2018/01/25

Слънцето – продължение :)

Ще споделя с аудиторията интересни клипове и коментари, на които попаднах преди 3 дни. Който не е прочел първата част от сагата за Слънцето :D може да го направи. Насладете се:


event horizon 212:

Брайън, аз клоня към вероятността много от нас да са били отвлечени. И част от човечеството вече да живее във виртуална реалност (с копие на земната биосфера и всичко  в нея). Имаше събитие, което преживях и ме кара да мисля по този начин. Нека ти задам въпрос. Помниш ли да си преживял сън, в който да има атомна експлозия?

(# Бел. прев: тук авторът на клипа отговаря положително, а интересното е, че аз също помня такъв мой сън в периода 2012-2013, само че въобще не се бях замислял, че това може да са откъслечни спомени от вече случило се събитие, а по-скоро го възприемах като алтернативна реалност или predictive programming.)

През 2012-2013 година имах странен сън. Легнах си в леглото с жена ми – дотук всичко си беше нормално. Следващото, което помня, е как долавям висок тон с ушите си. Усетих, че не мога да мърдам тялото си, но бях съзнателен за него. Отворих очите си и видях три нечовешки същества около мен в куполоподобна площ (знам как звучи, едва наскоро започнах да разказвам онлайн случката). Погледнах този вдясно от мен и можех да получа цялата информация от черните му очи. Разтревожих се не от създалите се обстоятелства, а от факта колко малко знаем за всичко! След това изпаднах в безсъзнание. (Затова е трудно да го нарека сън, защото както ще видиш от случката – никога досега не бях лавирал между двете състояния толкова успешно, доказващи ми, че това се случва в нашия свят, а не в измислен сън.)

Отново се събудих. Този път сам, но отново неподвижен. Въпреки това можех да виждам около себе си. Успях да зърна много други хора, които бяха несъзнателни. Отново изпаднах в безсъзнание.

Събудих се за трети път, но сега ме придвижваха през една зала. Чух телепатичен глас: „той отново се събуди”. Последва отговор: Спокойно. Той няма да помни. Отново изпаднах в безсъзнание.

След това за още един път се събудих. Отново не можех да се движа, но видях как двете същества си тръгваха чрез куполоподобна област, която съвпадаше със стената на спалнята ми. Шокиран съм. Едвам мога да мръдна пръста си, за да събудя жена си. Бавно, стената започна да се материализира. Аз не заспах повече, защото си казвах „не мърдай, защото те са от другата страна на стената”.

Том, едва сега започнах да казвам на хората за случката ми, защото виждам, че и на тях се случват странни неща и няма да ме нарекат луд или да се подиграват с мен. Не знам дали беше реално, сън или илюзия, но се случи на мен. Случката, заедно с нашумелия Мандела ефект, плоска земя и локално слънце ме карат да се замисля дали не се намираме в алтернативна реалност на оригиналната.


Потребител: НАСА построиха изкуствено слънце – симулатор, който отразява лъчите на естественото ни слънце, и го поставиха хелиосинхронично, в орбита, отвъд атмосферата на Земята. Нашето слънце не е бяло, а жълто. Спомни си като малък какво го виждаше и как го рисуваше. Тъй като устройството е много близо до Земята, то може да скрие истинското слънце*. Също така устройството има специални лещи, които пречупват светлината като призма.

Ето Ви начин, за да видите и двете слънца. Ще Ви трябват два чифта 100% UV очила. С по-малък процент защитни очила няма да успеете. Сложете си единия чифт и затворете едното си око. Докато гледате Слънцето, дръжте другия чифт 10 инча пред първия. Бавно приближете втория чифт до окото си, все едно ще гледате през телескоп. Ще видите двете слънца. Едното слънце ще бъде ярко бяло – това е изкуственото. Другото няма да е толкова ярко и ще бъде в различен цвят, зависещ от цвета на лещите на слънчевите очила. Ако го направите технически вярно, ще видите двете слънца.
^^ Хубаво попадение за луната! :)
~~~

Пред лицата ни е и малцина си вдигат главата (не се интересуват от нещо, различно от матрично-битовите теми), за да видят очевидното – различната форма на изкуственото слънце, когато то е в неизправност или рано-сутрин (притежаващо хексагонна форма*), включително и безплатното ни LED осветление на небето. :D

* това беше факт за 2017 година. С всеки изминал месец все по-бързо формата на хексагона започва да изглежда сферична, което може да се обясни с по-голямата скорост на въртене на изкуственото слънце, а тя от своя страна би разяснила защо от юли месец толкова бързо лъчението преминава през благоприятните дължини на вълната (до зелената) – ако преди бяха 10-20 минути, то сега са само 5.§

No comments:

Post a Comment