2018/02/12

Знакът на Смъртта


Тези дни осъзнах още един пласт на куките или така нареченото сърце, което хората отново ще си подаряват през идната седмица, доказващи нивото на духовна образованост и съобразителност. :)


Просветленията понякога идват от най-неочаквани места:


Не съм прочел все още цялата тема или книга, но веднага забелязах връзката между батериите и електромагнетизма. Реших да си поиграя, за да Ви го покажа пред очите:


Едно 180-градусово завъртане, след което хоризонтално обръщане на участващите компоненти и съединяването им! Воаля (мистерията е разрешена)! :)))

Определено Едуард Лийдскалнин е имал интуитивно прозрение или е видял екстрасензорно на какво се базира живота в триизмерната ни реалност:

 

Осъзнал е за връзката между електромагнетизма и светлината, които са последните проявления на концепциите за енергията и Съзнанието, което я използва, за да създава всичко.

Проблемът при изопачения символ, който масово се ползва и много добре знаем кои жадуват да извращават определени символи или идеи, така че когато ние ги ползваме да сме прецаканите – е:
1) няма отвореност на символа (системата/взаимоотношенията);
2) липсва завършеност на затворената й природа (при стилизираното сърце липсват последните две завъртулки долу, които биха създали стабилна структура и спираловидно движение, носещи духовно обогатяване – т.е. осмицата):


Енергията в едни взаимоотношения, базирани на „символа на сърцето” не само ще изтича, но и ще има напрежение (заради неправилната конфигурация на електрическите полюси, които са поредното проявление на Ин-Ян парадигмата) между участващите страни. Наситено червеният цвят знаете от тази тема на какво е носител.

~~~

Преди години аз държах на тезата, че наистина куките са свързани геометрично/символично с гърдите – просто трябва да се обърнат на 90 градуса, а посланието заради цвета и обръщането е: атака срещу сърдечния център:


След което бях попаднах на следващото интересно изображение, 
синхронично пасващо си с колективния виц за дупето:


В магазин за сувенири, непосредствено преди св. Валентин:
– Моля, дайте ми онова червено плюшено дупе.
– Но, господине, това е сърце!
– Госпожо, аз съм кардиo-хирург от 20 години и знам как изглежда сърцето, така че дайте ми онова червено плюшено дупе!

~~~

Така че освен закотвящата функция, бих добавил и днешното ми откритие/пласт за смъртта. Двете не се изключват, а даже се свързват прекрасно логически, описващи идеята на Матрицата, нямаща нищо общо с Любовта и духовното развитие на хората.


§

No comments:

Post a Comment