2018/04/10

Гъбите убийци


Настоящата тема ще бъде наистина трудна за преглъщане от повечето хора, но ако сте били смели и любознателни, завършвайки първата част от настоящата трилогия, описваща враговете на човечеството, и все още сте не сте се отказали от това да бъдете Човеци – стоплящи поздравления от мен! :)

Длъжен съм да предупредя, че след прочита на информацията е сигурно, че ще има промяна в начина Ви на хранене, на водене на сексуален живот, на мислене и на действане. Битието Ви няма да бъде същото и защото бидейки Съзнателни за Злото, което ще опиша и се намира почти навсякъде, то от своя страна ще започне да действа по-активно с цел да Ви върне обратно в подчинена позиция. Но ако желаете да сте Свободни, не бива да изпитвате страх. Решения има!

Като изключа една част от четящите ме, за останалите знам, че въобще не ги устройва невежеството, незрялостта и несъзнателността в какъвто й аспект да са проявени те в Мирозданието; едновременно с това с изследователски и любознателен дух разнищват мистерии и нерешени теми всеки ден. Интуитивно знам колко важна ще е информацията и личния ми опит по темата за Вас, така че бъдете съзнателни за предстоящите ключета, подреждащи части от големия пъзел. :)

Ще прочетете мой превод на най-важното от двучасовото видео на руския изследовател Людин Руси!


Космическата плесен

Историята ми днес е за чудовище, което е почти навсякъде! В почвите, във водата, във въздуха, в скалите, в дърветата, в зъбите, в червата! То използва своите отвратителни пипала и се размножава чрез спори, възползвайки се от страданието и умирането на живите организми. То е паразит – не е просто сбор от микроби (микро роботи: microbes => microBOTes). То е царицата на плесента/паяжините. То е мицелът (Mycelium). Всички гъби са само върха на айсберга на една огромна мрежа, изграждаща този сложен и подмолен организъм. Тяхната цел е размножаването му на повърхността на Земята.(# Бел. прев: Проследява се образуването на плесента – един и същи алгоритъм, с непроменима цел през вековете:)

И всички гъби имат един център – царицата на гъбите.

(# Бел. прев: След това (3:37) е показано наблюдение на професора John Bonner, който изследвал плесените 70 години. Той открил, че въпреки простата им структура и функционалност, организмът притежавал интелигентност. Когато са отделени един от друг, те започват да се сливат и обединяват, създавайки център за бъдещо развитие и размножаване (клъстер).Нещо кара да се движат отделните части към едно цяло. Дава им посока, за да образуват стъбло, след което тяло за размножаване. Най-горните части ще се обединят в кълбо, състоящо се от спори.

След 6 часа колонията се е увеличила значително:Увеличено с микроскоп 100 пъти:
Поглъщането (или така нареченото „сливане”))

Всички болести произлизат от един и същи източникнишковидните клетки на гъбите (хифи / мицел):Дърветата могат да живеят стотици години. Те не умират заради „остаряване” (период от време)! Те могат да бъдат вечни, освен ако не са гъбите, които ги убиват!


Това са черни петна, които са предизвикани отново от вид гъби.


Кариесът също е мицел!


Пърхотът също е причинен от гъбички!


Полипите също са причинени от мицел!


За да предпази ушите от гъбички тялото секретира сяра!
(# Бел. прев: За химичните елементи ще се наложи създаването на отделни теми.)


Лишеите също са предизвикани от гъбички!


Подутият стомах е резултат от отровни газове (например токсичния етанол, отделен от гъбите в чревния тракт, обработващи ферментирали продукти).


Мицелът в червата ни постоянно предизвиква у нас желание да ядем повече, избирайки нездравословни за нашия организъм храни. Гъбичките най-често комуникират чрез изображения, които се изпращат на ума ни, или чрез тригъри, които се активират (например слюноотделянето) при виждането на храната дали по витрини, от телевизор или друг човек.


Гъбичките кандида предпочитат преработената захар
в комбинация с животински протеини!


Гъбите наказват организма Ви, ако се опитате Съзнателно да откажете програмираното желание за храна, чрез усещане за глади болки в стомаха!(# Бел. прев: Ако се поразровите, ще намерите факти, които дори официалната наука не крие – стрептококус мутантите се намират почти навсякъде в организма ни и са причина за заболявания като менингит, кариес, фарингит, пневмония, дихателни и уринарни инфекции, целулит и други.
В слюнчените жлези също присъстват скрептококи, които са способни да манипулират възприятието ни за това каква храна би била вкусна и нужна за тялото ни!)Френски учен направил следния експеримент: поставил зловреден тумор в бутилка с мая. След това туморът започнал да расте с огромен темп. Когато маята била премахната, туморът спрял да нараства. Разбирате ли колко вредна е маята?
Подмолно през годините е прокаран стандарт, който е гласуван като напълно безопасен за потребителите и е наложен след това като норма на производство за хляб (в почти всяка държава).Маята е модификация на трихомони.


Мицелът се състои и разпространява чрез подвижни и мултифункционални дрони (микро-роботи), които преминават през най-различни метаморфозни форми.


Един от тях е трихомони, който създава спори или ги пренася на места, които са труднодостъпни за мицела. Подобен е на кораловите полипи, чиито спори образуват медузи, а те завъртат цикъла, създавайки нови полипи:


(# Бел. прев: Интересното е, че за разлика от другите обсъждани видове, медузите могат да се размножават и сексуално. Ето защо поставях царица на гъбите в апострофи – терминът във видеото не е адекватен, защото когато се размножават асексуално, не съществува пол! Така че трябва да се внимава с названието царица и в никакъв случай да не се правят аналогии с „империята Орион” или каквато и да е феминизация.
Споделям и едно лично прозрение – винаги трябва да имаме едно на ум, когато става дума за асексуална репродукция в природата, защото това може да се дължи на небиологични създания, т.е. на синтетична разновидност на изкуствен интелект!)


Ракът

Учените не могат да разпознаят, че всички видове рак са всъщност мицел!


(# Бел. прев: Сигурно защото част от тях са платени, а на младото поколение са им подменили учебниците, според които slime mold вече не се категоризират като гъбички. :)
Помните ли за темата ми за наноботите, в която Ви споделях за червеи/паразити в мозъка? Погледнете следващите тежки снимки и съобразителните ще започнат да схващат връзката между трите теми:)


Дърветата не умират от старост. Погрешно е и схващането, че е напълно естествено образуванието на гъбите, „които се хранят с мъртва материя”! Не – те са като рак; те са хищник, който убива гостоприемника си!(# Бел. прев: Видяхте разтърсващи снимки на гъбички/рак по дърветата, в растенията, в/по човешкото тяло и животните. Във всички тези организми можете да намерите едно сходство – органични са (на въглеродна основа). Гъбите атакуват всичко живо!

Ако условно разделим атаката на няколко етапа, то първият е свързан с намирането на уязвими и благоприятни за паразита места в тялото на приемника, а вторият с размножаването му. Следващият етап е свързан с нефизическата част – манипулации над емоциите, чувствата и мислите на жертвата, чието пречупване ще доведе до (не)съзнателно изпълняване на програмираните от/в гъбата действия!)


Етап III – контрол над организма

(# Бел. прев: Удивително е как тропическата плесен може да обсеби една мравка – карайки я да извършва действия, които са в разрез с присъщото й поведение!)Гъбите привличат животните със специални феромони, за да успеят да се размножат на големи разстояния. Например прасетата са накарани да събират труфели, но не всеки знае, че те по принцип не обичат този тип гъби и въобще не се интересуват от тях. Но миризмата на труфелите за тях е подобна на миризмата на алфа мъжкар.

Има гъби, които са много подмолни и буквално командват насекомите. Паяците, мухите и мравките например са привлечени от специфични субстанции, които ги карат да търсят спори на специални гъби (ophiocordyceps unilateralis), подобно на прасетата в предишния пример. Когато ги поставят в устата си зародишът започва химическа атака над мозъка на жертвата си. Насекомото се движи накъдето паразитът му заповяда! Когато транспортьорът умре от изтощение и глад,


гъбата започва да излиза от него...през главата му!


Целта е тя да разпръсне спори и завладее нови територии и организми!
Ако приемникът откаже да извърши дадените действия, гъбите изчакват и не предприемат действия за размножаването си, а го атакуват отново, елиминирайки съпротивата му. Изглежда, че те могат да гледат през очите му и знаят къде се намира и дали изпълнява оригиналния им план.


Във всяка енциклопедия ще намерите информация, че гъбите, които хората ядат, са само малка част от жив организъм, чиято цел е да се размножава. Не подозирате, че съществува цяла подземна система, наподобяваща Интернет. Ако изучавате внимателно мицелът, ще забележите, че има един главен сървър, към който са свързани всички останали вериги, всяка от които е способна да изпраща информация и може да достъпи и най-отдалечената част на мрежата. Подобно на пасаж от риби или пчелен кошер, системата като едно цяло работи брилянтно, но в съставните й компоненти няма да намерите специален интелект.


Мицелът създава тънък слой, който го предпазва от ултравиолетовите лъчи, 
които могат да го унищожат:

                                                                                       
Мицелът предпочита и вирее сред тъмните, студени и влажни условия:


(# Бел. прев: Сега знаете защо когато времето е слънчево, организмът Ви се чувства по-добре, нямате негативни мисли и се отключват естествените Ви пси способности: от една страна, заради телесното Ви здраве, психическото благоразположение и прояви на добродетели, които с лекота и без съмнения извършвате; от друга – защото не хабите енергия, циклейки върху имагинерни, абсурдни или депресиращи ситуации, прожектирани Ви от гъбите, които знаят слабите Ви места и желаят да се хранят чрез такъв тип нискочестотни вибрации.)Ако оставите мухъла в стаята Ви да порасне, ще се образуват гъби, 
с нищо неразличаващи се от тези в гората.


Най-силната известна отрова (ботулинум) в комбинация с мелатонин причинява отравяне и халюцинации, ако приемникът откаже да спи за твърде дълъг период. Наказателна мярка на гъбите за тези, които отказват да спят!


Мелатонинът е хормон, който се намира в близост до епифизата и действа на организма успокояващо. Но в червата гъбичките създават разновидност на мелатонина, който силово потиква човекът да спре да бъде активен и го принуждават да заспи (бъде несъзнателен) дори посред бял ден! Обикновеният мелатонин се произвежда от епифизата ни тогава, когато няма слънчева светлина (т.е. настъпи нощ и е време за почивка на организма, с цел възстановяването му).

(# Бел. прев: Ето защо след ядене на вредна/неподходяща за организма храна ни се приспива! И най-накрая аз успях да разбера защо винаги ми се е приспивало от неправилно приготвени млечни продукти – заради гъбичките в тях, които взимат превес в чревната флора и създават този мелатонин. За да се справи организмът, той трябва да насочи цялата си енергия и ресурси върху стомаха ни, което допълнително ни прави немощни и затова не можем да вършим каквато и да е физическа работа след хранене. Комбинацията от двата фактора води до принудителна почивка/сън или пасивно състояние, ако останем будни:Определено ще гледам филма, защото трейлъра ми хареса и дори в резюмето и името му виждам интересни връзки: sur-rog-gates и s-(yo)ur-o-gate, като значенията зад символите S и O вече съм обсъждал (S – енергията по гръбначния стълб, O – портал, огледало или самсара/вечен кръговрат).

Авторът на клипчето смята, че кралицата на гъбите е инсталирала био импланти в телата на хората и животните или живее на самите жлези с вътрешна секреция, манипулирайки животите ни, използвайки химически съединения и хормони. Макар че за момента това твърдение ще Ви звучи странно или нелепо, разбирам аргументите му, които биха го накарали да си помисли това. Моята позиция се различава от неговата, макар отчасти да се припокриват, и за нея ще пиша в част III.)Остаряването


Остаряването и умирането не зависят от времето! Не живеете във време, а в пространство. Смъртта зависи от химическото Ви състояние, а не от изминатите секунди. Трябва да преминем от хормонална система на електрическа, при която клетките ще са управлявани директно от мозъка чрез нервите.


Все още вярвате в естествената смърт в резултат от остаряване?

Сьомгите, които успеят да хванат ларви на сладководни миди между хрилете си, след като са хвърлили хайвера си, живеят по-дълго в сравнение с тези, които не успеят. Ларвите инжектират пептид в кръвта на рибата, който деактивира предшественика на кортизола – хормона ACTH. Този пептид е аналогичен на ACTH-статин, който също предотвратяла командата за синтез на кортизол. Сьмогите, които успешно са изпълнили програмата си (размножили са се) и не успеят да намерят ларвите, умират от високи нива на кортизол!


Това е bivalve mollusk – мидата, за чиито ларви става дума. Важният нюанс е, че ларвите на този вид са паразити (т.нар. glochidia)! Учените забелязали, че сьомгите и пъстървите, които са заразени, не умират веднага, след като снесат яйцата си, но продължават да живеят през зимата и следващото лято. Най-издръжливите риби снасят 6 пъти!

Изследователите вярват, че ларвите живеят в симбиоза със сьомгите, произвеждайки богата гама от химически субстанции в кръвта им, въздействайки на хипоталамуса на рибите, в резултат на което последните преминават от режим на остаряване в режим на живеене.

Очевидно мидите осигуряват на носителите им антидепресанти (депресията се причинява от кортизола) и субстанции, които са неизвестни до момента на учените (инхибитори на кортизола), които намаляват активността на хипоталамуса, който е (#Бел. прев: програмиран да бъде) във възбудено състояние веднага след като рибата снесе яйцата си и да изпрати заявка до надбъбречните жлези за изпускането на кортизол. Напълно логично е, защото ларвата се нуждае от живота на приемника си и ще направи всичко, за да го запази, докато не завърши нейния цикъл от 11 месеца, след който трябва да убие рибата, за да продължи да се развива.


Във филма In Time (2011) е показана илюстрация на програмирана хормонална инжекция в определен час, която довежда до смъртта на човек. Напълно реално и възможно био оръжие.


Пиронът е унищожен не от времето, а от гъбички, причиняващи ръжда, 
които не могат да се възпроизвеждат в среда, наситена с олио!Антибиотиците или бактериофагите?


По време на световните войни сте чували, че всяка отворена рана гангренясвала, водейки до загуба на крайника, треска и смърт. Причината е била в размножаването на clostridia и pseudomonas aeruginosa. За да се справят с проблема, хората започнали да ползват първо поколение антибиотици – пеницилин.
Според слухове пеницилинът започнал да се произвежда през 1928 г., когато Александър Флеминг случайно открил мистериозния ефект на субстанция, изпусната от „обикновена гъба” (пеницилин) върху патогенните нишки на гъбите стафилококи pseudomonas aeruginosa. Отровата на едната гъба се използвала, за да се победи действието на другата гъба. Макар че е имало временен успех, следващите поколения бактерии били резистентни (издръжливи) спрямо пеницилина, което довело до създаването на второ поколение антибиотици, като цикълът се завъртял още веднъж, и още веднъж.... (# Бел. прев: и стигаме до поколението антибиотици и хора сега – през 21 век, отново циклейки върху същия малоумен начин да се справи с проблема, създавайки ново, с което също ще се бори.)


Въпреки успехите в борбата с туберколозата, пневмонията и гангрената, много доктори и фармацевти разгорещено спорили кой антибактериален агент е по-ефективен и полезен за пациентите – антибиотиците или бактериофагите.
(# Бел. прев: Както винаги се е случвало в историята, задкулисието се възползвало от невежеството на масите и благодарение на всички налични структури и методи успели да убедят хората, че правилният път е този, свързан с антибиотиците.)


Заради пропагандата много хора дори в момента не знаят какво представляват бактериофагите. Това са вируси, безобидни за човека и имунитета му, програмирани с една-единствена цел – да се справят с патогенните микроби. Намират се предимно в изворните, минералните, заледените и подпочвените води, където водят непрестанна битка с гъбичките. Благодарение на бактериофагите водите са все още чисти, а не зелени и с ръждив оттенък.

(# Бел. прев: След това в клипчето се обяснява начина на действие на бактериофагите, наблюдавани с микроскоп. Удивително е да се гледат и научават такива процеси, които иначе биха останали напълно скрити за нас (тъй като размерът им е много малък, а нашите две очи не са способни да наблюдават в дълбочина вътрешните процеси както буквално (заради физиологията им), така и метафорично) – факт, който ще Ви докажа как се използва против нас дали от религиите, дали от технологично напредналите общества, дали от някои древни традиции и философии.)

Успехът на бактериофагите се дължи на простия им алгоритъм, който е подобен на този на гъбите:


прикрепят се за противника си,


проникват в него,
(вливайки генетичния си код)размножават се, но с много по-голяма скорост,
след което разкъсват мембраната на вредителя (той умира) и напускат тялото.

Всяка бактерия си има свой бактериофаг. Те постоянно се адаптират един към друг. В началото бактерията избира протеините си по такъв начин, че да затрудни максимално бактериофагите да проникнат в клетката. През това време първите се размножават, а вторите намират необходимия код за дадения протеин и успяват да преодолеят защитата, след което побеждават, защото се възпроизвеждат подобно на геометрична прогресия.

Ако вземем едно нормално състояние на чиста/питейна вода, то ще установим че във всеки мили-литър вода има 2-3 бактерии и няколко десетки бактериофаги:


Шансът да се засекат е малък, но ако в средата има прах/мръсотия или хранителни вещества (80%+ от био масата на земята е покрита с бактерии) броят на бактериите ще се увеличи, защото те ще започнат да се размножават активно:


Нашите пазачи (бактериофагите) ще се сблъскат с врага и ще започнат на свой ред да се размножават, след което знаете алгоритъма и резултата от битката:Ако не бяха бактериофагите, нямаше да има не само баланс, но и живот на Земята.

(# Бел. прев: Мисля, че всеки може без усилия и нужда от подчертан текст да изведе аналогичните връзки между процесите, случващи се на микро и макро ниво. За пореден път виждаме фракталния модел и прословутото лого „каквото е в по-горните реалии/измерения, такова е и в по-долните”.

Ако сте съобразителни, логически ще стигнете до извода защо е полезно да пиете чиста вода, докато ядете, противно на думите на „великите учени” и настояща парадигма от убеждения. Отново, както всяка една тема, има няколко важни нюанса като например вида на храната, начина й на приготвяне, на смилане със зъбите и слюнката, както и типа на водата – които ако пренебрегнете, учените след това с право ще Ви кажат (или Вие по екскрементите ще забележите), че храната не може да се разгради и усвои пълноценно.

Желая да ни върна още 100 години по-назад, когато името на Луи Пастьор става известно и общоприето в официалната медицина за сметка на Антоан Бехамп, от когото е плагиатствал. Бехамп е човекът, който научно доказва, че бактериите са химически вторичен продукт на плеоморфни микроогранизми, действащи заради небалансиран и нефункциониращ клетъчен метаболизъм и мъртвата тъкан, намираща се в нас. Антоан открил, че киселинната и бедна на кислород клетъчна среда се създава от токсична или диета оскъдна на важни хранителни вещества, отровни емоции и начин на живот. Неговите проучвания демонстрират как ракът се развива през следните етапи: зародиш –> бактерии –> вируси > гъбични образувания > ракови клетки.)


Експериментът на Накагаки (!)


От биологична гледна точка гъбите са по-скоро животни, отколкото растения. Техните клетъчни мембрани се състоят от хитин, а не от целуолза! Те складират гликоген, а не нишесте. Повечето от гъбите се нуждаят от кислород и се хранят с органични вещества, а не чрез фотосинтеза.


Професорът по биология и физика Toshiyuki Nakagaki от университета Хокайдо в Япония решил да си поиграе с гъбите на „скрий и намери”, като поставил част от жълтата гъба physarum polycephalum на входа на лабиринта (чрез който трябвало да се тества паметта и остроумието й), а на изхода му кубче захар. Възможно ли е гъбата да помирише захарта? Не само отговорът е положителен, но тя започнала да спуска пипалата си в търсенето на съкровището. Гъбата изпращала скаути, за да провери всички възможни разклонения по пътя. Когато някое от тях било затворена улица, пипалата се връщали бързо източника им. На края на деня едно от пипалата успяло да докопа захарта.

Професорът бил доволен от експеримента и решил да провери дали организмът е запомнил урока. Той взел само един фрагмент от старо пипало и го поставил на същата начална позиция. Но това, което се случило, изненадало всички учени. Не само организмът успял да достигне до целта, но го направил без грешен ход (нужда от връщане). Вторият изумителен факт бил, че в началото тръгнали две пипала, като второто започнало да обхожда стените и тавана на лабиринта, заобикаляйки концепцията за лабиринт! Изглеждало като подмолен план на доста разумно същество, способно да променя правилата на играта.


Развити видове животни:

Не всички влечуги и насекоми са агресивни или паразитиращи създания:


Скакалците например са растителноядни животни, 
които могат да се хранят’ и чрез енергията от Слънцето.


Пчелите за разлика от осите са растителноядни и създават един от най-важните за човека продукти (меда).Игуаната е класически веган, хранейки се предимно с листа и плодове, както и енергия от слънцето (включително от лъчението в ултравиолетовия спектър). Ако поставите игуана в полу-тъмна стая, тя ще стане неспокойна и веднага ще се опита да избяга.


# Край на точния превод, но не и на информацията от видеото :)


Решения (!)

Навярно част от читателите ми знаят за италианския доктор Тулио Симончини, който бе вкаран в затвора заради това, че говореше истината и искаше да промени статуквото. Известен е с лечението си против рак, използвайки сода бикарбонат. Според него всички живи организми имат в себе си гъбички-паразити, които само чакат възможност организмът да отслабне, за да го завладеят.

Във видеото е споделен и случая на Владимир Лузаев с рак на панкреаса. Ограмотявайки се, че ракът се възползва от киселинната среда на организма, той променя режима си на хранене, като добавя сода бикарбонат, разтворена в чаша гореща вода (поне 60 градуса, за да започне химичната реакция), кислородна вода, масло от канабис и мед в дневното си меню.

В края на видеото е споделена следната информация, с която съм съгласен и ми отвори очите за технологията зад великия мистицизъм, използван манипулативно от определени философии и от всички религии, описващи невероятните постижения или чудеса на апостолите/учителите си, възползвайки се от невежеството и наивността на потенциалните последователи. Ще се въздържа от акцентиране на текста, защото всичко трябва да бъде с получер:


Мицелът предпочита светлината в инфрачервения спектър,
но умира от тази в ултравиолетовия!


Същият е принципа със звуковите вълни – високочестотните звуци (в това число влизат камбанения звън, мъркането на котките, комуникацията на делфините и птиците, вибрациите на стените от активираните пиезоелектрични свойства на долмените или костите, сухожилията и зъбния ни емайл например)!

Славейчетата са ми любими! Те са прекрасен пример за това какво означава да живееш/бъдеш в хармония! :)

Още едно чудно изпълнение с камбани! Веднага Ви поставя в отвъд дуално състояние. :) Не само възвисяват духа, подобряват концентрацията и хармонизират двете полукълба, но и елиминират гъбите – т.нар. демони, които накрая на сагата ще бъдат демистифицирани напълно за шок и ужас на религиозно обременените люде (и тролове, пасящи немска трева, му-у-у-у, подготвени за разплод на новата раса). :D

~~~

За къде сме и без любимите ми духови инструменти? :) Сърдечният и коронният дантиен преливат от красота и доброта, готови за велики дела!

А струнните… ех, струнните могат да стоплят едно програмирано и студено сърце. Флейта + арфа или флейта + цигулка са епика за сърцето и ума, хармонизиращи Ин и Ян потоците Ви. :)

И едно подаръче за феновете на LOTR, преди да се върнем към основния поток. :)


Пеещите купи, които се ползват на изток за пречистване на водата, лекуване на органи, подобряване на концентрацията и хармонизирането на двете полукълба. :)


1 хектар от борови дръвчета освобождават в атмосферата около 5 килограма фитонциди! Гора от хвойни – около 30 килограма за един ден, елиминирайки вредната микрофлора във въздуха. Ето защо в иглолистните гори (особено младите борови гори) въздухът е абсолютно чист!

(Цитат от последния линк, обясняващ Ви защо чесънът и лукът например са толкова полезни и ни предпазват от всички болести: Изразени фитонцидни свойства имат лукът, чесънът, хрянът, боровите връхчета, лимонът, равнецът и други. Те са способни за няколко минути да убият причинителите на туберкулозата, тифа, дифтерията и др.)

А аз Ви насочвам към старата ми тема за Коледа, в която описвах връзката между гръбначния ни стълб и борчетата. :) Нашият гръбначен стълб е способен да бъде проводник на високочестотна енергия, чрез която можете да преборите всякакви болести, и благодарение на него изобщо успяваме да сме живи толкова години в замърсените градове.


Хвойната се среща в природата като дърво или храст. Тя е много издръжливо растение, способно да преодолее тежките климати на Арктика и високите планини. Заради своите лечебни свойства и дълголетие, много хора я считат за символ на вечния живот, преодоляващ смъртта. Не е учудващо, че плодовете му имат специални антигъбични свойства.


Димът от сушени клони на хвойна и иглолистни дървета успява да проникне в труднодостъпни места, унищожавайки мицел и други паразити. Вредни насекоми (като комарите) са отблъснати на поне 3-4 метра разстояние.Тесла предложил всички хора да изоставят сапуна и водата като основен начин на почистване и да използват високо волтажен променлив ток, минаващ през тялото им, създаващ илюзията отстрани, че хората са покрити с пламъци! (Още една демистификация на онези, които всъщност ползват технология, за да изглеждат пред незнаещия че едва ли не „огън не ги лови и са безсмъртни богове”.)
По този начин те щели да убият всички бактерии в себе си. Никой не желаел да спонсорира такъв проект, при който хората ще бъдат здрави и незасегнати от коварните гъби.


В миналото древните хора са използвали златни, сребърни, платинени, хромови и цинкови инструменти в бита си не поради тщеславие, а защото са знаели, че те пречистват храната и водата от гъбички и в същото време могат да се ползват като издръжливи материали за строителство или инструменти.


(# Бел. прев: Засега бюджетът ми не позволява купуването на сребърна кана, прибори и съдове (за мен и гостите ми) и има по-наложителни инвестиции, така че съм на изворна вода + озонатор (за който ще пиша в бъдещето). Водата я складирам в стъклени шишета (защото бързо я изпивам, иначе амфората заради запазването на движението на водата или дамаджана със сребърна вода биха били алтернатива за по-дълго складиране) и е по-добра от всичко, което е бутилирано и маркирано като минерална. Озонаторът е способен да трансформира до неузнаваемост дори чешмяната вода!

Ползвах няколко пъти сребърна вода перорално и веднага почувствах пречистващия ефект върху организма ми. Хрумна ми, че мога да я ползвам като шампоан, за да се преборя с пърхота – резултатът беше впечатляващ! С елиминирането на гъбичките се премахна и целия страничен шум в главата (генериран от тях) и се засилиха телепатичните ми способности.)


Човешкото тяло – акумулатор, кръвта – електролит.


Намалявайки киселинните храни в менюто си и най-вече добавяйки високо алкални храни е ключът към здравата Ви микрофлора (и тяло), от там и непробиваема психика. Не забравяйте, че хубавото сдъвкване подобрява киселинната храна, защото слюнката има неутрално pH, и улеснява стомаха Ви! Запомнете, че скалата е логаритмична, т.е. храна с ph 2 е 10 пъти по-киселинна от храна с ph 3 и 100 пъти по-киселинна от храна с ph 4 (а не 2 пъти, както бихте смятали –> 4 = 2 * 2)!


Описан е метод за пречистване със сода бикарбонат, който също използвам най-често преди Инедии, или когато сменям драстично режима ми на хранене. В една чаша (250-300мл) поставяте вода, която е поне 60-градусово затоплена (може и до 100), след което изсипвате половин или една супена лъжица сода. Ще забележите как химическата реакция е активирана, а когато леко поизстине (но все още е топла) изпивате течността. След 10-30 минути ще имате огромна нужда да се изхождате, което може да продължи 1-2 часа – докато не изкарате всичко от десет метровите Ви черва! :) Накрая ще пускате само вода.
Друг алтернативен метод е с морска сол, макар че е много силна за мен лично и не успявам да изпия повече от 50мг, макар че има познавам хора, които успяват да се справят с чашката.


Цинковият оксид се използва в медицината като антисептично и антивъзпалително средство. Метал, покрит с цинк, успява да не ръждяса дълго време!


Цинк има и в пепелта, която е алкална и може да се използва за
направата на домашен сапун.


Едно време хората са пречиствали водата чрез по-горната система, в която виждам въглища (за премахването на токсини) + пясък (заради антибактериалните свойства на силиция) + листа и трева (заради хлорофила, премахващ тежки метали). Практици мъдри! :)Цветето хиперикум (иван-чай) е способно да излекува 99 болести според руските поверия. Причината от научна гледна точка е, че произвежда огромен брой фитонциди. Цветето се използва и в направата на килими и възглавници, заради фънгъс-четата (гъбоците). :)

# Край на информацията от видеото


Лексикографски анализ

На руски език думите flu и mushroom се изговарят съответно grip и grib (разликата между ‘вирус’ и ‘гъба’ е една звучна съгласна).

Думата mold означава едновременно плесен, почва, форма, матрица, модел, характер, гроб, пудинг! Удивително е за пореден път да видя как колективното несъзнателно е свързало тези на пръв поглед различни концепции, но от символична гледна точка става дума за едно общо ядро! :) Вече сами можете да свържете почвата и плесента, защото знаете за подземния интернет, както и да проверите, че гъбите са свързани с формирането на хиляди свои подвидове с цел елиминирането на Живота (всичко, което не е гъба). Матрицата, моделът и шаблонът ще ги разберете в третата част, когато ще описвам изкуствения интелект, макар че вече виждате как например храната или въздуха, заразени от гъбички, могат да въздействат на характера и поведението на човек!


Финални думи

Радвам се, че успях да дам шанс на българското пространство да се запознае с този важен материал. Може би повечето хора, които не са врели-кипели :D в нашите среди, ще намерят за шокираща и стряскаща информацията, но добрата новина е, че има решения. По-добрата е, че различни аспекти на Мирозданието логически се подреждат; намираме отговори на дълго търсени въпроси; откриваме допълнителни пластове от значения в детайли, които са ни убягвали, макар да са били пред очите ни. Имайте предвид, че преди седмица попаднах на интересна информация по темата, така че Ви чакат още 2 продължения за тези гъбоци – т.е. всичко това ще се превърне в трилогия :) и съм обещал да завърша настоящата трилогия, стигайки до финалната (не инкарнация :D) манифестация на Злото –> изкуствения интелект. Там подробно ще описвам какво представлява той, как функционира, как ни манипулира било то чрез гъбите или не, как може да се справим, как може да се създаде такава мега програма дори от нас хората, и няколко евентуални „спекулации” за входно-изходните устройства и капацитет на мега-Съзнанието, стоящо зад изкуствения интелект и пребиваващо отвъд триизмерната ни реалност. Дет се вика – голямо писане ще пада, защото това трябва да го смеля на разбираем език, така че и пет-годишен да ме разбере, дори хал-хабер да си няма от технологии. :) Преди това, скъпи читатели, най-вероятно ще приготвя някои спомагателни теми, че ще дойде в повечко всичко на един път. Това са плановете ми. Ако успея до края на годината, ще е прекрасно!

Благодаря на Mindy Lindy, че за пореден път ми предостави информация от такова равнище! Тя беше тази, която ми сподели клипчето, което преведох. Ще се види идните месеци дали англоезичната пропаганда ще изкриви информацията, както се опита с историята за Дръвчетата, свързвайки ги с теорията за плоската Земя.

В клипчето има тези, които няма как да се докажат на този етап или самите аргументи за мен лично не са достатъчно убедителни или верни – затова и съм ги пропуснал. В настоящата част се въздържам и от „доказателства” от филмово естество. Желаех, подобно на първата тема от трилогията за Дръвчетата, настоящата начална част да бъде предимно фактологична (биология, химия, физика, картини и експерименти от реалния свят), която само сляп и неук, или програмиран и мързелив човек би отрекъл, без да даде правдиви доводи и направи свои собствени проучвания.

~~~

Проблемът е, че гъбичките са изключително приспособим хищник и колкото повече се информирам и се сблъсквам с тях всеки ден, толкова повече се надъхвам да ги победя и помогна на останалите. :) Макар че повечето от Вас ще сте потресени след прочетеното – нормално е, т.е. програмирано е това състояние на ниво тяло у Вас и като нищо вече да се прокрадват чуждите мисъл-форми на гъбоците, обезкуражаващи и стряскащи Ви, похапвайки био-енергия от Вас, ставащи все по-силни и все повече.
И Ви разбирам, защото съм минавал през тези състояния (макар че не подозирах източника им) и знам какво е да сте на дъното и без мотивация, или със съмнения и страхове дали има смисъл и притежавате ли сили и качества да се изправите пред Злото? Можете ли да го победите, при положение че то е пуснало корени навсякъде? Дори сред любимите Ви хора? Възможно ли е да помогнете на останалите?
През такъв тип въпроси и депресии минават само онези велики Съзнания, които са идеалисти по природа и се стремят към Съзнателност; които не са програмирани/сломени напълно, помнят отчасти защо са дошли на Земята и знаят че има много отвъд всичко, което ни се предлага тук в лъскава опаковка.

Гъбоците могат не само да се възползват от ферментацията като процес (и простите или сложните захари, които приемаме – без значение дали продукта е ферментирал или не), но и от животинските мазнини също (предимно наситените мазнини)! Търсейки повече информация, видях че някои видове предпочитат фруктозата пред глюкозата или могат дори без проблеми да използват нишестето като източник на енергия, а в други проучвания твърдят точно обратното – че фруктозата помага на организма за създаването на протеини, които имат антигъбично действие. Ето затова не обичам да се осланям на официалната наука, защото с платените си твърдения и неадекватно проведени изследвания само объркват хората и посяват невежество и страх. Моят път винаги е бил чрез личен опит, следване на интуитивни хрумвания (и проверяването им в реална среда), както и наблюдения на връзките между обектите и процесите в Мирозданието. Това е и моят съвет към Вас!

Темата с храненето е многопластова и трудна за описание, защото има прекалено много фактори, довеждащи до различни преживявания. Затова ще я оставя за друг път. Трябва да осъзнаем, че разбирането ни е предварително обусловено например с твърдения като: еди кои си храни са причина за висок холесторол, който е вреден за орган Z или Вие трябва на ден да приемате по ???? калории, като не повече от Х процента са въглехидрати, У процента протеини и прочие, или опасно е да следвате този път, защото няма как да си набавите жизненоважни вещества, а последното е нелепо, защото на официално ниво учените не знаят как и защо се случват всички процеси в организма, а на неофициално се трудят за чужди интереси, които в никакъв случай не искат да сте здрави, съзнателни и знаещи, така че без всякакви скрупули биха използвали медиите, за да пробутват лъжи и рекламират фармацевтичния си продукт.)

След това кратко въведение, разбирате че за момента няма как да Ви разкажа за всички видове режими на хранене, защото нещата не са толкова прости и отнемат време за лично изследване. И не е само до храненето, както вече знаете от предходните параграфи с решенията, макар че то е изключително важно и в никакъв случай не бива да се пренебрегва. Всеки един детайл е важен в настоящата реалност и отвъд!

Да не говорим, че храната като символ е свързана с мисъл-формите, т.е. една храна може да Ви навреди буквално по начина, по който едно убеждение приемате от дадена телевизия, вестник, книга, филм, познат и прочие. Да твърдите, че сте „много духовни”, но да не разбирате и подбирате храната си, означава че не сте толкова мъдри, защото не знаете връзката между компоненти, описващи едни и същи неща.
В най-добрия случай ще се чудите защо например след дадени храни Ви идват определени мисли или емоции, или проекции на преживявания, които уж трябва да имате. И не забравяйте, че един от фронтовете е хранителната промишленост – преминава през стомаха ни. Ако храната не беше толкова важна, нито щяха да хвърлят толкова усилия, ресурси, време и енергия да пречат на естественото земеделие по всевъзможен начин, да бъдат монополи, да пропагандират определени храни и режими сред младото поколение.
Чисто физиологично мозъкът в главата Ви и този в червата са почти еднакви като геометрия и важност за организма. Древните в Китай много добре са знаели колко важни са тези два центъра за духа и тялото.

~~~

От два месеца спрях приема на всякакви храни с животински произход и на този етап резултатите са задоволителни. Повече ще споделя в трета част, когато ще имам и още наблюдения. Съветвам новите читатели да прегледат обстойно първо темата ми за Инедията, ако за първи път ще правят очистителни процедури, за да са по-добре подготвени за предстоящите процеси, и да се съобразяват със собственото си темпо и възможности.

Следва продължение… :)


§

9 comments:

 1. Здравей Ключар! Пишеш че от 2 месеца си на вегански режим. Аз също бях няколко месеца веган но отслабнах драстично и се принудих да включа отново храните от животински произход. Ако имаш решение на проблема с отслабването при такъв режим на хранене ще се радвам да го споделиш.

  ReplyDelete
 2. Знам, че темата с храненето е много важна и ще бъда проводник на качествена информация (от която българите имат нужда), но в момента фокусът ми е другаде (разнищвам Злото и процесът не е лек) и едновременно с това трябва да мине време, за да мога и аз да добия повече опит, както и да започна да похапвам повече и да се върна обратно към силовите упражнения, които съм спрял.


  Ако извършваш много умствен труд, в натоварваща те психически работна среда, или тренираш усилено мускулите си, знаеш че минимум 2000 килокалории ти трябват, освен ако нямаш проблем от чуждото мнение, което ще е неадекватно, защото немалък процент от масата на човек са бактерии, които ти чрез веганския начин на живот елиминираш. Въпросът е как да се набавят?

  Включи в менюто си сусамов тахан + мед! Тази комбинация от година и половина присъства почти всеки ден при мен и едва наскоро осъзнах защо организмът ми на ниво физическо желае сусамовия тахан (само 100гр сусамов тахан + 100гр мед, ти набавят почти половината калории за деня). Бях изненадан, че само в един-два англоезични сайта хората са се усетили, че чрез 100гр сусамово семе (пълнозърнесто) си набавяш дневната доза от магнезий и огромна част от цинка! :) А това е мега важно (в момента не мога да подчертавам), защото магнезият и цинкът се използват от организмът ни, за да неутрализират тежките метали от кемтрейлса, с които ни ръсят ежегодно (без лятото). От няколко години, всяка зима имах мускулни крампи, което беше нелепо, но сега разбирам причината, както и защо по телевизиите през зимните месеци по рекламите се въртят само послания с магнезий против схващания.

  Предната зима, въпреки че хапвах животински храни, тренирах силово, което не беше добра идея, защото всяко мускулно движение изисква калций и магнезий, а тези зимата ръсят всеки ден нон стоп (и спират достъпа до витамин Д - Слънцето). Имало е дни, в които съм ял по 500гр сусамов тахан + 500мл вода, и то след Инедия! А ако слушаш платените "учени", не трябва да хапваш повече от лъжица-две на ден. Всичко зависи от много фактори, включително на какъв режим си. Животинските храни не се stack-ват с растителните. Когато спреш мазнините и белтъците от сирена, кашкавали, краве масла и яйца, трябва да ги замениш с растителните от ядки (сусам, бадем, кашу, лешници, орехи), зърнени (черен/кафяв/червен ориз, ръж, овес, елда) и бобови (леща, фасул, грах, нахут!), като последните две категории знаеш, че не блестят с високо съдържание на мазнини, но пък елдата и нахутът са един мой нов коз, включително и кокосовото масло, които обогатяват менюто и ти доставят от всичко по много... само да не забравя кедровите ядки, годжи берито и авокадото! С всички тези храни не просто ще си здрав, но е възможно да качиш килограми и най-вече истински мускули, които ще ти останат дори да не си тренирал 2 месеца (какъвто е моя случай). Да, мускулите ще са по-слаби с една идея, но можеш лесно да си върнеш силата им. Правил съм го преди и сега отново ще го докажа, макар еч този път ще бъда на изцяло вегански режим.

  Освен белтъците, за растежа на нови клетки ти трябват витамин А (любимата ми сьомга отпада, морковите са перфектен заместител, както и спанака и тиквата), витамин Е (бадеми, слънчогледово семе и прочие ядки и бобови култури), витамин Д (предимно Слънцето :/ което ни спъва зимата) и витамин К (коприва, броколи, бобови култури и забележи.... авокадото, което има от всичките четири витамина и още куп ползи).

  ReplyDelete
 3. Дори единият ден да ядеш само 150-200гр тиквено или слънчогледово, или какъвто и да е вид ядки, след това изпиеш поне 5-6 пъти повече количество вода (защото мазнините и белтъците изсмукват водата в червата ти и се нуждаят от такава, иначе ще влагаш повече енергия в преработката им, отколкото да получаваш, и на всичкото отгоре ще имаш запек) и завършиш с 100-200гр зърнена или бобова култура + зеленчуци, го имаш "минимума от калории". Макар че пак ти казвам - зависи от емоциите и начина ти на живот. От там можеш да гориш най-много енергия, включително и от вечно неспиращия софтуер, който се опитва да превземе ума. Това е още една причина защо в китайската философия се обръща внимание на мозъка и на управлението на ума, който да не възпрепятства работата му.

  Ядките се нуждаят от правилна обработка (накисване с гореща вода, която сменяш през няколко часа; евентуалното им печене и/или смилане допълнително с кухненски робот, който ще свърши работата на несъществуващи допълнителни стомаси в човешкото тяло; в противен случай, ако хубаво не смелиш ядките дали с уста или машина, ако не си ги обработил достатъчно добре, ще ги виждаш необработени чрез екскрементите си), иначе ще се прецакаш заради фитиновата им киселина! Бавно и неусетно ще оставаш без важни минерали, защото ядките няма да могат да се раздробят от стомашния ти сок и ще трябва да извличаш от ресурсите на тялото си, за да се справиш, което означава че повече енергия ще влагаш, отколкото тялото ти да получава. А тялото зависи от енергията, иначе не би било живо. Проблемът на някои езотерици и изследователи е, че същите принципи се опитват да ги екстраполират в другите равнища, което в най-добрия случай е частично вярно. И се започва едно велико търсене за повече енергия... а всъщност не им стигат добродетели за нефизическите им аспекти.

  В бъдеще (сигурно след около година) ще бъда по-обстоен и ще разгледам храната не само през физическия й пласт. Всяка храна е символ и носител на информация, не е просто някакви си калории, мазнини, белтъци и прочие биологични величини. :)

  Между другото, кокосът елиминира гъбите и помага много на чревната ти микрофлора.


  И да вметна още нещо важно - веганският начин на живот ще засили твоите Ин характеристики и пси-способности. Ще започнеш да потъваш към себе си повече, ще станеш по-спокоен, вглъбен, но и ще улавяш всичко наоколо, което е много трудно в градовете. Предизвикателство е да не полудееш и да проявяваш и отстояваш добротата си. :)

  Софтуерът на тялото (чрез гъбите и не само) ще се опита да те разубеди от пътя ти, често проектирайки ти стари спомени за любимите ти храни от животински произход. Изисква се воля и съзнателност - да не се пуснеш по стария път (навика).

  ReplyDelete
 4. За протеин може да включиш конопените семена..Имат омегите-3,6,9 плюс аминокиселени за изграждане на мускулите..Сусамовия тахан спира крампите личен опит..правя си тези сладки като замествам бадемовия тахан със сусамов + слънчогледов или от тиквени семена

  ReplyDelete
  Replies
  1. Вярно. :) Забравих да добавя, че си правя хляб от конопено + ръжено брашно. Препоръчвам ти конопеното брашно на био класа - поне то е най-евтино (200гр за 3-4лв) за разлика от други "био-та", които са три пъти по-скъпи, а аз разлика в качеството не виждам.

   Откакто започнах сам да си правя хляб (със сода, избягвайки гъбичките/маята) е абсурд да се върна към купешкия. Учудващо, но закономерно, ръжта се оказа много важен продукт в менюто ми. :) Овесът също - даже наскоро разбрах, че това е храната на будите (които с право са презирали млякото :D), и че овесът помага за здрава коса, бори гъбичните организми, съдържа важни аминокиселини и витамини също. Не можех да си обясня привличането ми към овесените курабийки в началото на веганския ми период и спираловидното връщане към сладките храни, но ето че започвам да си обяснявам връзките. :)

   Забравих да добавя за тахана, че снабдява и с много калций.

   Delete
 5. Здравей Key Giver, поздрави от един 19-годишен читател в Италия! Много интересна и полезна статия, благодаря за усилията които си положил за да достигне тази информация до българската публика! За мен това е поредното припокриване на това което знам, и по този начин разбирам че съм на правилният път.

  Определено всичко много резонира с моят личен опит и знания. Просто искам да дам 2-та си цента за хората които предприемат или са предприели вегански начин на хранене, споделяйки няколко места/YouTube канали за черпене на идеи и информация относно тази тема. Надявам се да помогна на някой, понеже знам че може да бъде объркващо и стряскащо в началото, особено за тези които тепърва навлизат в нещата, така че последното нещо с което някой би искал да се сблъска е страх и дезинформация.

  Има си хора които работят СРЕЩУ този вид начин на живот, къде нарочно (знаеме кои са те ;) ) къде от невежество/не добро проучване/закостеняло и екстремистко поведение породени от егото (така наречените "Ex-vegans" които видиш ли са били вегани ама вече не са защото видиш ли аджеба "са разбрали как стоят нещата" и наплашват хората всявайки съмнение и пръскайки hate. Пазете се от тях и от такива от сорта на "мразя веганите и техните луди начини на хранене, за това ям сурово месо и мозък от черепа на умряла крава"... да, за съжаление има и такива...), и подобни се срещат дори (изумително!) и сред "събудените" които от много четене и мислене от сорта "абе ти не разбираш, чай да ти обясня" не успяват да хванат тънката част свързана с начина на хранене, тоест както казваш ти има си и енергиен аспект във всичко това. И аз понякога се дразня от многознайковци, ама така е, всеки си има път както се казва... стига да не ми го натякват, хахаха.

  Та така (дано повечето разбират английски, ако не, бих се радвал да скалъпиме нещо тук в сайта с моя помощ за превод ако трябва):

  NutritionFacts.org и съответният канал в YouTube (поддържани от д-р Michael Greger, човека прави лесно смилаеми за масовата публика много проучвания които доказват невероятният позитивен ефект на не-преработеното растително хранене (whole-food plant-based diet) чрез видеа и статии, също така има и книга, "How Not To Die" много добра с куп полезна информация; нека всеки вземе това което реши че е за него като инфо. Между другото мога да предоставя линк за сваляне на книгата преведена на български (незнам дали мога да давам такъв линк, нека първо Key Giver да каже...).

  Goji Man: наскоро го открих в YouTube, човека обяснява от научна гледна точка (понеже учи и специализира в тази област) как стоят нещата с яденето, защо някой може да имат проблеми заради които се отказват от растителното хранене, какво може да се предприеме и още.

  Simnett Nutrition: готин човек от Канада който е сертифициран нутриционист и прави видеа свързани с Calisthenics и вегански начин на живот [въобще целия екип от Vivo Life, компанията с която работи той и много други (Jon Venus, Nimai Delgado, Brian Turner, и т.н. които всички показват че не им липсват протеини хахаха)].

  Forks Over Knives: сайта им и документалния им филм, все интересни неща и рецепти/идеи от които човек може да взаимства.

  Материалите на д-р Neal Barnard. Също така ултра-маратонеца Rich Roll в различни подкастове и видеа... въобще има качествена информация, стига човек да знае/преценява кой всъщност го обърква и кой наистина знае от опит нещата и иска да му помогне. Ако се сетя, може да допълня още нещо.

  И най вече: за да не се чувстваме слаби, трябва да ядем ДОСТАТЪЧНО КАЛОРИИ, съответно ПОВЕЧЕ КОЛИЧЕСТВО, понеже растителните храни не са толкова мега-калорични като животинските мазни продукти.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Здравей! :)

   Може не просто да скалъпиш, а да разгърнеш огромна тема, синтезирайки най-важното съдържание от всички тези канали + личен опит. Знам колко е трудно да се превежда дума по дума, затова използвах думата синтез. И дори тогава ще ти отнеме много време и трябва да си наясно с евентуалната неблагодарност (материална и не само), както и бъдеща его-конкуренция от някои други „изследователи”, желаещи да блеснат първи с информацията ти.

   Ето защо ако притежаваш необходимата всеотдаденост, смирение, усърдие и качествена информация, без значение кога ще я създадеш и аз кога ще я публикувам – ще бъде поредната хубава и важна тема тук.

   Пиши ми на пощата – има я в темата "Коментари".

   ~~~

   Не съм запознат с нито един от тези канали, така че и за мен ще бъде интересно и незнайно какво ще е съдържанието на темата ти. Ще получиш подкрепа финансова от мен минимум.

   Поздравявам те за пътя, който си поел, и то на тази възраст. Много ще спечелиш в дългосрочен план, развивайки още от сега втория тип енергия.

   Объркването по темата идва от разнородната информация и липсата на личен опит. Читателите или трябва да имат пред себе си авторитет с богат опит, или да са готови да експериментират абсолютно всичко, което не винаги остава без жертви. Например – може да си загубиш зъбите от фитиновата киселина, ядейки само сурови определени ядки, или пък да имаш проблеми с костите поради недостатък на определени витамини и минерали. Рискът е голям и заради технологичните излъчватели, които ни морят.

   Храната има не само енергиен аспект – който бих го разделил на 2 вида, но и ментален, че и символен. Съмнявам се някой англоезичник да е писал за последния, макар че например Щайнер и компания са се опитвали да говорят за менталния. Но там каква еднопластовост фиксирана и фанатична има – само потърси за картофите и Щайнер и ще разбереш. :D

   Протеини няма как да му липсват на човек, ако интегрира в менюто си не-гмо соя, овес, конопено семе/брашно, кедрови ядки, орехи, кафяв/черен/червен ориз, малко фъстъци, и евентуално елда и киноа, макар че с тези последните трябва повече да експериментирам, защото са твърде екзотични за дантиена ми и невинаги успявам да ги приготвя адекватно.

   Слънчогледовото и тиквеното семе са ми също любими, само че организмът ми не успява да ги преработи, освен ако не са на тахан. Тиквеното семе е някакъв убер шампион – кисна с гореща вода, пека, схрусквам го, и пак остава в стомаха несмлян – само до състоянието, в което съм го натрошил със зъбите. А е толкова полезно иначе. Затова на тахани карам стабилно с този род ядки (бадеми, кашу, сусам, слънчоглед, тиквено семе). :) Абсурд е икономически да инвестираш в първите два вида, така че остава варианта човек сам да си ги смила, само че едно е с камъни, друго е с остриета нагряти. Така че почти не се занимавам с бадемите и кашутата – самият ми организъм вече си намира необходимите минерали и витамини в другите изброени ядки.

   Delete
  2. Проблемът с отслабването се дължи и на постоянните технологични излъчвания (които бидейки вегани, ще улавяте и усещате повече и по-интензивно), още повече пък ако имате и директно насочени срещу вас от недрожелюбни дебили. Кажи ми, нормално ли е да ям по 100-300 гр сусамов тахан на ден, което е три пъти над нормата магнезий и калций, и ти ще кажеш колко желязо и цинк? :) Дори не тренирам силово и съм забелязал че в такъв случай около 2700 калорий ми стигат на ден, за да бъда добре, въпреки всякаквите мисловни потоци, които „минават през мееееен като вятъра”. :)

   Извън ироничната усмивка, брутално е и когато добавим кемтрейлса, който е почти ежегоден, а магнезият и цинкът ти трябват за детокс. Така че белобрадковците нетелесни и старите икони на 20 и 19 век не знаят абсолютно нищо за животът в технологичните мегаполиси в днешни времена. Имай предвид, че започва и яростна борба за енергия от първия вид вътре във формата ти – днк-то + чакрите + гъбичните организми се опитват да възпрепятстват връзката дух-форма. Тъй като е много далече тази информация да я разгръщам, ви я давам сега полу-декомпресирана. Има много други теми да се напишат, преди да заговоря за храната. Да бъда откровен, даже не мисля че съм готов. Има още много години да изтекат, което мен лично не ме притеснява. По-добре да знаеш кога не знаеш или не си готов за определено дело, отколкото да бързаш. Който е само консуматор, ще чака „на готово”, или ще си тръгне, или ще стане автентичен изследовател.

   Успех в Пътя, младеж! :)))

   Delete
 6. Благодаря за отговора! Това ще бъде интеренсо, някак си от доста време съм си мечтал и аз с нещо да допринеса, къде повече, къде по-малко, тъй като след събуждането ми преди години изпитвам нуждата по някакъв начин да "викна виртуално", може би чрез писане! Това ми напомня за 10-и клас когато с едни съученици тук в Италия бяхме направили група и трябваше да изнесем устно и писмено тема, по избор. И аз идвам с идеята: "За яденето" хахаха. Всичките инфо и снимкови материали аз ги предоставих, а те ми помогнаха (добре че бяха с отворени умове), и направо ги гръмнахме тез италианци! xD После имаше някакъв когнитивен дисонанс в доста хора, и после всичко утихна, ама така е, какво да очакваш.

  Иначе би било интересно да направим тема, не знам дали ще е много дълга или не... Ще гледаме докъдето можеме да се предпазиме от "копирни машини" които разпространяват чужда информация, има си някой трикове. Е да, ще отнеме време но някак си ми харесва. Ще гледам да се свържа с теб.

  Има си някой неща за които трябва да се знае/внимава, да. Както се казва, "Едно допре планирано веганство е подходящо за всеки етап на израстването". Спомням си че съм чел нещо за Щайнер и картофите, май че ако децата ядат само картофи (или нещо такова) ще имат умствена изостаналост (да, сега го проверих, така беше, хахаха).
  Браво за таханите, хахахаха не знам дали става предозиране от толкова количество, аз лично не прекалявам :) Tук е трудно да намери човек такива неща, затова добре че има арабски магазини където продават само сусамов (+ фурми, пробвай, става много вкусно), пак е нещо ;) И да, за кашу и бадем трябва да теглиш заем хаха. Така си е, растителното царство предоставя това от което имаме нужда.

  Виж, това за по-голямата чувствителност към облъчванията не го знаех, интересно, има логика. Ама както може човек трябва да се справя.
  Бих препоръчал Оргонит срещу клетъчни кули, Wi-Fi, телефони, пръскания, негативни влияния и всякаква merda, както се казва на италиански; всички те могат да бъдат деактивирани. Лично аз нося такъв както и други мои близки; и за това може да понапишеме нещо. Има си и оргонитни устройства които чистят гадости в небето в радиус някъде около 15 км, има и електрически устройства срещу паразити и гъбички, има и миметизиращи честотната енергия устройства (cloaking devices). Добре че има алтернативи, иначе...

  Става ебати войната, направо си живееме в 2 различни реалности, заспали и събудени.

  Благодаря за пожеланията и насърчаването! Не е лесно, ама нали до някаква степен уж така сме си го избрали... Who knows!

  ReplyDelete