе си!). Мега Ключ за западната аудитория! Как да не еякулира на това изображение човек?! :)

(В автентичните източни философии намираме същото познание, сведено до езика на думите (фактите! ; т.е. там хората го знаят и живеят столетия наред, не е нова и едва пробиваща си път идея/символ). За тях няма разделение между субекта, обекта и средата! :) )

Когато наскоро бях на водно-сух режим и гледах през прозореца кръстовищата, осъзнах че формата на кръста, по която ходим/караме всеки ден, е отново подсказка от колективното несъзнателно относно факта, че на теория пътя ни съдържа трансформиращ потенциал и че ние сме пътя (защото и той е направен от силиций).


Даже евреите използват в стария завет думата „дърво” неколкократно. Естествено отново има опит за шибано изопачаване и импринт – да свързвате дървото и провесването Ви с обесване/наказание от някакво тъпо божество (извънземно същество или програма с интелект), вместо с автентичния замисъл, който е закодиран не само в акта на разпятието, но и векове след това отново при картите Таро:


Както Н. посочва в темата за Парнас, погрешно колективът нарича картата Обесеният. Трябва да е Увесеният. Картата е с номер 12, носеща вибрациите на Великия Интроверт (2 x 6), разбиращ механиката зад света (21), но в етап на вглъбено проницателно наблюдение.

След това, търсейки за друидите, попаднах на елементалния кръст, но отново има грандиозна разлика между източния и западния път:


Прието е схващането на Запад, че точката на кръстосване на вертикалната и хоризонталната линия е слънчевият сплит, свързан уж с третата чакра, която пък е отговорна уж за нашата сила, воля, успех, мъдрост, емоционална чувствителност, лична власт и его. Ако не зацепвате, направо разкривам символиката в следващото изречение. Спойлер алерт! :D
Хоризонталата (животът ни в 3Д) да бъде свързана с егото ни и всички висши пластове (вертикалите) да бъдат интерпретирани през его филтъра/програмата. Льо фейл на масово ниво… :)

Защо мисля, че при изток нещата са различни? Защото знам от китайската медицина и чи гонг упражнения, че залагат на един по-слабо известен канал, който е единственият хоризонтален в човешкото тяло и местоположението му е свързано с кръста. Точно там, където слагате коланите си, които пречат на потока на енергията Ви, защото символично са свързани с каишка/окови, а и на физическо ниво създават неудобства. Така че според мен, ако изобщо ще трябва да чертаем и се радваме на кръста като символ – хоризонталната линия трябва да е по-надолу, в близост до Истинския Дантиен, отговорен за съхраняването и проявяването на личната творческа енергия, както и за връзката с Източника Ви. :) Намира се между втората и третата изкуствена програмна конструкция (чакри).

~~~


Тук виждаме следните (минимум) три ключа:
1) основата на Дървото са драконови крака;
2) Драконът участва в създаването на всички светове в Мирозданието (не само крайниците му, обхващащи сферите, говорят за бъдещото им сътворение, но и дъгата, т.е. светлината, която също създава светове)
3) битката между змиеподобните и драконоподобните Съзнания. Забележете кои атакуват и хапят. Очевидно е, от познатата ни история и настояще, кои са манипулаторите, експлоататорите и консуматорите.

Дървото спрямо нордическата митология е ясен, което казах във втора част, че е андрогинно! Ако още не се усещате (shame on you, guys, I already told you who is the tree) :D ще следват спойлери:

The Fountain


Има ли по-епичен филм от „Фонтанът”, разкриващ символиката зад Дървото и Сферата? Не, разбира се. :D Както става ясно от филма, Дървото на Живота е Душата/Източника Ви, с която главният герой най-накрая става едно (или по-точно казано: става Съзнателен, премествайки фокуса на Съзнанието си на нивото, на което може да изживява цялостно Себе си)! :)

Сферата е символ за нашите субективни светове, които градим, а връзката между нашите и чуждите светове е на база консенсуални абстрактни концепции, качества и умения. Въпреки наличието им, Съзнанието може субективно (творчески) да пречупи интерпретацията им, създавайки реалности, базирани на нея. Ето защо архитектите постоянно се опитват да пробият вашия балон/сфера, казвайки Ви как да интерпретирате определени събития, идеи и създания. Когато Вие приемете чуждата перспектива (и тя е незряла, водеща до циклене и затъване), започвате да създавате в сферата си всякакви реалности, които след това ще трябва Вие сами да оправяте и възстановявате хармонията им. Да се погледне този процес от нивото на Душите ни е едновременно и стряскащо, и велико. Да видиш как си приел някаква бъгваща те концепция, отразяваща се на целия конгломерат от твои светове и азове, как ти (Душата ти) след това сътворява всякакви начини, за да се справи с всичко, за да се развиват и хармонизират микро и макро космосите – е умопомрачително! :)
Разбира се, че интеграцията на автентични потоци (концепции, емоции, чувства, качества, умения) аналогично, по много красив и хармоничен начин, въздейства на останалите Ви светове и е толкова красиво да виждате как всичко в двора (балона) Ви процъфтява. :)

Проблем номер 1 е когато човек забрави, че в някоя реалност е проявил свободния си творчески избор, съгласявайки се с дадена концепция (или емоция, или събитие), които след това му носят неприятности. (Колкото по-несъзнателен сте за сферата си от светове и азове, а това може да се случи само когато фокусът е постоянно навън и едновременно с това не сте съзнателен за всичко, което Ви се случва в настоящия живот – толкова те ще излизат на преден план чрез несъзнателни Ваши реакции/събития, предопределящи бъдещето Ви.)

Проблем номер 2 е когато човек започне да упреква само и единствено външните обстоятелства за това. Между другото, колкото повече чужди потоци навлизат в реалността Ви, толкова повече външната среда започва да завзема балона Ви – започвате да изпускате контрола върху това какво ще се материализира в реалността Ви, и наистина ще изглежда, че някой друг (притежателят на тези потоци) може да има творческата сила да създава събития в реалността Ви. Не знам дали осъзнавате колко критична информация е това, и за съжаление не съм видял описан никъде този процес – модерната поп езотерика набляга само на факта, че видиш ли било невъзможно нещо отвън (някой друг) да определи/създаде събития в живота Ви, а модерната наука и социален строй забиват в другата крайност – всичко е предопределено, нямате никакъв свободен избор, обстоятелствата винаги са срещу Вас, Вие сте дребни и нямате шанс срещу тъмните сили и делата им.

Истината е, че и двете, както и третата възможност, за която пиша (микс от двете) – могат да бъдат верни! Просто зависи от Създанието по какъв път е поело и какво върши. Така че да се генерализира за общовалиден само единия път (например автор, който четете, може да е на него), но да се пренебрегват за възможни другите, или едва ли не Вие да казвате на другите, спрямо вашата перспектива и балон, че те са във вашата, а не в другите две възможности – може да доведе до неадекватност и невярност. :)

Аз се радвам, че месеци след като писах за Третата фаза в темата за книгата Матрицата V, която някой ден ще пренеса на блога – макар тогава предимно интуитивно и на база логиката от опита си в настоящия живот да усещах и знаех гореспоменатите неща за потоците, абстрактните концепции и влиянията им – преживях от по-висока и мултиизмерна перспектива написаното.

Дни след предходните параграфи осъзнах именно символизма зад спукването на балоните и счупването на яйцата по време на Великден, защото видях връзката им с третия символ – сферата. Веднага вече си обясних защо в трейлъра на То нещастният клоун държи чужди балони (и то червени!), или пък се появява само балона на изгубеното момче. Дори ще се сетите, че фразите, които използваме в ежедневието за балоните – отново са подсказка от колективното несъзнателно, че са свързани със субективния свят на индивида. И, определено не е мъдро малките деца да пускат балоните си по време на тържества – осъзнахте защо нали? Какво по-символично и едва доловимо послание към Мирозданието, полирано със сладникава глазура от обществото, че това си е напълно нормален акт и в него няма нииищо подмолно,  даже наситено с емоции на радост (и приемане). Направо останах без думи (и леко тъжен), когато благодарение на абстрактната логика и интуиция впоследствие, наблюдавах как малко красиво дете изпуска балона си по случай отбелязването на първия учебен ден…

Някой ден, след много животи (освен ако не вземе та прочете тази тема още в настоящия си :D), ще разбере за смисъла зад акта. Пожелавам Ви още приживе да успеете да видите (или поне осъзнаете) взаимодействията между делата Ви, за да отпадне съмнението, че съществува идеята за „незначителен акт” – всичко е Творчество и има смисъл (дори повече от един). Управляващите света и живота Ви не искат Вие да забелязвате детайлите, защото ще започнете да възстановявате творческата си роля в балона си, от там и интегритета му, елиминирайки чуждите влияния! :)


1000 words

Споменавал съм в жълтия форум за филма „1000 думи”. Показана е прекрасно връзката между Душата и инкарнацията чрез вече познатия символ за Дървото. Историята е трогателно човешка, съдържаща комични елементи и неочаквани обрати. Препоръчвам я. :)

A Monster Calls (2016)

Друг филм, заслужаващ внимание, е „Чудовище се обажда”. Произведението използва похвата история в историята’, както и символа зад дървото. :)

Ще чакам със смирение филма Ready Player One, чийто трейлър е пълен със синхронични теми, които изследвам – миналото/бъдещето на Земята, изкуственият интелект и генерирани реалности, взаимодействията между Съзнанията (101). Не беше нужно да завършва терйлъра с изкристализирал ключ в хексагонна ключалка – очевидно е, че ще има ключове. :D Ще има и много талаш, просто защото аудиторията се нуждае от екшън и ефекти, но когато се разглежда символично и без предубеждения той, отново може да ни е от полза.


~~~


Ще продължа с вече познат цитат от част II, който ще допълня:

* Думата Gaa-gwaa (създадената от извънземния бог „светлина”) е в някаква степен лексикографски свързана с гаввах – специфично излъчване от човека, продукт на емоциите му гняв и най-вече страдание, което изпълва с енергия и сили демоничните същества от другия свят. Най-важна за демоните е онази вариация на енергията, която се получава когато едно физическо тяло кърви – в първите минути радиацията е много силна и притежава специфичната сила на стопанина си.

Самите рани, придружени с изтичане на кръв, са символ/следствие за загубата на хармонична пълноценност (на по-високо ниво, ала разиграваща се като някакво дребно или по-тежко физическо преживяване), изразяваща се чрез акта на фрагментация – Вие губите част от Вас на ниво тяло и чувствате болка. Колкото по-тежко е физическото преживяване, толкова повече вероятността болката да се изживява емоционално и ментално е по-голяма. Изисква се както определени качества и отношение, за да не усилвате травмата си, така и огромна проницателност, за да разкодирате значенията на случилото се събитие. :) Дори едно „тривиално събитие” като падане на колело и например кървене на колената или лактите впоследствие, могат да дадат информация за проблемите във вътрешния свят на детето, което е претърпяло падането.

Сега разбирате по-добре защо архитектите жадуват за кръвопролития и извършват жертвоприношения по време на ритуалите им. Колкото по-качествена енергия притежават хората-жертви, толкова по-голямо пиршество. Колкото по-символичен е акта и едновременно с това признат от публиката (на някакво ниво), макар и неразигран буквално на физическо ниво, толкова по-малко вероятно е да бъдат осъзнати последствията и замисъла му.
Давам един конкретен пример – чукането с яйца на Великден не е нужно да е придружено с буквален секс. Замислете се (през перспективата на вече споменатата информация за балоните) какво друго символизира вашия акт на счупване на чуждото яйце по време на битката на кого яйцето му е по-здраво.

Много по-лукаво е хората да останат живи (неуки, страдащи и страхуващи се) и в същото време символично да разиграват ритуали, свързани със секса, смъртта и жертвоприношенията. Така доенето ще продължи много повече време. Оставя им се енергия колкото да изпълняват основните функции, подхранващи циклично и без това създадените егрегори и Система. Изключително прецизно изпипана методика, без грам чувствителност, загатваща наличието на изкуствен интелект. А дизайнът (ще) става все по-добър, отклоняващ Ви от символиката/действителността...

~~~

Въпреки всичко решения винаги има. Те винаги са (били) във вас и можете да ги видите проектирани в световете Ви (а заради холографския принцип във Вселената, те присъстват под някаква форма, дори да са изкуствено генерирани от AI), ако притежавате необходимите качества, умения, съзнателност и желание. :) Блогът ми например изпълнява функцията на потоци, навлизащи в реалността Ви. Как ще използвате този факт, ще се откажете ли от тях (съзнателно и знаейки защо) – въпрос на избор.

Темите, които следват, макар да изглеждат тежки през определена перспектива, ще бъдат представени (както винаги) с любознателност, състрадание, хумор (и още куп неща :D) – споделяйки личния си пример, чрез който ще виждате евентуални решения. Ще струи и неуморният ми стремеж, решителност и смелост да елиминирам всичко неадекватно, незряло и нещастно, дръзнало да се изправи пред мен. Когато имате за какво да живеете, когато знаете кой/кои се опитват да прекършат красотата, достъпа до знания и автентичност във Вас и Мирозданието – ще знаете какви действия да предприемете и ще сте толкова надъхани да ги направите, че ще разберете в какво състояние пребивават Душите ни (и всякакви съмнения и страхове ще отпаднат, защото те са програмни дефиниции, а Вие сте много повече от… просто код/тяло). :)))

Ще завърша епично тази приказна трилогия, иронично висяща сама на страница 23:


There among the stars glowing in the dark
You watch over me
Smiling down patiently
Carry me to my love...

:)))§


No comments:

Post a Comment